Човни і яхти - Пеновском деревообробна фабрика

  1. серійні проекти
  2. як придбати
  3. Фотогалерея човнового цеху

Човновий цех Пеновском деревообробної фабрики виробляє за попереднім замовленням дерев'яні човни і яхти довжиною до 12-ти метрів. Ми випускаємо як серійні моделі власної розробки, так і абсолютно індивідуальну продукцію. Накопичений досвід дозволяє нам будувати естетичні та функціональні маломірні судна.

У виробництві використовується перевірена часом технологія виготовлення - обклеювання дерев'яного корпусу човна стеклотканью з епоксидною смолою, що забезпечує відмінну міцність і довговічність виробу.

У виробництві використовується перевірена часом технологія виготовлення - обклеювання дерев'яного корпусу човна стеклотканью з епоксидною смолою, що забезпечує відмінну міцність і довговічність виробу

Ми - команда однодумців і ми хочемо, щоб води наших річок і водосховищ борознили по-справжньому красиві і граціозні яхти! Щоб ці невеликі і верткі човники були доступні широкому колу людей різного віку.

Флагманом нашої верфі, а можна сказати і невеликий ретрофлотіліі, стала яхта-швертбот класу «Динги 12 футів», розроблена в 1912 році в Англії і заново відтворена на Пеновском верфі в Росії в 2016 році. Цей унікальний проект був реалізований лише за півроку. Для обробки палуби бака і поверхонь банок використовувався морений дуб і сосна 30-річної сушки.

Верф знаходиться в селищі Пено Тверській області, на самому початку свого шляху і здійснює малосерійний, практично штучний випуск продукції. Заготовлені матриці, оснащення та слушні речі. І вже зараз починається дрібносерійне виробництво наших яхт-швертботів.

Ідея займатися відтворенням яхт-швертботів виникла кілька років тому. Це не данина моді, це наше прагнення перетворити відпочинок біля води в захоплюючий відпочинок на воді. Ми спробували побудувати вітрильний човен в сегменті «човен вихідного дня», і у нас все вийшло! Тому ми продовжуємо свою роботу далі ...

керівник Пеновском верфі
Сероугольніков Юрій Олександрович

серійні проекти

«Динги 12 футів»

Легка вітрильна яхта, надзвичайна стійка і проста в управлінні.

Найбільша довжина 3,67 м Найбільша ширина 1,55 м Осадка 0,78 м Вага 112 кг Команда 1-3 людини Вартість, від 270 000 руб. 120 000 крб. (Гребний варіант) Найбільша довжина 8,5 м Найбільша ширина 1,83 м Осадка 1,15 м Водотоннажність тисячі двісті тридцять вісім кг Вартість, від 1 200 000 руб. Найбільша довжина 3,67 м Найбільша ширина 1,55 м Осадка 0,78 м Вага 112 кг Команда 1-3 людини Вартість, від 270 000 руб

«Волжанка»

Двухвесельная універсальна дерев'яний човен для відпочинку, туризму і рибалки, з можливістю установки мотора.

Найбільша довжина 5,5 м Найбільша ширина 1,45 м Осадка 0,15 м Вага 120 кг Кількість місць 6 чоловік Потужність мотора до 10 к.с. Вартість, від 70 000 руб.

як придбати

Прийом замовлень та консультації за телефоном: +7 910 530-47-20.

Фотогалерея човнового цеху

Правовласником представленої на сайті інформації, якщо не сказано інше, є ТОВ «Діскавері-Пено».
Будь-яке копіювання інформації, її відтворення, переробка, поширення, доведення до загального відома (опублікування) в мережі Інтернет, будь-яке використання в засобах масової інформації та / або в комерційних цілях без попередньої письмової згоди власника авторських прав забороняється.

Інформація на сторінці носить ознайомлювальний характер. Всі представлені пропозиції не є офертою, яка визначається статтею 437 ГК РФ.

Новости