Crossfashion Group - З чим носити пишну спідницю міді в стилі нью-лук? Поради стиліста Дар'ї Харман

Подробиці про індивідуальні консультації Дар'ї Харман на форумі crossfashion

Подробиці про індивідуальні консультації Дар'ї Харман на форумі crossfashion.ru.


Пишні спідниці в стилі New Look, що підкорили один раз модниць в усьому світі своєю неповторною жіночністю, актуальні і сьогодні, більше ніж через півстоліття. Чим вони гарні? Та хоча б тим, що недоліки в них знайти складніше, ніж переваги. При правильному виборі довжини і тканини вони підходять практично до будь-якої фігури, до будь-якого віку і стилю. Помилитися складніше, ніж потрапити в точку - це чи не причина полюбити пишні спідниці міді? Але, поселивши в своєму гардеробі першу таку спідницю, багато хто стикається з питанням: з чим же її носити?

Варіантів безліч, і, як зазвичай, все залежить від ваших завдань і вашого натхнення.


Перший варіант, один з найбільш очевидних і, в той же час, найскладніших - піти до кінця і створити повноцінний образ в стилі ретро. Тут доведеться приділити увагу всьому: зачісці, макіяжу, аксесуарів відповідної епохи, а головне - манерам і самовідчуття. Адже будь-який яскравий образ, що несе певну впізнавану ноту, ризикує перетворитися в маскарадний, якщо господиня не відповідає йому повністю. Але спробувати варто: пограти в дівчину з минулого може бути дуже цікаво, ви точно не залишитеся непоміченою, та й хто не мріяв побути хоч один вечір витонченої принцесою зі сторінок вантажних журналів? Для створення такого наряду на додаток до спідниці вам знадобиться ніжна витончена блузка або сорочка, найкраще, приталена. Влітку або для вечірнього виходу можна приміряти топ, що відкриває ключиці або повністю оголює плечі. Утеплити ваш ретро-образ можна за допомогою приталеного жакета або пальто, розкльошені від талії. В останньому випадку не забудьте переконатися, що пальто закриває вашу спідницю повністю - стирчить на кілька сантиметрів спідниця буде виглядати вкрай неохайно. Закінченості допоможе домогтися витончена сумочка та взуття: балетки або туфельки на підборах середньої висоти. Восени можна доповнити образ акуратними ботильйони на шнурівці, а взимку - чобітками. З додаткових аксесуарів можуть виявитися дуже до речі вінтажні окуляри, рукавички, капелюшок або стрічка-обруч на волосся, шовковий або шифоновий шарфик, браслет або прикраса на шию, в залежності від крою верхньої частини вбрання. Якщо немає можливості встежити за історичною достовірністю, довіртеся своїм відчуттям: всі речі, які ви хочете зібрати в образ в стилі ретро, ​​повинні випромінювати бездоганну жіночність, витонченість і ніжність, без найменшого нальоту вульгарності і агресивної сексуальності.

Якщо немає можливості встежити за історичною достовірністю, довіртеся своїм відчуттям: всі речі, які ви хочете зібрати в образ в стилі ретро, ​​повинні випромінювати бездоганну жіночність, витонченість і ніжність, без найменшого нальоту вульгарності і агресивної сексуальності

Ну, а якщо хочеться свята квітів і почуттів, спробуйте звернутися не до класичного ретро, ​​а до стилю пін-ап, побудованому за тими ж принципами, але з додаванням яскравих фарб і сексуальних елементів: топів, що підкреслюють груди, яскравого взуття, більш яскравого макіяжу і інших кокетливих дрібниць
Ну, а якщо хочеться свята квітів і почуттів, спробуйте звернутися не до класичного ретро, ​​а до стилю пін-ап, побудованому за тими ж принципами, але з додаванням яскравих фарб і сексуальних елементів: топів, що підкреслюють груди, яскравого взуття, більш яскравого макіяжу і інших кокетливих дрібниць.


