Чому я не отримую гроші за кліки? Що таке унікальні покази? Як я можу заробити більше?

  1. Мій сайт генерує багато трафіку, чому мені не платять за нього? Ми не є мережею pay-per-click (оплата...
  2. Як я можу заробити більше?

Мій сайт генерує багато трафіку, чому мені не платять за нього?

Ми не є мережею pay-per-click (оплата за клік) або pay-per-impression (оплата за показ). Ми поділяємо гроші рекламодавців серед рекламних блоків Паблішер відповідно до унікальними показами.

Рекламодавці одержують частку показів від рекламного місця в пропорції до кількості грошей, витрачених на нього (подивитися, як це працює на сторінці кампанії рекламного блоку, наприклад: https://a-ads.com/ad_units/1/campaigns ).

com/ad_units/1/campaigns   )

Що таке унікальний показ?

Унікальний показ це показ який генерує IP-адреса, який є унікальним в рамках всієї рекламної мережі протягом дня.

Якщо відвідувач вже побачив рекламний банер в перебігу дня, він не буде генерувати унікальний показ до завтра. Якщо є кілька рекламних блоків на одній і тій же сторінці, тільки один з них може отримати унікальний показ (той, який завантажиться першим).
Середнє співвідношення унікальних / неунікальний показів близько 1:50 в даний момент, але воно сильно варіюється від сайту до сайту. Більшість показів не є чимось унікальним, але це не важливо, тому що всі видавці знаходяться в рівному становищі.

Більшість показів не є чимось унікальним, але це не важливо, тому що всі видавці знаходяться в рівному становищі

Якщо ваш сайт генерує унікальні покази щодня, то ви отримаєте частку витрат наших рекламодавців для показу своїх реклам.

В іншому випадку ми відображаємо партнерську рекламу безкоштовно, і Вам платять тільки тоді, коли вони залучають клієнтів для Anonymous Ads або рекламодавців.

Як я можу заробити більше?

Помістіть свій рекламний блок на видному місці. Якщо ваш рекламний блок має розумний CTR, то він, швидше за все, почне працювати більше. До того ж кожен рекламний блок має посилання "Ваше реклама тут", яка допоможе збільшити ваш дохід.

Кожен паблішер, який привертає рекламодавців, отримує половину доходів, зібраних з них (побачити це можна на вкладці доходи рекламного блоку, наприклад: https://a-ads.com/ad_units/1/goals ).

com/ad_units/1/goals   )

Ви можете помістити багато рекламних місць на одній і тій же сторінці, якщо ви хочете, але, як описано вище, вони не будуть автоматично збільшувати ваш дохід.

Проте, це може збільшити дохід, якщо ви залучите платять клієнтів Anonymous Ads або рекламодавців.

Мій сайт генерує багато трафіку, чому мені не платять за нього?
Як я можу заробити більше?
Мій сайт генерує багато трафіку, чому мені не платять за нього?
Що таке унікальний показ?
Як я можу заробити більше?

Новости