Де одягнутися в Україні: бренд жіночого одягу Cardo

Кожна дівчина знає, що репутація деяких брендів нещадно завищена і не виправдовує себе. Зрозуміло, існують такі бренди, які все ще дотримуються високого рівня, наприклад, Zara, Mango і H & M. Цілком можливо, що це пов'язано з їх поставками в Польщу, Швейцарію, Канаду, США та інші країни, в яких більш суворі норми якості, ніж у нас. Але іноді бажана річ коштує непомірно дорого.

4,7 5 1

У пошуках тієї марки одягу, яка змогла б підпадати під усі параметри якості, стилю і ціни, ми вивчили масу інтернет-магазинів, які пропонують одяг з Європи або України. Перші, можливо і виглядали непогано, але за вартістю самого товару і його пересилання не відповідали бажаного. Другі ж, часто демонстрували поганий смак і поганий сервіс. Де ж знайти україно-європейську Зару, по україно-доступними цінами?

Відповідально підійшовши до цього питання, ми натрапили на CARDO - український бренд європейської якості. Завдяки нашій жіночій наполегливості і допитливості, ми вирішили з'ясувати всі нюанси роботи цього інтернет-магазину. Компанія пропонує широкий спектр жіночого одягу для різних форм, стилів і фінансових можливостей.

Читати також: Де одягнутися в Україні: кращі речі на зимовій розпродажу

оцінюючи сайт компанії , Не можна залишитися байдужим до його наповнення. Плаття, кофти, штани і інші предмети жіночого одягу представлені в приголомшливому вигляді. Кожна модель описана за складом і функціоналом, має фотографії в різних ракурсах, але головне - підбір моделі персоніфікований! Це означає, що вибравши товар, дівчина може натиснути на кнопку «Підібрати свій розмір» і ввести свої параметри. Які саме параметри потрібні, і як їх виміряти, доступно пояснюється в інструкції. Після введення параметрів, сайт аналізує їх і рекомендує найбільш підходящий розмір інтересуемой моделі одягу. Розрахунок, як виявилося, проводиться не тільки на основі параметрів дівчата, а й за рахунок особливостей крою обраної моделі і характеристик її матеріалу. Так що навіть "неідеальні" форми можуть підійти під якийсь розмір. Якщо ж дівчина підпадає під стандартну розмірну сітку, то в її арсеналі буде зручні каталог з розділами з вигляду одягу і фільтром сортування. Так як наш вибір одягу затягнувся на кілька днів, ми встигли переконатися, як швидко сайт поповнюється новинками. Це було подвійно приємно, хоча час вибору знову розтяглося.

Крім зручного, швидкого і точного способу визначити потрібний розмір і підібрати під нього одяг, компанія постійно посилається на якість продукції. Ми не полінувалися і зробили замовлення на їх сайті, щоб особисто переконатися (або може утриматися?) В тому, що написано. Підібравши сукню і кофту за розміром, ми вирішили замовити ще одну річ набагато більшого розміру, щоб перевірити якість пошиття одягу для кожної розмірної сітки.

І ось, посилка прийшла ... Кожне плаття мало той же вид, що і на фото. Ідеальне збіг! Строката забарвлення сукні була в насичених кольорах, не один колір не «напливав» на інший, кожен шов був зроблений акуратно і рівно, гудзики пришиті так міцно, що можна було не боятися їх відірвати. Так що візуальний огляд CARDO витримало на ура! Але попереду залишалася примірка. Плаття і кофта, замовлені на нашу розміром сіли так, наче їх шили в ательє. Завдяки персонального підбору, ми знали, що за рахунок гумки на талії плаття чудово підійде навіть такій фігурі. Футболка, замовлене в більшому розмірі, ми виміряли сантиметром, щоб перевірити чи збігаються мірки? Вони збіглися!

Читати також: Де одягнутися в Україні: теплі сукні в офіс

Тепер треба було повернути плаття великого розміру назад. Згадуючи досвід минулих сервісів, і головний біль на продовженні всього періоду повернення, ми з небажанням полізли дізнаватися деталі повернення CARDO. заповнивши форму повернення , Ми дізналися, що це може виявитися приємним і простим заняттям. На наш запит відповіли так швидко, що ми навіть не могли пригадати, невже ми хочемо щось повернути? Але швидко повернувшись в реальність, ми вирішили не повертати цю сукню, а просто замінити його потрібним розміром. На протязі декількох днів ми стали володарками двох чудових суконь і кофти.

У висновку можна сказати, що досвід роботи з CARDO був найуспішнішим з усіх. Ми неодмінно будемо постійними клієнтами цієї компанії (до того ж там постійно з'являються новинки).

На правах реклами

Де ж знайти україно-європейську Зару, по україно-доступними цінами?
Або може утриматися?
Футболка, замовлене в більшому розмірі, ми виміряли сантиметром, щоб перевірити чи збігаються мірки?
На наш запит відповіли так швидко, що ми навіть не могли пригадати, невже ми хочемо щось повернути?

Новости