Чоловік-Кот (Кролик) - жінка-Дракон

  1. Чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон - сумісність
  2. Чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон - сумісність в коханні
  3. Поради від «Місяця сьогодні» парі Чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон

За гороскопом сумісності чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон разом можуть скласти відмінну сімейну пару

За гороскопом сумісності чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон разом можуть скласти відмінну сімейну пару. Ця вдала комбінація для тривалого шлюбу.

У ньому вдало поєднуються незалежність, активність, жвавість характеру і оптимізм жінки-Дракона з ощадливістю і Інтровертний чоловіки-Кота (Кролика).

Жінка-Дракон в цій парі виступає лідером, але розумного і прагматичного Кота (Кролика) це не турбує, оскільки він бачить, що її поради ведуть до більш швидкого досягнення результату. Вона вміє вибрати найкоротший і надійний шлях.

Тому компетентність і доброта чоловіки-Кота (Кролика) вдало підкріплюються силою волі і проникливістю жінки-Дракона. Вона, своїми діями, додає чоловікові-Коту (Кролику) честолюбства і авторитарності, а той вчить її дипломатичності, вишуканим манерам і вмінню вести переговори.

У жінки-Дракона досить складний характер і в цьому партнерстві вона рада, що поруч з нею такий м'який, що розуміє і делікатний чоловік.

Чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон - сумісність

Відносини між чоловіком-Котом (Кроликом) і жінкою-Драконом досить цікаві і цілком можуть бути довгими і щасливими. Варто відзначити, що ці двоє мають розрізнене уявлення про сімейне життя і про любовні стосунки. Чоловік-Кот (Кролик) шукає спокою і постійності, а жінка-Дракон все вирішує спонтанно і не сприймає монотонності в стосунках.

Але, навіть, незважаючи на сильне розходження поглядів і переконань, вони прив'яжуться один до одного. У любовних відносинах кожен з них зможе дати іншому, стільки свободи, скільки буде потрібно, а свободу цінують обидва.

Любовні стосунки між чоловіком-Котом (Кроликом) і жінкою-Драконом починаються як щось яскраве і феєричне. Однак, ідилія триває недовго, так як партнери дуже різні і їм доводиться стикатися з «недоліками» один одного. Якщо в цей момент вони почнуть переробляти один одного під себе, то їх відносини зживуть себе. А якщо пара готова на деякі подвиги заради один одного, то їх відносини стануть тривалими і цікавими для обох.

чоловік, народжений в рік Кота (Кролика), це консерватор , Вирішує свої проблеми ще в зародковому стані. На відміну від жінки-Дракона, він не любить новизну і швидше вибере риболовлю, ніж кругосвітню подорож. Він потребує спокої і життєвому рівновазі, з прийняттям рішень ніколи не поспішає і залишає в запасі дуже багато часу для роздумів і роздумів.

Він дуже обережний і цим викликає довіру в оточуючих. Він ніколи не переживає через проблеми інших людей, або подій в країні, для нього набагато важливіше те, що відбувається безпосередньо в його житті.

Чоловік-Кот (Кролик) привертає до себе людей, а особливо жінок, своєю витонченістю і ввічливістю. Він вміє поводитися в суспільстві, бути галантним кавалером, а також знає собі ціну. У більшості випадків, представники цього знака дуже щасливі бізнесмени.

Це пов'язано з тим, що у них добре розвинений смак, а також «хватка» на все необхідне. Це відчайдушні спекулянти, який вміють швидко «впихнути» будь-яку дрібничку першому зустрічному. Чоловік-Кот (Кролик) здатний стати хорошим дипломатом і домогтися успіху в юридичній діяльності, а також у всіх справах, пов'язаних з уявою.

Жінка, народжена в рік Дракона, привертає до себе людей, і особливо чоловіків, своєю невичерпним оптимізмом, розумом, красою. Вона немов фонтан б'є енергії, біля якого кожен хотів би опинитися, щоб підзарядитися його міццю і пишністю.

Жінка-Дракон володіє сильною волею, честолюбством. Найчастіше буває амбітна, зарозуміла і егоїстична. Вона прагне завжди бути в самій гущі подій і в центрі уваги, а не де-небудь в стороні. Вона - лідер від природи і за всяку ціну повинна бути на вершині успіху.

За будь-яку справу береться з усією серйозністю і відповідальністю. Вона звикла багато працювати і не відкладає свої справи в довгий ящик. З таким запасом енергії, жінці-Дракону не вистачить простої ролі домогосподарки, тому їй життєво необхідно реалізовувати себе ще десь.

У союзі з жінкою-Драконом чоловік-Кот (Кролик) займає пасивну роль. Він багато читає, самовдосконалюється, захоплюється живописом або іншим видам творчості. А жінка-Дракон звалює на свої плечі турботу про дім, вихованні дітей, забезпечення сім'ї і поповненні сімейного бюджету.

