Чотири кроки до ідеального бюсту

Скоро літо, пора легких платтів і глибоких декольте. Груди в цей час вимагають додаткового догляду. Нелегкі шляхи до збільшення грудей не завжди лежать через терни косметологічних клінік і дорогих салонів краси.
Насправді є більш гуманні рецепти збереження краси грудей. Ось чотири кроки до простого методу збільшення грудей в домашніх умовах
1. Здоровий спосіб життя і корисна для грудей дієта;
2. Спеціальні вправи; 3. «Домашні» SPA-процедури;
4. Правильно підібрана білизна.
І результат не змусить себе довго чекати! Скоро літо, пора легких платтів і глибоких декольте Крок перший - підведення стан


Молочна залоза підтримується грудними м'язами, які можна зміцнити! Приділяйте по кілька хвилин на день нескладним вправам і вже через кілька тижнів ви помітите, як ваші груди піднімуться і як збільшаться розміри грудей.


Крок другий - домашній SPA-курс
Для краси бюста дуже важливо зберегти еластичність шкіри грудей. Із завданням можна впоратися, не залишаючи меж ванної кімнати. Головне - щоб був час і бажання.
Ось кілька швидких рецептів «домашнього» SPA-курсу:
2 столові ложки теплого молока змішайте з 1 чайною ложкою сиру. Нанесіть отриману масу на шкіру грудей до повного вбирання.
2 столові ложки вівсяних пластівців залийте 1 склянкою окропу, накрийте кришкою і залиште розбухати на 10-15 хвилин. Нанесіть кашку на шкіру грудей на 10 хвилин.
Натріть на дрібній тертці огірок і нанесіть отриману масу на область декольте і груди.
1 яєчний білок змішайте з 1 столовою ложкою меду, додайте 1-2 краплі лимонного соку. Тримайте таку маску не дуже довго, не більше 10 хвилин і ви помітите збільшення грудей.
Після обгортань або масок прийміть прохолодний душ і нанести на шкіру грудей живильний ліфтинг-крем. Добре, якщо в його складі є речовини, що перешкоджають старінню шкіри і підтримують її пружність: екстракти і витяжки з женьшеню, пелюстків троянд, масляного дерева, волоського горіха, хвоща і хмелю.
Кровопостачанню грудей допоможе масаж. Рухайтеся пальцями у напрямку знизу вгору, як би підводячи груди. Тільки не розтягуйте шкіру і не розтягуйте шкіру грудей надмірними натисканнями! Ваші рухи повинні бути дуже ніжними і обережними для підтяжки грудей


Крок третій - правильна їжа для збільшення грудей
Спокусливий бюст не сумісний з курінням і надмірним споживанням алкоголя.Нікотін не тільки старить шкіру грудей, але і може стати причиною маммологических захворювань! Нехай на вашому столі оселяться корисні продукти збільшують груди - з вітамінами А, Е і С (морква, абрикоси, цитрусові та інші «руді» делікатеси, шпинат). Вони виключно корисні для молочної залози.
А ось нещадні дієти якраз навпаки - шкідливі. У молочній залозі дуже багато жирової тканини, яка і надає їй об'єм. Коли ми добровільно встаємо на шлях безжальних голодовок, перш зменшуються груди. Причому шкіра грудей, особливо, якщо вона не досить еластична, може не встигнути за стрімким скиданням «жирового баласту», і груди опускаються!
Вихід один - худнути потрібно поступово. А за шкірою грудей стежити з особливою ретельністю. Узгодьте з дієтологом збалансоване харчування, не забувайте про препарати, що піклуються про шкіру грудей, і займіться спортом. Тільки фізичні навантаження можуть моделювати фігуру на ваш смак!

Крок четвертий - як вибрати бюстгальтер
Крім підтримуючої функції, бюстгальтер має властивість «коректора» фігури. Домогтися ефекту пишного бюста допоможе білизна зі вставками з силікону, поролону, гелю, бюстгальтери з повітряними вставками. А ось ліфчик більшого розміру проблеми не вирішить - його тканина буде збиратися в складки, а виглядає це некрасиво.
Бюстгальтери з еластичної тканини, навпаки, мають утягивающим ефектом, що дозволяє зробити груди менше пишними. Але «стягує» - не означає на розмір менше. Тісний бюстгальтер може порушити кровообіг, що нерідко провокує розвиток захворювань молочних залоз.
Строго горизонтальний шов на ліфчику робить груди більш округлими, чашки з вертикальними або злегка нахиленими швами злегка «розведуть» бюст. А чашки з швами у вигляді літери «Т» підведуть груди.
Одна з поширених помилок - для занять спортом надягати бюстгальтер, «який не шкода». Зв'язки, що підтримують груди, дуже ніжні, і при великих навантаженнях їм необхідна допомога. Тому для занять спортом існує спеціальна білизна, не утруднює рухів і добре підтримує форму.
Не можна носити білизну, яка стягує, тисне, тре або колеться. Адже шкіра грудей майже в два рази тонше, ніж на обличчі, тому вона вимагає до себе трепетного ставлення. А в гіршому випадку «неправильне» білизна може навіть спровокувати захворювання молочних залоз.
Чи не бережуть красиву, якісну і сексуальну білизну для «особливих випадків». Носіть її щодня!
Красиві груди - це просто! Скачайте програму зі збільшення грудей котороя мені реально допомогла.

Новости