Де купити жіночу тільняшку: 6 варіантів від 600 до 2 600 рублів - The Village

  1. Де купити чоловічу тільняшку
  2. Zara - 799 рублів
  3. Pull & Bear - 899 рублів
  4. Uniqlo Посилання - 1 299 рублів
  5. Noisy May - 1 400 рублів
  6. Asos - 2 599 рублів

Одні витрачають велику частину зарплати на дорогі сумки та взуття, інші принципово носять мас-маркет і не готові інвестувати значні суми в власний гардероб. Очевидно, що ключові предмети гардероба повинні бути хорошої якості: така річ прослужить не один сезон і не виявиться в сміттєвому відрі через пару тижнів. У той же час шукати якісне взуття, одяг і аксесуари не обов'язково серед люксових марок. Найчастіше ідеальну по співвідношенню ціни і якості річ можна знайти в мас-маркеті або в середньому ціновому сегменті.

Щотижня ми розповідаємо про одну сезонної речі в різних цінових категоріях. У новому випуску - тільняшка, в середині минулого століття запозичена з екіпіровки морського флоту, а тепер міцно влаштувалися в повсякденному гардеробі.

Ціна якість

Де купити чоловічу тільняшку

H & M - 599 рублів

H & M   - 599 рублів

Вільний смугастий топ з нагрудним кишенею - відмінна альтернатива легким футболок або набридли за зиму светрів. Носити такий зараз можна з кардіганом або бомбер і яскравим пальто, а з настанням справжньої весни - з парою джинсів-бойфрендів і Біркеншток.

Zara - 799 рублів

Zara   - 799 рублів

Тільняшка вже давно перестала асоціюватися з військової уніформою та перейшла в розряд констант жіночого гардеробу. Зараз смугастий топ одно доречно виглядає як з суворою спідницею-олівцем і парою човників, так і з трениками і кольоровими кросівками.

Pull & Bear - 899 рублів

Pull & Bear   - 899 рублів

Синя тільняшка, незважаючи на кольорову вставку у ворота, найбільше нагадує оригінал. Комбінувати таку ми радимо з чорними брюками-дудочки і класичним двобортним пальто (або шкіряною косухой, коли на вулиці встановиться тепла погода). Відмінний варіант для прогулянок, побачень, зустрічей з друзями і будь-яких інших ситуацій, коли хочеться виглядати класно, не витрачаючи на збори занадто багато часу.

Uniqlo Посилання - 1 299 рублів

Uniqlo   Посилання - 1 299 рублів

Якщо в гардеробі вже міцно влаштувалася парочка синьо-білих футболок і топів, варто звернути увагу на інші поєднання: тонка червона смужка на білому тлі виглядає не менш ефектно, залишаючись при цьому такою ж універсальною.

Noisy May - 1 400 рублів

Noisy May   - 1 400 рублів

Смугаста водолазка Noisy May підійде для прохолодної пори року. За рахунок високого і широкого ворота топ захищає шию від вітру. Особливо це актуально з настанням оманливе-сонячної березневої погоди, коли всі атрибути зими начебто товстих шарфів і вовняних пальто вже хочеться скоріше сховати в шафу.

Asos - 2 599 рублів

Asos   - 2 599 рублів

Смугастий джемпер з латками-серцями на ліктях підійде не тільки фанатам «Аліси в Країні чудес», але і тим, кого вже втомили об'ємні кардигани і пухнасті светри.

Новости