Чому здоров'я дітей залежить від якості води.

Ми вже звикли до думки, що екологія нашого світу бажає кращого, і, як наслідок, ні кому не приходить в голову думки про те, що б пити воду не тільки безпосередньо з природних джерел, а й навіть з під водопровідного крана. Навіть, якщо ми мало дбаємо про себе або дорослих членів сім'ї, тобто все одно п'ємо щодо брудну воду, то наш світогляд різко міняється, якщо мова йде про наших дітей. Як тільки у нас з'являються наші чада, ми, батьки, починаємо кидатися в крайності, намагаючись їх захистити від усіх бід і мікробів, чим користується маса продавців і виробників. Ми купуємо купу, як нам здається, єдино безпечних і правильних напоїв, їжі і речей. Але, не будемо заглиблюватися в деталі, а поговоримо про воду.

Але, не будемо заглиблюватися в деталі, а поговоримо про воду

Найпоширеніша практика - покупка спеціальних пляшечок з водою в спеціалізованих магазинах. Води, яка позиціонується як очищена якимось особливим способом, мало не чарівна. Але, так чи так це? Звичайно ж ні. У століття розвиненого маркетингу досить написати на звичайній пляшці «Малюк» або «Для новонароджених» і можна вже продавати воду втридорога. Адже всі люблять дітей, і звичайно, ні хто не буде економити на своїх дорогих Карапуз. На жаль (чи на щастя), істинна завжди посередині, і ні якій чудовій або особою води в магазині ви не знайдете. Так, це буде абсолютно безпечна вода в більшості випадків, але вже точно не особлива. Більш того, дана вода точно така ж як в пляшках для дорослих, добре якщо пляшки будуть зі спеціального екологічно чистого пластика (докладніше можна почитати тут - http://www.slony.com.ua/info/tips/material-for-save-of-water/ ). Але, впевнені, чи в тому, що виробник вчасно змінює фільтри, які очищають таку воду? Чи впевнені ви в тому, що він не додаємо антибіотики для знищення бактерій? Як Ви можете бути впевнені, що не наносите шкоди дитині, купуючи таку воду?

Відповідь проста - хочете бути впевненими, що Ваше чадо п'є чисту воду - чистьте воду самі. Цей процес набагато простіше, ніж Вам може здатися. На сьогодні суть отримання чистої води в домашніх умовах - грамотний підбір фільтра для води і його установка. Нічого складного.

То який же фільтр вибрати?

Зазвичай ми радимо різні варіанти під різні бюджети, описуємо і плюси, і мінуси конкретного вибору. Але, в даному випадку, нам треба бути на 100% впевненим у тому, що дитина не отримає шкоди. Тому ми радимо ставити систему зворотного осмосу. Чому саме осмос? По пунктам:

  1. Ви не хочете, щоб дитина пив брудну воду, нехай навіть з домішками не видно для ока (пісок, частинки іржі труб) - перша сходинка осмосу видаляє всі механічні частинки, аж до розмірів в одну тисячну міліметра!
  2. Ви не хочете, щоб Ваша дитина вживав будь-які хлорорганічні сполуки, сполуки на основі металів, пестицидів або інших шкідливих речовин - друга і третя ступені осмосу видаляють це все ідеально!
  3. Ви в принципі хочете, що б Ваша дитина пив тільки чисту Аш-два-О (Н2О - воду) - четверта сходинка, на основі зворотноосмотичної мембрани пропускає тільки молекули кисню і водню. Таким чином, навіть вже очищена вода на перших трьох ступенях отримує додаткове очищення близьку до 100%. Ідеально чиста вода!
  4. Але, при цьому Ви хочете, що б вода була смачна і «не мертва». Саме тому п'ятий ступінь зі спеціальним вугіллям з кокосової шкаралупи надає приємний смак очищеній воді, а шоста ступінь насичує її корисними мінералами (солями) так необхідними людському організму (втім, якщо у Вас дитина маленька, і Ви боїтеся, що набір мінералів буде шкідливий йому в такому юному віці, Ви цілком можете не використовувати шосту сходинку з мінералізатором, а пити воду з окремо крана відразу після п'ятої сходинки!).
  5. Ну і нарешті, якщо Ви все ще сумніваєтеся в якості очищення, то Ви можете купити модель з ультрафіолетовою лампою, яка буде просвічувати (знезаражувати) всю вже очищену воду - навіть якщо будь-які бактерії або мікроби проберуться на цей етап, вони, безсумнівно, загинуть в ультрафіолетовому світлі!

Як бачите, Вам залишається тільки купити хорошу систему зворотного осмосу і встановити її будинку під Вашою кухонною раковиною - і для чистої і безпечної для Вашої дитини води у Вас буде спеціальний окремий гарний хромований кран. Все просто. І головне - Ви будете впевнені, що вода чиста, що фільтри міняються вчасно, що ні хто не економить на здоров'я Вашої дитини на догоду прибуткам - все у Ваших руках.

Рекомендовані моделі осмосу:

1. Система зворотного осмосу Filter1 Мo 6-36M з мінералізатором

2. Система зворотного осмосу Наша Вода ABSOLUTE МО 6-50 M з мінералізатором

3. Система зворотного осмосу RAIFIL GRANDO BIO з насосом.

4. Система зворотного осмосу Ecosoft P`URE

Та інші.

Але, так чи так це?
Але, впевнені, чи в тому, що виробник вчасно змінює фільтри, які очищають таку воду?
Чи впевнені ви в тому, що він не додаємо антибіотики для знищення бактерій?
Як Ви можете бути впевнені, що не наносите шкоди дитині, купуючи таку воду?
То який же фільтр вибрати?
Чому саме осмос?

Новости