Чоловічий парфум: модні новинки 2016

Модні чоловічі аромати 2016, серед яких такі видатні парфуми, як Dior Homme Eau for Men, Mr Модні чоловічі аромати 2016, серед яких такі видатні парфуми, як Dior Homme Eau for Men, Mr. Burberry і СК2 від Calvin Klein, поповнилися новими цікавими новинками. Чоловічі парфуми в 2016 році, як ніколи, порадують новими ідеями.

Парфумери пропонують чоловікам спробувати нові яскраві аромати, в основі яких лежить переважно деревна база, відтіняє легкими фужерні нотами і терпкими східними акордами.

Однією з довгоочікуваних новинок чоловічої парфумерії є аромат СК2 від всім відомого бренду Calvin Klein. Він буде ідеальним вибором на весняно-літній період. Його легкий і прозразчний букет містить безліч елементів, серед яких цитрусові, васабі, корінь ірису. Згодом ви також відчуєте запах ветівера і пелюсток троянди. Цей незвичний для чоловіків букет підійде для тих, хто любить дивувати оточуючих, відкриваючи свої нові якості.

Dior Homme Eau for Men кардинально відрізняється від традиційних чоловічих парфумів цього бренду. Компанії Dior вдалося знайти унікальне поєднання ароматів, які можуть підкреслити мужність сильної половини людства. У композиції є нотки коріандру, шлейфового ірису, кедра і бергамота.

Hilfiger Man Dark Midnight - ще один чоловічий аромат, який з'явиться в 2016 році і вже встиг привернути увагу великої кількості скептиків і критиків. Так що потестить його треба хоча б просто з цікавості. На думку Tommy Hilfiger, цей чоловічий парфум підійде тим, кого вабить нічне життя великого міста. Для любителів дискотек і нічних клубів він буде справжнім відкриттям, обіцяють творці. У ньому поєднуються нотки цитрусових, доповнені розмарином і легкої солодкістю пачулі.

Tom Ford також приготував для чоловіків своє нове творіння. Йдеться про терпкому ароматі Tobacco Vanille, який розрахований на період осінь-зима. В першу чергу цей парфум підійде для зрілих чоловіків або віддають перевагу класику консерваторів.

Dark Rebel - новий чоловічий аромат від John Varvatos. Сам бренд має зовсім невелику історію, проте його парфуми сьогодні користуються величезним попитом. Dark Rebel підійде тим брутальний, хто чітко знає свої цілі і має свою тверду життєву позицію. Композиція містить аромати рому, кардамону, шавлії і чорного перцю.

Для тих чоловіків, які люблять виділятися в суспільстві, але зневажаючи пафосність, ідеальним парфумом на 2016 рік стане Mr. Burberry від Burberry. Йому притаманний легкий аромат грейпфрута в поєднанні мускатного горіха і кардамону, а терпке післясмак кедра і сандалового дерева точно не залишать жодного чоловіка байдужими до цієї новинки.

Знаменитий Fahrenheit Cologne від Christian Dior в 2016 році буде представлений в новому виконанні. Автор цього чоловічого парфуму - Francois Demachy, який звик створювати неординарні аромати. Йому вдалося створити новий парфум, який поєднує в собі нотки цитрусових разом з м'якими відтінками фіалки, кориці і мускатного горіха.

Pasha de Cartier Edition Noire Sport - ще одна очікувана парфумерна новинка 2016 року. Ця туалетна вода призначена для енергійних чоловіків, які завжди знаходяться в пошуку чогось нового. Елегантний аромат морського бризу разом з нотами дині, лимона, кедра і сандалового дерева становлять досить незвичайне поєднання, яке важко сплутати з іншими.

Компанія Chopard 2016 приготувала чоловікам свій сюрприз - парфумовану воду Amber Malaki. Композиція має яскравий запах амбри, який переплітається з димними нотками ладану. Крім цього тут присутні аромати ванілі і папірусу, що підкреслює східний стиль цього чоловічого парфуму.

Відомий італійський бренд Mandarina Duck в 2016 році планує випустити свою новинку - чоловічий парфум під назвою Black & Red Ці духи зможуть поповнити так звану «кольорову» колекцію. Творець цього творіння - Nathalie Lorson. Вона зуміла створити цікавий мікс з ароматів цитрусових, шавлії, фіалки, герані і моху. Все це доповнено брутальним запахом кедра.

© Олена Ізмайлова

© Олена Ізмайлова

Фотографія: Сайти брендів

Новости