Чоловік-Тигр - жінка-Тигр сумісність

  1. Чоловік-Тигр і жінка-Тигр - сумісність
  2. Чоловік-Тигр і жінка-Тигр - сумісність в коханні
  3. Поради від «Місяця сьогодні» парі Чоловік-Тигр і жінка-Тигр

За гороскопом сумісності і жінка-Тигр, і чоловік-Тигр мають занадто волелюбним характером

За гороскопом сумісності і жінка-Тигр, і чоловік-Тигр мають занадто волелюбним характером. Вони не бажають обмежувати свою свободу заради досягнення спільних цілей і не йдуть на поступки заради збереження гармонії в родині.

Кожен хоче якомога більше особистої свободи не звертаючи уваги на іншого. Тому, при такому підході сімейні відносини будуть досить проблематичними і нудними. Обидва партнери дуже вперті і запальні. Вони можуть завестися з півоберта, особливо коли засмучені або відчувають будь-які складності. Але, завдяки розвиненому почуттю гумору, що дозволяє сміятися над власними помилками і негативними якостями, вони згладжують гострі кути у відносинах. В принципі, ці партнери в стані залагодити будь-які розбіжності, якщо у них буде одна мета або будь-яка захоплююча ідея.

Чоловік-Тигр і жінка-Тигр зможуть бути щасливі разом, якщо вони просто докладуть до цього зусиль. Для цього їм потрібно навчитися керувати своїми вибуховими характерами і постаратися розподілити обов'язки. Обидва привабливі, чарівні і відкриті в почуттях. Їм приємно бути разом, але для створення міцної сім'ї потрібен час, терпіння і робота над собою.

Чоловік-Тигр і жінка-Тигр - сумісність

Як складуться стосунки в парі чоловік-Тигр і жінка-Тигр важко передбачити. Сумісність однакових знаків може бути як ідеальної, так і вкрай низькою. Це рідкісний і складний союз двох лідерів, союз, в якому править творчість і самовираження. Однак, щоб досягти психологічного комфорту, доведеться потрудитися.

Природа нагородила жінку-Тигра красою, приємною манерою поведінки і вмінням спілкуватися. У будь-якій компанії вона привертає чоловічі погляди, але познайомившись з нею ближче, чоловіки слабких знаків лякаються її сильного характеру. А під залізною леді ховається віддана жінка, яка може щиро полюбити. Але розкрити весь свій жіночу чарівність вона зможе тільки поруч з сильним і надійним партнером. Жінка-Тигр відчуває потребу бути коханою, а вийшовши заміж, намагається робити все ідеально - від виховання дітей до сексуального життя. Підкорити її дуже складно, адже у неї характер справжнього хижака. Але, «міцний горішок» тільки розбурхує фантазії сильного, владного і вольового чоловіка-Тигра . Багато жінок від нього без розуму, але його деспотичний характер не кожній припаде до смаку. Внутрішня сила, гордість і спокій дозволяють чоловікові вже в юному віці отримати певний авторитет і заробити перший капітал.

Подружжя - це енергійні, вольові люди, які прагнуть до успіху. Ці пристрасні і діяльні натури весь час вступають в боротьбу з оточуючими. На частку таких людей випадає маса пригод, адже нудне життя - це не для них.

Чоловік-Тигр і жінка-Тигр притягуються один до одного з першого погляду, і між ними моментально спалахує пристрасть. Розумні, чарівні дружини обожнюють розваги і авантюри. Вони насолоджуються один одним і намагаються не розлучатися ні на хвилину, щоб відчувати себе частиною іншого. Але, романтика триває недовго. Незабаром після того, як партнери дізнаються одне одного ближче, починає проявляється їх справжній темперамент. І в цих відносинах буде все: і щира любов, пристрасть, і сварки з гучним з'ясуванням відносин, і ревнощі. Вони ніжні один до одного, а сварки тільки освіжають їх відносини. Поки у відносинах горить полум'я любові, цим двом, нестрашні ніякі перешкоди на їхньому шляху. Разом, вони можуть впоратися з усіма завданнями, які поставить перед ними життя.

Але, незважаючи на сильні почуття, жінка-Тигр і чоловік-Тигр можуть серйозно псувати життя одне одному, прагнучи до лідерства. Обидва володіють сильним характером і постійно змагаються в боротьбі за владу. Вони дуже розумні, непоступливі і прагнуть довести свою точку зору іншого. Щоб не сталося розчарування в сімейному житті, всі питання, пов'язані з цим, Вам потрібно включити до створення сім'ї. Це дозволить уникнути суперечок про розподіл ролей в сім'ї. Сам по собі Тигр, серед всіх знаків східного гороскопу, вважається домінуючим. І якщо в родині це питання буде вирішене, і хтось із подружжя, а найчастіше жінка, не претендуватиме на «трон», то все буде гладко. Обом складно поступатися, а щасливі сімейні відносини будуються на компроміси. Жінці-Тигру варто проявити тут гнучкість і довіритися своєму чоловікові. Адже чоловік-Тигр в змозі взяти відповідальність за свою сім'ю, а вона натомість зможе весь вільний час займатися собою і своїми улюбленими справами. Обом варто врівноважити свою емоційність і постаратися приймати бажання іншого до уваги.