Інша крайність - постаратися піти якомога далі від вихідного образу, доповнивши свою пишну спідницю максимально грубими і агресивними або спортивними речами. Такі образи привертають не менше уваги, ніж стовідсотковий вантажу, але, якщо вже ви купили собі таку спідницю, ви і хотіли уваги, правда? Ця ідея підійде вам, якщо ви хочете носити пишні спідниці, але вам зовсім не властива характерна плавність рухів, якщо вам подобається бути помітною, якщо вам подобається експериментувати з останніми трендами і, врешті-решт, якщо вміст вашого шафи поки не відповідає мріям про спосіб бездоганною леді, а носити міді-спідницю вже хочеться. Контрасти не виходять з моди вже багато сезонів поспіль - чому б не побудувати на них свій образ? Але навіть в цьому випадку не варто забувати про правильні пропорції! Ви можете використовувати в своєму комплекті грубу сорочку, толстовку, вільну футболку, шкіряну куртку або бомбер, але при цьому простежте за тим, щоб ваша талія не сховався повністю за вільним верхом і пишністю спідниці.

Ви можете використовувати в своєму комплекті грубу сорочку, толстовку, вільну футболку, шкіряну куртку або бомбер, але при цьому простежте за тим, щоб ваша талія не сховався повністю за вільним верхом і пишністю спідниці

Добре, якщо верхня частина вашого наряду буде досить короткою, щоб силует залишався добре читаним. В крайньому випадку, вас врятує багатошаровість: надіньте короткий або заправлений в спідницю топ і доповніть його розстебнутій сорочкою або курткою, і силует буде виглядати набагато чіткіше, ніж при спробі скомбінувати захопленим довгу річ з пишною спідницею. Аксесуари в такому ансамблі можуть бути як грубими, так і витонченими, головне, щоб кожна грань вашого образу знаходила відображення не тільки в одній речі. Уявіть, ви від верхівки і до щиколоток одягнені з бездоганною елегантністю діви золотої епохи Голлівуду, а на ногах у вас кросівки або важкі армійські черевики. Безумовно, яскрава харизма в стані витягти на потрібний рівень і такий образ теж, але більшість жінок в такому вигляді будуть виглядати так, немов просто забули перевзутися. Тому комбінувати потрібно тонше: нехай це будуть, наприклад, кросівки абсолютно спортивного вигляду, але незвичайного ніжного кольору, пишна жіночна спідниця, футболка з принтом в тон кросівок і невелика жіночна денна сумочка. Розстановка грубих і жіночних елементів може бути і інший, головне - баланс і гармонія!

Розстановка грубих і жіночних елементів може бути і інший, головне - баланс і гармонія

Залишивши в стороні крайності, можна створити безліч красивих, але більш нейтральних комплектів з юбой міді. І багато що тут залежить від фактури і забарвлення. Зараз в магазинах можна знайти пишні спідниці як зі звичних тканин (вовни, шовку, шифону, бавовни), так і з шкіри, неопрену та інших матеріалів, які не мають ніякого відношення до епохи New Look. Подивіться на вашу спідницю - який у неї характер? Може бути, це затишна і тепла річ, яка так і просить в комплект м'який джемпер і туфлі на стійкому каблуці в поєднанні зі зручною і витонченої сумкою? Або це високотехнологічна річ, яка робить вас гостею з майбутнього, і доповнити її просто необхідно футболкою з футуристичний принтом і човниками неонового кольору? Зрозумівши характер вашої речі, ви можете зібрати комплект повністю в одному настрої або побудувати його на контрасті з тими ж правилами, що ми розібрали вище. Але для повсякденного способу, в завдання якого не входить зробити вас дуже помітною, контраст повинен бути не діаметральним, як у випадку з абсолютно жіночною спідницею і абсолютно грубими військовими черевиками, а більш плавним. Наприклад, якщо доповнити спідницю з м'якої шкіри ніжним шифоновим топом, жіночними туфлями і витонченої сумкою з трохи грубуватою обробкою, образ вийде виразним, але не надто гучним - саме те, що потрібно на кожен день.

