Де купити шкільну форму в США. Огляд популярних інтернет-магазіновMeest America

До початку навчального року ще досить багато часу, однак батьки вже починають замислюватися, де і якої фірми купити шкільну форму до нового навчального року До початку навчального року ще досить багато часу, однак батьки вже починають замислюватися, де і якої фірми купити шкільну форму до нового навчального року? Тому-що багато хто знає, що на пошуки якісної форми завжди йде багато часу, і чим ближче до шкільного сезону, тим вище ціни на цю категорію товарів.

Шкільна форма повинна мати не тільки красивий зовнішній вигляд, перш за все вона повинна бути зручною, практичною, функціональної, довговічною, виготовлена ​​з натуральних матеріалів і мати якісну фурнітуру (застібки і блискавки). Моделі повинні бути акуратні, витримані в певному класичному стилі, щоб Ваша дитина виглядав стильно, охайно і відчував себе максимально комфортно.

Купити шкільну форму в інтернет-магазинах США з доставкою в: Росію, Казахстан, Узбекистан, Білорусь, Україну та інші країни можна через Meest-America.

Представляємо Вашій увазі кілька американських онлайн-магазинів, в яких можна купити гарну і якісну форму для школярів:

  • Одним з найпопулярніших інтернет-магазинів дитячого одягу вважається Oldnavy.gap.com. Old Navy - всесвітньо відомий бренд, який належить корпорації Gap .

Old Navy - всесвітньо відомий бренд, який належить корпорації   Gap

На сайті цього інтернет-магазину Ви знайдете великий асортимент шкільного одягу для дівчаток і хлопчиків: сорочки, блузки, футболки-поло, реглани, кардигани, сарафани, сукні, шорти, штани, спідниці, жилети, шкарпетки, колготи і багато іншого. Красиві і стильні моделі виразно Вам сподобаються. Крім цього Вас приємно порадує вартість шкільного одягу на Oldnavy.gap.com.
Наприклад, купити футболки-поло на короткий або на довгий рукав від Old Navy можна від $ 10 до $ 13.

Наприклад, купити футболки-поло на короткий або на довгий рукав від   Old Navy   можна від $ 10 до $ 13

Блузи, сорочки чоловічі, безрукавки і кардигани - від $ 15 до $ 20.

Блузи, сорочки чоловічі, безрукавки і кардигани - від $ 15 до $ 20

Сарафани, сукні, спідниці, штани та шорти Old Navy коштують від $ 15 до $ 17.

Сарафани, сукні, спідниці, штани та шорти Old Navy коштують від $ 15 до $ 17

Крім цього на сайті Oldnavy.gap.com прекрасний вибір спортивного одягу для занять фізкультурою: футболки, реглани, шорти, спортивні штани, толстовки, легінси і т.д.

Інтернет-магазин Oldnavy.gap.com надає безкоштовну доставку по США замовлень від $ 50. Як отримати безкоштовний адресу в США для доставки товарів з американських інтернет-магазинів читайте на сайті.

Childrens Place - це доступна, якісна і модний дитячий одяг з США. Тут представлений величезний вибір одягу для школярів і школярок будь-якого віку і на будь-який смак і колір: футболки, реглани, сорочки, светри, спідниці, сарафани, сукні, верхній одяг і взуття. Наприклад, купити футболки і футболки-поло Childrensplace можна від $ 10, сорочки і реглани від $ 10 до $ 13.
Childrens Place - це доступна, якісна і модний дитячий одяг з США

Спідниці, сарафани та сукні Childrens Place коштують від $ 15 до $ 20 і штани до $ 15.

Спідниці, сарафани та сукні Childrens Place коштують від $ 15 до $ 20 і штани до $ 15

У період розпродажів і знижок Childrensplace.com значно знижує ціни на товари, тому стежте за всіма актуальними знижками в американських інтернет-магазинах в нашому блозі і купуйте шкільну форму в США за найнижчими цінами.

  • Ще один популярний американський інтернет-магазин, де можна вибрати і купити одяг для школярів - це Macys.com .

com

Macys.com надає великий вибір стильного і якісного шкільної форми від всесвітньо-відомих брендів, таких як: Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Nautica, Sperry Top-Sider і ін за доступними цінами. Тут можна купити будь-які товари: ремені, шкарпетки, колготи, штани, шорти, сорочки, блузки, футболки поло, піджаки, спідниці, сукні, сарафани, джемпери, якісне взуття і багато іншого. Багатий вибір різних моделей, стилів, різноманітна колірна гамма і доступні ціни дозволяють вибрати і купити шкільну форму в американському інтернет-магазині Macys.com відповідно смакам, уподобанням, вимогам і можливостям кожного покупця.

Так, наприклад, купити дитячі сорочки і футболки від Calvin Klein і Tommy Hilfiger на Macys.com можна від 24.50 до $ 30.00.

Плаття-сарафан від Ralph Lauren на Macys.com коштує до $ 38, футболки Ralph Lauren для дівчаток - за $ 35.

Штани і шорти для хлопчиків від Nautica від $ 32 до $ 36.

Крім вищевказаних сайтів існує ще багато інших інтернет-магазинів, в яких можна знайти різні варіанти форми для школярів. Повний каталог популярних американських інтернет-магазинів, в яких можна придбати будь-які товари для дітей, представлений на нашому сайті meest.us .

Як правильно підібрати розмір одягу при здійсненні покупок в американських онлайн-магазинах, а також таблиці відповідності розмірів одягу та взуття Ви знайдете в одній з наших попередніх публікацій.

Швидко і недорого доставити шкільну форму з США до Росії, Казахстану, Узбекистану, Білорусі, України, на адресу одержувача Ви зможете користуючись послугами нашої компанії. Детально про те як оформити доставку посилок з інтернет-магазинів США читайте тут .

Приємних покупок і швидких доставок разом з Meest-America!

До початку навчального року ще досить багато часу, однак батьки вже починають замислюватися, де і якої фірми купити шкільну форму до нового навчального року?

Новости