Дамір Ахметов спростував чутки про своє весілля: "Я ще молодий"

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

8 грудня 2011, 8:35 Переглядів: 8 грудня 2011, 8:35 Переглядів:   Дамір Ахметов повернеться в Україну

Дамір Ахметов повернеться в Україну. Фото: weddings.in.ua.

Старший син власника групи СКМ Ріната Ахметова Дамір Ахметов увійшов до наглядової ради компанії ДТЕК . Про це він сказав журналістам 6 грудня о кулуарах конференції Inside Ukraine журналу Economist у Лондоні.

Крім того, в інтерв'ю "Лівому берегу" Дамір розповів, що входить в курс справи (нюансів роботи ДТЕК - Авт.) Поступово, зараз проживає в Лондоні, але має намір працювати в Україні. На питання, чи не шкодує, що так рано покинув Україну, Ахметов відповів: "Всі ці роки я вчився, займався спортом, дізнався багато нового, познайомився з цікавими людьми ... Спочатку - в Швейцарії, тепер - тут, в Лондоні. Один мінус - став забувати російську мову. Англійська знаю дуже добре, французький, але от російський - доведеться підтягти (сміється). По-російськи, адже, я тільки з батьками на канікулах спілкувався ". При цьому син нардепа не планує займатися політикою. "Мені бізнес цікавий, а не політика", - заявив він.

Він також спростував інформацію про одруження з дочкою сербського "цукрового короля" Діані Костич. "Про свою" одруження "я дізнався зі ЗМІ. Не розумію, навіщо це було зроблено? З Діаною ми дійсно зустрічаємося вже близько чотирьох років. Ми разом вчилися в Швейцарії, там і познайомилися. Тільки про одруження мова не йде, я ще молодий, і таких планів поки немає ... Довгий час я здобував освіту, зараз потрібно зосередитися на роботі ", - сказав Дамір Ахметов.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Дамір Ахметов спростував чутки про своє весілля:" Я ще молодий "". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Римарук Юлія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Не розумію, навіщо це було зроблено?

Новости