Чому камера в Скайпі показує догори ногами

  1. Камера показує догори ногами: причини
  2. Усунення проблеми шляхом зміни налаштувань програми Skype
  3. Установка нового драйвера відеокамери або зміна налаштувань

Програма Скайп користується популярністю серед досить великого числа користувачів, так як дозволяє абсолютно безкоштовно спілкуватися з людьми з різних країн і навіть бачити їх за допомогою одного лише інтернет-з'єднання і веб-камери на комп'ютері, ноутбуці, планшеті або смартфоні. Примітно, що програма дозволяє також дзвонити на мобільні номери користувачів, але для цього необхідно поповнити рахунок свого облікового запису.

Камера показує догори ногами: причини

Однак досить часто трапляється так, що при запуску програми Skype з якоїсь причини камера починає показувати догори ногами. Безумовно, перевернуте зображення не сильно порадує багатьох користувачів і питання про те, як усунути цю проблему, буде мучити їх досить довго. Отже, якщо у вас є проблеми з програмою скайп, а вірніше, з коректною роботою веб-камери, то цілком можливо, що ваша проблема цілком вирішувана і полягає вона в наступному:

  1. У програмі Skype за умовчанням або в результаті невірних дій користувача можуть стояти неправильні настройки відображення зображень.
  2. Відсутність драйвера веб-камери на комп'ютері або його некоректно підібрана версія.

Всі ці проблеми цілком вирішувані, і далі ви дізнаєтеся про те, як все-таки відновити нормальну роботу своєї веб-камери і насолоджуватися спілкуванням з друзями і близькими, які знаходяться дуже далеко від вас.

Усунення проблеми шляхом зміни налаштувань програми Skype

Якщо ви намагаєтеся вирішити проблему коректного відображення зображення вашої веб-камери самостійно, то спробуйте зайти в налаштування програми скайп і подивитися, чи правильно у вас все налаштовано.

Для цього вам слід:

  1. У верхньому меню програми необхідно вибрати «Інструменти», а в випадаючому списку натиснути на «Налаштування», як показано на зображенні.
  2. Далі в лівому меню вам слід вибрати «Налаштування відео», після чого в головному віконці натиснути на «Налаштування веб-камери». У самих настройках слід прибрати галочки навпроти «Image Mirror Flip» і «Image Vertical Flip», після чого натиснути на кнопку «Зберегти».

http://okak.org/kamera-v-skype-vverh-nogami/ okak.org

Далі запустіть програму Скайп або спробуйте перезавантажити комп'ютер і подивитися, вступили зміни в силу. Якщо зображення після цього все-таки не стало відображатися коректно або у вас за замовчуванням були прибрані галочки, то тоді слід звернути увагу на інший спосіб вирішити цю проблему.

Установка нового драйвера відеокамери або зміна налаштувань

У деяких випадках пункти «Image Mirror Flip» і «Image Vertical Flip», що відповідають за дзеркальне і вертикальне відображення зображення відповідно, можна пошукати і в настройках системи. Для того щоб отримати доступ до налаштувань, необхідно:

  1. На робочому столі або меню пуск натиснути правою кнопкою миші навпроти значка «Мій комп'ютер», після чого вибрати «Властивості» (ви зайдете в «Система»).
  2. У віконці в лівому меню необхідно вибрати «Диспетчер пристроїв».
  3. Далі слід два рази клацнути на «Пристрої обробки зображень», натиснути на що випало назва веб-камери правою кнопкою миші і вибрати пункт «Властивість», де можна зняти галочки: «Image Mirror Flip» і «Image Vertical Flip».


Якщо не допоможе це, то замість пункту «Властивості» в останньому випадку вам потрібно вибрати "Оновити драйвер» або скопіювати назву вашої веб-камери і спробувати пошукати драйвер для неї самостійно на сайті виробника або безпосередньо вбивши пошукової запит в Гуглі, Яндексі або в інший пошуковій системі.

Після завантаження драйвера слід зробити його установку. Боятися цієї процедури не варто, так вона відбувається точно так само, як і установка будь-який інший програми. Після завершення процедури інсталяції система може зажадати у вас перезавантажити комп'ютер. Як тільки ви це зробите, ваша камера, напевно, буде працювати правильно.

Вище були перераховані найбільш поширені способи усунення проблеми з камерами користувачів, які 99% випадків виявляються дієвими. Пробуйте, і тоді у вас все вийде!

Якщо щось незрозуміло, скористайтеся коментарями.

Поділитися (зберегти):

Схоже на нашому сайті:

Новости