Незважаючи на розбіжності, подружжя має багато спільного і відмінно розуміють один одного. Думка дружини - це завжди думка чоловіка. У цьому шлюбі, жінка повністю розчиняється в своєму чоловікові, зігріта її любов'ю і трепетним ставленням до неї. І чоловік, і жінка даного знаку цінують свободу і розуміють цю потребу свого партнера. Якщо вони ще й працюють разом, то деяка конкуренція може позитивно вплинути на сумісність і успішність союзу в робочій сфері.

Чоловік-Тигр любить свою роботу, і сім'я грає для нього велику роль. Він намагається заробляти і всі засоби вкладає в будинок, свою сім'ю і дітей. До речі сказати, він ніколи не обмежує дружину у витратах. Зі своєю коханою він ніжний, турботливий і намагається її захистити від усіх неприємностей зовнішнього світу. Але, жінці-Тигру потрібно бути готовою до того, що за всі ці блага він зажадає повного підпорядкування.

У народжених під знаком Тигра, прекрасні педагогічні здібності. Дітям в цій сім'ї буде надана повна свобода дій, але при цьому вони будуть виховані бездоганно.

Розлад у відносини даної пари може внести ревнощі. Подружжя люблять свободу, але давати її іншому їм нелегко. І жінка-Тигр, і чоловік-Тигр яскраві, емоційні особистості, ніж, природно привертають до себе увагу протилежної статі. Тому, обом не можна давати ні найменшого приводу для ревнощів, інакше їхні почуття можуть стати неконтрольованими.

Добре в цій парі створити сімейний бізнес. Він принесе хороші результати, так як, обидва партнери володіють прекрасними організаторськими здібностями, рішучі, впевнені в собі і здатні досягати поставлених цілей. Але, варто зауважити, що обидва чоловіки марнотрати, тому, незважаючи на те, що вони вміють добре заробляти, їх сімейний бюджет завжди в дефіциті. Вони не люблять стримувати свої бажання і готові витратити всі наявні гроші. Зате, в цьому питанні у них повну згоду і розуміння один одного.

Чоловік-Тигр і жінка-Тигр - сумісність в коханні

Сексуальна сумісність чоловіка-Тигра і жінки-Тигра на високому рівні. Обидва жагучі, емоційні, чуттєві, що грає далеко не останню роль в інтимній близькості. Обом подобається все незвичайне, екзотичне і екстремальне. Вони вміють доставити один одному незвичайне насолоду, яке виявиться незабутнім. Більш того, багато проблем, суперечки і сварки ці двоє можуть вирішити саме в ліжку. Близькість для них стане справжнім порятунком в період «притирання один до одного».

Поради від «Місяця сьогодні» парі Чоловік-Тигр і жінка-Тигр

Який би складність була сумісність у пари, завжди є можливість налагодити відносини і жити щасливо. Чоловіка-Тигра і жінку-Тигра об'єднують спільні цінності та ідеали, їм зрозумілі цілі один одного і більше, того, вони їм навіть близькі. Основою для їх взаємодії завжди будуть спільні інтереси, інтелектуальний і духовний розвиток, досягнення в кар'єрних сфері.

Основою камінь спотикання в цій сім'ї, як уже писалося раніше, є боротьба за лідерство в сім'ї. Це питання вирішується досить просто. Жінці-Тигру потрібно звикнути до того, що тепер поруч з нею сильний і сміливий чоловік, а їй можна розслабитися і стати просто жінкою, покірною, поступливішою, м'якою. Відчувши це гармонійне жіноче стан, вже не захочеться воювати, адже так приємно насолоджуватися увагою до своєї персони і не нести відповідальність за все на світі. До речі сказати, деякі чоловіки-Тигри, які за іншими параметрами виявляться слабкіше жінки-Тигра можуть перекласти на неї весь тягар своєї відповідальності. І ось тоді вже, конфліктів не уникнути. Так що милі жінки, дайте своїм коханим можливість подбати про вас.

Інший важливий момент - нестійке психологічний стан людей, що народилися в рік Тигра. Коли хто-небудь з подружжя більш урівноважений і стабільний, їм простіше утриматися разом. А в даному випадку, обидва партнери вкрай нестабільні. Їм нема за що вчепитися, щоб зняти надлишкове нервову напругу. Тому, подружжю не зайве буде навчитися терпінню і витримці. Підвищену дратівливість можна знімати через творчість, улюблені заняття і хобі, а також через самовиховання.

Новости