CompTek - Антена спрямована FA-20

Антена побудована за схемою фазированной антеною решітки і має, на відміну від дзеркальних антен, такі особливості, як повна відсутність бічних пелюсток в задній півсфері, різну ширину єдиного головного пелюстка в площинах E і Н, що дає їй незаперечні переваги перед антенами інших типів Антена побудована за схемою фазированной антеною решітки і має, на відміну від дзеркальних антен, такі особливості, як повна відсутність бічних пелюсток в задній півсфері, різну ширину єдиного головного пелюстка в площинах E і Н, що дає їй незаперечні переваги перед антенами інших типів. Відсутність задніх і бічних пелюсток в діаграмі спрямованості антени дозволяє будувати ефективні системи навіть при установці антен, що працюють на сусідніх або одних частотах, в ближній зоні. Це властивість дає можливість ефективно відбудовуватися від перешкод. Різниця ширини діаграм спрямованості в вертикальної і горизонтальній площинах дає можливість використовувати антени в більшості випадків без додаткового юстирування по куту місця.

Антена може монтуватися або без додаткових рефлекторів, або з ними. Установка рефлекторів зменшує ширину діаграми спрямованості у вертикальній площині за рахунок ще більшого придушення бічних пелюсток і збільшує посилення з 17 до 20дБ.

Антена замкнута по постійному струму, що позбавляє від необхідності використовувати грозозахист. Грозозахисні заходи зводяться до заземлення антеною щогли і зовнішньої обплетення кабелю, що забезпечується коаксіальним переходником.

Застосування спеціальних конструкторських рішень забезпечують працездатність антени без її герметизації в важких кліматичних умовах, включаючи мокрий сніг, без істотного погіршення характеристик. Антена виконана з алюмінієвих сплавів. Порошкове покриття корпусу забезпечує багаторічну експлуатацію антени в важких умовах.

діаграма спрямованості

Ширина діаграми спрямованості
(без рефлекторів / с рефлекторами)

в горизонтальній (вектор Н) площині: 12/12 °
у вертикальній (вектор Е) - 26/17 ° Коефіцієнт посилення в робочій смузі частот
(без рефлекторів / с рефлекторами) 16.5 - 17.6 / 19.7 - 20.8 dBi Коефіцієнт стоячої хвилі в робочій смузі частот не гірше 1,50 Фізичні розміри без рефлекторів 490х220х25 Кріплення на трубу діаметром 40-60мм

Інші новини Wireless :

Новости