Чому виїжджають з Ізраїлю? • Форум про Канаду і імміграції в Канаду

Quote:

а в Ізраїлі хіба не так само? поки жива Палестина Ізраїль завжди буде воювати!


Дівчина, Ізраїль воює вже майже 70 років ну і що? Навіть при всіх скажених витрат на оборону, прийом і облаштування нових іммігрантів, рівень життя, медицини, технологій ставить Ізраїль серед розвинених країн світу ра.
Справа в тому, що в Ізраїль приїхала маса утворених іммігрантів з СНД і США і інших країн, які сильно просунули країну вперед. Я прекрасно пам'ятаю, Ізраїль початку 90 років і який він зараз, це небо і земля.
Може бути для вас мої слова ніщо, але економічного форуму в Давосі можна більше довіряти, ніж стогонів Юджина, який знає країну з вікна своєї вантажівки Дівчина, Ізраїль воює вже майже 70 років ну і що

Quote:

На Всесвітньому економічному форумі в Давосі визначено рівень життя в Ізраїлі за такими показниками: основні галузі промисловості Ізраїлю - це авіаційна, електронна, засоби комунікації, програмного забезпечення, медицина і алмазна промисловість - в 10 лідируючих місць у світі. Що стосується наукових розробок і комунікацій, то Ізраїль займає 12 місце, пропускаючи вперед Великобританію і Німеччину.
Якщо говорити мовою статистики, то на 1 тис співробітників бізнес-сектора припадає дванадцять вчених, і це показник набагато вище, ніж, наприклад, в такій високорозвиненій країні, як Японія, або ж США, Фінляндія.
Про високий рівень життя в Ізраїлі говорить і той факт, що на кожні сто тисяч населення країни припадає 385 висококваліфікованих лікарів, цей показник удвічі вищий ніж в Великобританії, це 7 місце в світі. Треба сказати, що медицина в Ізраїлі, її рівень і технічне забезпечення займає провідні позиції в світі, а в деяких областях їй немає рівних: гінекологія, онкологія, стоматологія та ін.
Сьогодні рівень тривалості життя в Ізраїлі в середньому для чоловіків становить - 78,7 років, а для прекрасної половини ізраїльтян - 82, 3 роки, це найбільший показник рівня тривалості життя в усьому світі. Іншої держави з такими показниками більше немає.
Про рівень життя в Ізраїлі, про його високих показниках говорять і ті факти, що, наприклад, на сільське господарство в Ізраїлі доводиться всього лише 2,6%, але по врожайності і обсягом виробництва продукції сільського господарства Ізраїль ділить перше-друге місце з Голландією.
Життя в Ізраїлі - це не тільки сільгосппродукція і медицина, за рівнем інвестування в область високих технологій, а це 4.3% від загального ВВП країни Ізраїль міцно тримає перше місце в світі. Для порівняння - в США в область високих технологій інвестується 2,2% від ВВП.
Ізраїль сьогодні займає друге місце в світі за кількістю випускників університетів на одну тисячу населення країни. І третє місце в світі за кількістю розробок і патентів на людину, поступаючись в цьому питанні таким високоінтелектуальним країнам, як США і Японія. Про рівень життя в Ізраїлі говорять і такі цифри - країна займає перше місце в світі за кількістю комп'ютерів на одну людину. І ще, в Ізраїлі найбільша кількість біотехнічних підприємств і компаній в світі, якщо брати співвідношення в розрахунку на одну людину.
Показник довголіття в Ізраїлі дуже великий, великі і показники народжуваності, при цьому дитяча смертність в дитячому віці дуже низька. Згідно зі статистикою, відсоток населення Ізраїлю, вік якого перевищує 65 років і становить понад 9 відсотків від загального населення країни.
Треба сказати, що життя в Ізраїлі має не поганий рівень, адже народжуваність в цій країні на високому рівні і в середньому ізраїльські жінки, ізраїльські сім'ї мають трьох дітей. За даними ОЕСР, серед жінок світу громадянки Ізраїлю самі плодовиті в світі. А, що стосується середнього показника смертності серед дітей, то він найнижчий в цій країні. Якщо взяти для порівняння середні світові показники, то вони складають - 4,6 на тисячу дітей дитячого віку, в той час як в державі Ізраїль цей показник знаходиться на рівні 3,8. Ці цифри говорять самі за себе.
Треба сказати, що надмірною вагою в Ізраїлі страждає 43,5% жінок і 52% чоловіків, при цьому дані показники все-таки нижче, ніж аналогічні показники Європи. В Ізраїлі на охорону здоров'я, яке оплачується державою для громадян країни приходиться 58%.
Сьогодні Ізраїль виходить на світовий рівень з економічного розвитку і займає лідируючі місця в світі за багатьма позиціями, зокрема - медицині, обробці алмазів, інформаційних технологіях, науці. Розвиток економіки Ізраїлю - це унікальна історія успіху цієї країни. І це все, не дивлячись на те, що країна не має необхідних природних ресурсів, не дивлячись на те, що в країні відбуваються військові конфлікти, постійні імміграційні хвилі, які є важким тягарем для економічного розвитку. Ні дивлячись ні на що, країна входить в число лідерів і по праву вважається однією з процвітаючих країн в світі.
Треба сказати, що найбільш суттєвими причинами економічного процвітання країни є іноземні інвестиції, в даний момент досягли 10 мільярдів доларів, а також дуже кваліфікований склад працюючих.
Про рівень життя в Ізраїлі говорить і той факт, що за останні десятиліття, з моменту утворення незалежної держави, експорт Ізраїлю зріс з 30 мільйонів у кілька сот разів і становить сьогодні - 30 мільярдів на рік. З тих часів в економіці країни відбулися великі зміни, і якщо раніше Ізраїль експортував цитрусові, алмази, то сьогодні країна перейшла на зовсім інший рівень - Ізраїль є експортером в таких високорозвинених областях, як електроніка, інформаційні технології, оптика, медичне обладнання, комп'ютери, засоби комунікації.
Щорічно країна виробляє експорт продукції на суму понад 40 мільярдів доларів США, щорічно приріст становить понад 5%. Сьогодні в Ізраїлі безробіття знаходиться на рівні 9%.
В ізраїльській економіці домінуючу позицію займає область високих технологій, що стала рушійною силою ізраїльської економіки і вивела її на світові позиції. Процвітаючі області економіки країни - це фармація, хімічна промисловість, туризм, військово-оборонна промисловість і обробка алмазів. Те, є, кажучи про рівень життя в Ізраїлі можна з твердістю стверджувати, що країна одна з провідних у світовому співтоваристві.
І ще, цікаві факти про життя Ізраїлю і рівні життя в цій країні. Сьогодні в Ізраїлі, єдиній країні в світі площа лісів набагато більше, ніж кілька десятків років тому. Це говорить про те, що держава турбується про навколишнє середовище, і проводиться політика щодо захисту і примноженню зелених насаджень.
Сьогодні в Ізраїлі безліч музеїв і пам'яток, а на душу населення по числу пам'яток Ізраїль посідає перше місце в світі. Кількість емігрантів в країні по співвідношенню до корінного населення - найбільше в світі.
Ізраїль - лідер по лікуванню онкозахворювань, а найголовніше по виживаності онкохворих після лікування в цій країні. І це лише одна ланка в досягненнях ізраїльської медицини. Всі ці факти якнайкраще говорять про рівень життя в цій унікальній країні.