Наприклад, якщо доповнити спідницю з м'якої шкіри ніжним шифоновим топом, жіночними туфлями і витонченої сумкою з трохи грубуватою обробкою, образ вийде виразним, але не надто гучним - саме те, що потрібно на кожен день

Туфлі-човники в таких поєднаннях універсальні, туфлі мері-Джейн з перетинкою навколо щиколотки і круглим носом додадуть нотку наївності і підкреслять витончені щиколотки
Туфлі-човники в таких поєднаннях універсальні, туфлі "мері-Джейн" з перетинкою навколо щиколотки і круглим носом додадуть нотку наївності і підкреслять витончені щиколотки.

Хороші і балетки, незважаючи на те, що багатьох лякає думка про те, що відсутність каблука вкорочує ноги. Так, в комплекті з балетками ваша пишна спідниця міді буде виглядати швидше мило і ніжно, ніж чуттєво і підкреслено сексуально, але якщо її довжина підібрана правильно відповідно до вашого зростанням і типом фігури, репутація ваших ніжок аніскільки не постраждає!

Навпаки, акцент на талії зробить все необхідне для того, щоб ноги виглядали довшими. Тому ви можете собі дозволити балетки і не сумніватися. Всі види босоніжок і сандаль теж у вашому розпорядженні, тільки не забувайте слухати історію речі, звертати увагу на образ, який вона несе.

Верхній одяг до комплектів з міді-спідницями підбирається так, щоб не зруйнувати пропорції наряду
Верхній одяг до комплектів з міді-спідницями підбирається так, щоб не зруйнувати пропорції наряду. А це означає, що два найбільш очевидних безпрограшних варіанту - вибрати річ, яка повторить по довжині верхню частину комплекту або закриє його повністю. Це можуть бути куртки і жакети довжиною до талії або до верхньої кісточки стегна або розкльошені пальто і плащі, а якщо ваша спідниця не надто об'ємна, то заховати її під собою зможе і пальто або плащ прямого крою з поясом. Більш сміливі варіанти, які вимагають гарного почуття пропорцій і ретельних зборів перед дзеркалом - верхній одяг, яка трохи коротше, ніж ваша спідниця. Універсальних правил тут немає, все буде залежати від особливостей вашого стилю і типу фігури, тому, вибираючи такий непростий варіант утеплення комплекту з спідницею міді, будьте гранично уважні до себе і не полінуйтеся сфотографувати образ, щоб мати можливість оцінити його з боку.

Добре підібрана спідниця міді стане вашою вірною супутницею і улюбленицею нема на один сезон, тому, якщо ви ще сумніваєтеся, чи потрібна вона в вашому гардеробі, будьте впевнені: вона не підведе! Яким би не був ваш характер, спосіб життя і еталон краси, ви завжди зможете знайти таку спідницю міді, яка зробить вас щасливою і чарівною. А прості поради з цієї статті допоможуть зібрати на основі однієї спідниці безліч образів з різними настроями для будь-якого випадку. Ви прекрасні, не забувайте про це!

Подробиці про індивідуальні консультації Дар'ї Харман в блозі.

Фото: fashiony.ru, burdastyle.ru, best-lady.ru, subscribe.ru, eonline.com, chicisimo.com, malinca.ru, fashion-co.ru, moddnik.ru, vogue.ru, shophelp.ru

Чим вони гарні?
Помилитися складніше, ніж потрапити в точку - це чи не причина полюбити пишні спідниці міді?
Але, поселивши в своєму гардеробі першу таку спідницю, багато хто стикається з питанням: з чим же її носити?
Такі образи привертають не менше уваги, ніж стовідсотковий вантажу, але, якщо вже ви купили собі таку спідницю, ви і хотіли уваги, правда?
Контрасти не виходять з моди вже багато сезонів поспіль - чому б не побудувати на них свій образ?
Подивіться на вашу спідницю - який у неї характер?
Може бути, це затишна і тепла річ, яка так і просить в комплект м'який джемпер і туфлі на стійкому каблуці в поєднанні зі зручною і витонченої сумкою?
Або це високотехнологічна річ, яка робить вас гостею з майбутнього, і доповнити її просто необхідно футболкою з футуристичний принтом і човниками неонового кольору?

Новости