Втім, мощі, сили і енергетики жінки-Дракона з лишком вистачає на все це і подружжя влаштовує такий стан речей і приносить ніяких розладів. Вони не дарма зведені долею, так як разом можуть досягти дуже багато чого. Практичність і матеріалізм жінки-Дракона настільки вдало поєднується з глибоким духовним світом чоловіки-Кота (Кролика) , Що вони прекрасно доповнюють один одного.

Сумісність чоловіка-Кота (Кролик) і жінки-Дракона не завжди буває безхмарним. І важливо, щоб їх союз грунтувався не так на фізичному аспекті та бажанні чуттєвих задоволень, а на розумінні відносин і правильному їх розвитку. Сильні сторони і особливості кожного партнера стануть відмінним фундаментом для розвитку сім'ї, головне, помічати їх.

І чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон схильні зациклюватися тільки на себе і своїх власних інтересах. Цього допускати не можна. Необхідно кожному розуміти, що жінці-Дракону потрібні гучні вечірки, імпульсивні рішення і кілька безсистемна життя. А чоловікові-Коту (Кролику) необхідно дозволяти побути наодинці з самим собою або дати йому можливість «поспілкуватися з комп'ютером».

Жінці-Дракону варто зрозуміти і прийняти те, що чоловікові-Коту (Кролику) також потрібні спокій і тиша, як їй пригоди, новизна і раптові зміни. Якщо вони знайдуть підхід один до одного, навчаться поступатися і цінувати почуття своїх коханих, то їх відносини можуть стати насиченими і цікавими. Якщо спиратися на сильні сторони кожного з подружжя, то можна створити міцний фундамент довгострокових відносин.

Не можна не згадати про те, що жінка-Дракон веде кілька безсистемне життя. Її імпульсивні і спонтанні рішення можуть неприємно здивувати спокійного, шукає тихе місце чоловіка-Кота (Кролика). Поруч з нею у нього виникає почуття, що він живе на вулкані, який в будь-який момент може «прокинутися».

Тому, йому, що вважає за краще у всьому уникати конфліктів і складних ситуацій, в який він не знає як діяти, нелегко прийняти такий спосіб життя. А жінці-Дракону нічого не страшно. Вона налаштована на бурхливе життя, повне розваг і несподіванок. Зрозуміло, і ця проблема вирішувана.

Згодом партнери навчаються пристосовуватися один до одного і враховувати інтереси обох. Головне, бажання бути разом з цією людиною і шукати компромісні рішення.

Чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон - сумісність в коханні

Сексуальні стосунки чоловіка-Кота (Кролика) і жінки-Дракона є продовженням звичайних, життєвих відносин. Тобто, якщо вони в повсякденному житті знайшли взаєморозуміння, то і ці відносини будуть наповнені радістю і пристрастю.

Але, якщо ніхто з них не вирішив змінюватися заради іншого, то і інтимні стосунки будуть схожі на чисто фізичне задоволення потреб, без натяку на духовну близькість. Звичайно, в деяких випадках, це може влаштовувати обох, але для більш глибокого пізнання партнера, обом доведеться активно змінюватися.

Варто відзначити, що чоловік-Кот (Кролик) має славу Дон Жуаном і йому рідко вдається зберегти вірність своїй коханій. Але, в парі з жінкою-Драконом, якщо стосунки гармонійні, він буде вірним і відданим, пристрасним і ніжним, чуттєвим і ласкавим.

Поради від «Місяця сьогодні» парі Чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон

Навіть в самій благополучній парі трапляються конфлікти і непорозуміння, які можуть привести до розставання. Щоб цього не сталося, дуже важливо вчасно вирішувати виникаючі проблеми, не затягувати їх.

Особливо це актуально для пари чоловік-Кот (Кролик) і жінка-Дракон. Зазвичай чоловік-Кот (Кролик) дуже волелюбний, а жінка-Дракон дуже зайнята громадським життям і це заважає їм налагодити стосунки, коли виникають проблеми. А пущені на самоплив, відношення не стають кращими.

Щоб цей союз був більш гармонійним, і чоловікові-Коту (Кролику) і жінці-Дракону варто направити сили на творення чогось - то спільного, наприклад, спільного бізнесу, будівництво власного будинку і т.д. Необхідно вчитися один у одного хорошого і доброго, і це прикрасить сім'ю і зробить відносини яскравіше.

У жінки-Дракона сильна воля і твердий характер. А чоловікові-Коту (Кролику) цього якраз бракує і йому можна повчитися у своєї дружини. А жінці-Дракону варто навчитися у чоловіка-Кота (Кролика) м'якості і терпінню.

Новости