ЦУМ в Барвисі Luxury Village: торгово розважальний центр. Адреса сайту, орендарі

ЦУМ сьогодні - продовжувач вікових традицій, це найкращий і єдиний універсам, в якому представлено кращу продукцію найвідоміших брендів

ЦУМ сьогодні - продовжувач вікових традицій, це найкращий і єдиний універсам, в якому представлено кращу продукцію найвідоміших брендів. На площі понад 60 тис. М2 покупцям пропонується вибір одягу, взуття аксесуарів, косметики і парфумів, представлених найвідомішими торговими марками.

«ЦУМ Барвиха» - новий торговий комплекс, на трьох поверхах якого розташовані бутики одягу від відомих виробників, як для чоловіків, так і для жінок. Крім одягу представлений широкий вибір білизни, взуття, аксесуарів - практично весь асортимент магазину на Петрівці. У цокольному поверсі передбачається відкриття «зони краси».
Другий поверх «ЦУМу Барвиха» - це царство вітрин найвідоміших торгових марок одягу. Ви можете побачити продукцію Alexander McQueen , Dries VanNoten, Couture Couture, Proenza Schouler, Emilio Pucci, Marc Bouwer Glamit, а також - Elie Tahari, Thomas Wylde, Marc Bouwer Glamit і багато інших. Широкий вибір продукції взуттєвих королів - Rene Caovilla, Blumarine, Valentino Garavani, і звичайно - Jimmy Choo. Крім цього, ви можете придбати безліч аксесуарів, одягу, взуття люксових брендів в зоні мультімаркі торгового комплексу. Тут ви знайдете продукцію A.Testoni, Viktor & Rolf, John Galliano і інших.

Новости