http://www.pro-israel.ru/jizn-v-israele.html

Хіба не може у такої країни бути хорошого майбутнього? Так ви заперечите, що жити стало складніше дорожче, а ви думаєте, що в Європі, США, Канаді зараз так само добре як наприклад було скажімо в кінці 90 років ??? Нічого подібного...
Нагадати які ціни були в Канаді 2000 року ?? Які серйозні фірми полетіли в тар тарари, взяти той же Нортел, послідовно закрилися ВСЕ філії всіх біг-фарма компаній, що там були ну і Біотек "згорнувся". На 2000 рік - в отдного Ванкувері було близько 20 діючих Біотек-компаній, провідних реальну розробку ліків. У 2011 залишилося три, з них дві - в напівмертвому стані, позвільняли по третини і більше народу ... У Квебеку, де в 2000 році було кілька великих філій Бігфармкомпаній закрилися ВСЕ, буквально тисячі вчених виявилися без роботи ....
До речі, держпрацівників в Канаді той же під загрозою звільнення ...

Quote:

Лідер офіційної опозиційної партії Канади НДП Том Малкер попереджає, що скорочення робочих місць на федеральному рівні може штовхнути країну назад в рецесію.
Малкер сказав, що Європа переживає важкі часи, оскільки її уряду передчасно згорнули заходи зі стимулювання економіки і занадто швидко почали скорочувати держсектор. Консервативний уряд Канади планує протягом наступних 3 років скоротити 19 тисяч робочих місць у державному секторі.


http: // видалено / canadanews / тисячі двісті сімдесят вісім-n ... sesia.html

Дівчина, Ізраїль воює вже майже 70 років ну і що?
Так ви заперечите, що жити стало складніше дорожче, а ви думаєте, що в Європі, США, Канаді зараз так само добре як наприклад було скажімо в кінці 90 років ?
Нагадати які ціни були в Канаді 2000 року ?

Новости