Давайте говорити один одному компліменти!

Давайте говорити один одному компліменти

Давайте говорити один одному компліменти!


Давайте вигукувати, один одним захоплюватися.
Пишномовних слів не варто побоюватися.
Давайте говорити один одному компліменти -
Адже це все любові щасливі моменти.


ви коли-небудь чули про існування такого свята як День Компліментів? Я - ні. Але ж недарма його не вигадали! Як на мене, дарувати комусь радість - це рівнозначно тому, що робити щасливим і радувати самого себе.
Вчора переконалася в цьому на власному прикладі. Поки стояла біля магазину, чекала подругу, до мене підійшов молодий чоловік і сказав, як я сьогодні чарівна. Важко описати словами, скільки позитивних емоцій це у мене викликало. Навіть більше того - мені захотілося самій подарувати всім людям трішки радості і свого тепла. Як тільки подруга підійшла - відразу нагородила її порцією свого відмінного настрою. Дивно, але пара слів від незнайомої людини кардинально змінили настрій всього мого дня! Чудово, чи не так? Тим більше, це так легко дарувати один одному радість і щастя! Варто лише відкинути всі свої комплекси і сором!
«Давайте говорити один одному компліменти - адже це все любові щасливі моменти!» - краще і не скажеш. А згадайте ви, скільки позитивних емоцій дарує випадкова посмішка чергового перехожого ?! Чи не правда, саме з таких щасливих миттєвостей створюється чудовий день! А уявіть, яку радість ви подаруєте незнайомій людині, якщо відкинете все своє горе, підійдете до нього на вулиці і просто скажете, як він добре виглядає, або яка в нього чарівна посмішка. Повірте, після такого і вам, і незнайомому перехожому забезпечений шалено позитивний і радісний день! Більш того, ця людина навіть після всього дня, обіймаючи вночі подушку і, засинаючи, буде посміхатися, згадуючи вас і ваші приємні слова.
Але якщо ви не наважуєтеся сказати пару слів незнайомки або незнайомця - не варто себе картати за це. Іноді складно проявити свою любов навіть до рідних і близьких. Що ж, потрібно тоді вчитися робити компліменти. І для початку - слідувати пораді багатьох психологів. За їх словами, найприємнішим компліментом для будь-якої людини - це його ім'я. Дивно, чи не так? Але саме ім'я, яким би воно не було, є найкращим для конкретної людини. Особливо плюсом для вас буде те, якщо ви запам'ятали ім'я співрозмовника, з яким тільки познайомилися і через деякий час в розмові чітко скажете його. А ще - тренуйтеся говорити приємні слова перед дзеркалом або на своїх рідних. Їм це буде дуже приємно! А ви отримаєте ще більшу радість від того, що зробили трохи щасливішими якоїсь людини.
А все просто! Адже це - велика сила простих компліментів! Вони надзвичайним чином стирають з нашого життя сірі будні, і роблять їх яскравими, веселими і неймовірно щасливими. Свято компліментів перенесеться на все ваше життя. Хіба це не радісно ?! Хіба не приємно побачити посмішку незнайомої людини, якому тільки що сказали приємні слова ?! Безумовно, це дорогого коштує!

Чудово, чи не так?
А згадайте ви, скільки позитивних емоцій дарує випадкова посмішка чергового перехожого ?
Дивно, чи не так?
Хіба це не радісно ?
Хіба не приємно побачити посмішку незнайомої людини, якому тільки що сказали приємні слова ?

Новости