Continental на церемонії вручення премії «Автомобіль року в Росії

У минулий четвер, 26 квітня, в Московському Палаці Молоді відбулася урочиста церемонія вручення щорічної національної премії «Автомобіль року в Росії - 2018», ексклюзивним спонсором якої в 16-й раз поспіль виступила шинна компанія Continental (ТОВ «Континентал Тайрс РУС»).
У минулий четвер, 26 квітня, в Московському Палаці Молоді відбулася урочиста церемонія вручення щорічної національної премії «Автомобіль року в Росії - 2018», ексклюзивним спонсором якої в 16-й раз поспіль виступила шинна компанія   Continental   (ТОВ «Континентал Тайрс РУС»)

За результатами трьох місяців голосування, в якому взяли участь більше одного мільйона чоловік, стали відомі кращі автомобілі в 23 класах і чотирьох спеціальних номінаціях. Також на заході відбулося вручення головного призу сезону - автомобіля Lada Vesta SW Cross, оснащеного комплектом преміальних шин Continental c Безпрокольні технологією ContiSeal.


Також на заході відбулося вручення головного призу сезону - автомобіля Lada Vesta SW Cross, оснащеного комплектом   преміальних шин Continental   c Безпрокольні технологією ContiSeal

фото www.autogoda.ru


Цього року проект «Автомобіль року в Росії» святкує своє повноліття - вже 18 років поспіль національна автомобільна премія є індикатором незалежного громадської думки на автомобільному ринку і тому по праву визнана одним з найбільш очікуваних і найграндіозніших подій автомобільного світу. На церемонію нагородження в Москву з'їхалася вся автомобільна еліта Росії та гості з-за кордону, які стали учасниками яскравого барвистого шоу. А родзинкою вечора стала знаменита пісня «My Way» у виконанні керівника проекту «Автомобіль року в Росії» Володимира Безукладникова і генерального директора ТОВ «Континентал Тайрс РУС» Ярона Відмайер.


А родзинкою вечора стала знаменита пісня «My Way» у виконанні керівника проекту «Автомобіль року в Росії» Володимира Безукладникова і генерального директора ТОВ «Континентал Тайрс РУС» Ярона Відмайер

фото www.autogoda.ru


Взимку визначаться щасливчики з числа учасників голосування, які відправляться на щорічний майстер-клас з водіння «Авто Року», шинним партнером якого також виступає бренд Continental . В рамках майстер-класу учасники та представники ЗМІ отримають можливість протестувати флагманські моделі Lada на зимових шинах Continental. Для заходу будуть підготовлені спеціальні траси і розроблені випробування, в тому числі водіння на льоду і заїзди на швидкість.


Для заходу будуть підготовлені спеціальні траси і розроблені випробування, в тому числі водіння на льоду і заїзди на швидкість

фото www.autogoda.ru


компанія Continental розробляє передові технології і послуги для забезпечення стабільної об'єднаної в мережу мобільності людей і вантажів. Заснована в 1871 році технологічна компанія пропонує надійні, ефективні, продумані і доступні рішення для автомобілів, машин, дорожньо-транспортних засобів. У 2017 році компанія Continental досягла обороту 44 мільярди євро, в даний час в концерні зайнято понад 233 000 співробітників в 56 країнах світу.

Новости