Де купити дешеві комплектуючі для комп'ютера?

  1. Де найдешевше купити запчастини на комп'ютер?
  2. Дешеві комплектуючі для комп'ютера звіряємо цінник відеокарт Aliexpress vs GearBest
  3. Де дешевше купити комплектуючі для комп'ютера в магазинах міста?

Все колись ламається і комп'ютер тому не виключення. Кому-то доводиться нести його в ремонт, а хтось і сам в силах його полагодити. Ось тільки одне питання постає, як би так викрутитися, щоб і комп працював і гроші ще залишилися. Цінник-то на запчастини зараз ого-го!

Тому багатьох цікавить питання де купити дешеві комплектуючі для комп'ютера? Чи є взагалі такі магазини, де запчастини коштували б недорого і при цьому були якісними? Давайте подивимося, чи можна ще сподівається на таке диво?

Де найдешевше купити запчастини на комп'ютер?

Звичайно ж такі магазини є. Чого тільки немає в 21 столітті! І перше місце серед них, по праву, займає Аліекспресс - китайський ринок, на якому можна знайти ВСЕ і при цьому значно заощадити. Але не варто поспішати з вибором будь-якого товару, поки не переконаєтеся в його якості за допомогою відгуків від інших покупців. Інакше можна нарватися на марну і дешеву китайську дурницю.

Порада: можливо вам захочеться заощадити по максимуму і купити найдешевшу запчастина, а потім думати і гадати, раптом пронесе. Краще цього не робити, тому що можете залишитися біля розбитого корита, як говориться: скупий платить двічі. Але є чудова новина - ви можете економити на своїх покупках за допомогою Кешбек-сервісу епн і повертати до 90% вартості покупки на свій рахунок!

На другому місці магазин GearBest . Це теж китайська інтернет-майданчик, але на відміну від aliexpress, Гербест є магазином, а не ринком. Тому товарів тут не така велика кількість, але теж є чим поживитися.

Спочатку творці gearbest продавали просто гаджети, але сьогодні їх асортимент товару розширився на дуже багато категорій. Нещодавно з'явилася навіть одяг. Магазин з кожним разом розширюється, а це говорить про те, що покупці є і їх число збільшується.

Порівняємо цінники на двох цих майданчиках і зрозуміємо де дешевше купувати комплектуючі для комп'ютера. Що найчастіше ламається в компі? Досвідчений веб майстер знає, що це може бути все, що завгодно і сказати, що САМЕ ламається частіше, неможливо. Але давайте виділимо найосновніші поломки комп'ютера, наприклад, від перегріву: блок живлення, материнська плата, відеокарта, жорсткий диск.

Список виходить чималий, якщо почати звіряти всі ці товари, то вийти дуже велика і нудна стаття. Тому візьмемо тільки найдорожчу запчастина, яка легко спустошить ваш гаманець при її покупці. Напевно, ви вже здогадалися, що мова йде про відеокарту. До речі, зараз цей товар користується великою популярністю через хайповой теми, під назвою "криптовалюта". Ось і звіримо цінник цієї комплектуючої і виявимо, де ж відеокарту купити дешевше?

Дешеві комплектуючі для комп'ютера звіряємо цінник відеокарт Aliexpress vs GearBest

На аліекспресс усі товари фільтрую на замовлення, щоб подивитися, що найбільше купує народ. Ціни ось такі:

Що на Гербест? Тут фільтрація по зростанню ціни, як можна побачити найдешевша від 4865 рублів і вище:

На Aliexpress все-одно дешевше, але не забувайте про якість. У випадку з відеокартою краще не скупитися і відразу ж взяти хорошу. Інакше ви ризикуєте через рік, а то й менше, купувати нову.

Де дешевше купити комплектуючі для комп'ютера в магазинах міста?

Але раптом ви не є прихильником китайських магазинів? Для вас теж є інформація по відеокартам в найпопулярніших магазинах електроніки в Росії. Щоб порівняти цінник в трьох російських лідерах (Юлмарт, DNS, СІТІЛІНК).

Візьмемо одну конкретну модель, наприклад, GeForce GTX 1050 Ti AERO. Вона популярна серед покупців і є недорогою. Почнемо з Сітілінк:

Почнемо з Сітілінк:

Відразу ж помічаємо знижку на 3000 рублів. Крім того, ви можете придбати карту в кредит, оформивши його онлайн. Хоча за цей цінник можна купити і відразу, а не влазити в борги ...

Далі ULMART, яку ціну пропонують вони на точно таку ж модель:

Цінник вже солідніше, але тут, як можна помітити, і обсяг пам'яті в два рази більше. Також є можливість взяти товар в онлайн кредит. Подивимося останній магазин DNS:

Об'єм пам'яті карти 4 Гб, як і на Юлмарт. Ціна найдешевше на 201 рубль і можна побачити, що її взагалі немає в наявності. Але DNS - це досить недорогий магазин електроніки і в ньому можна купити товар під замовлення.

Як бачите ціни приблизно однакові. Якби в СІТІЛІНК була відеокарта на 4 ГБ, а не на два, то цінник був би майже такий же, як і в інших магазинах.

Ігровий ноутбук AirBook intel Core i7-7500U. 13.3 дюймовий екран з роздільною здатністю 2560х1440, 8 Гб оперативної пам'яті і 512 Гб SSD, OS Linux. Потужна машина для роботи та ігор одночасно. Купити ноутбук AirBook на GearBest.

Який можна зробити висновок з усього вищевикладеного? Звичайно, в Китаї набагато дешевше можна придбати комплектуючі для комп'ютера. Головне ретельно підійти до їх вибору і не кидатися на найдешевші пропозиції. Купувати потрібно вміти з розумом.

Хтось скаже, що довго чекати. Але подумайте, замовляючи в тому ж СІТІЛІНК, вам теж доведеться чекати посилку (якщо ви не з Москви). Нехай не так довго, але скільки ви переплатите і не зможете скористатися Кешбек .


Чи не знайшли відповідь на своє питання? Скористайтеся пошуком ...

На жаль, поки немає коментарів :(

Де найдешевше купити запчастини на комп'ютер?
Тому багатьох цікавить питання де купити дешеві комплектуючі для комп'ютера?
Чи є взагалі такі магазини, де запчастини коштували б недорого і при цьому були якісними?
Давайте подивимося, чи можна ще сподівається на таке диво?
Де найдешевше купити запчастини на комп'ютер?
Що найчастіше ламається в компі?
Ось і звіримо цінник цієї комплектуючої і виявимо, де ж відеокарту купити дешевше?
Де дешевше купити комплектуючі для комп'ютера в магазинах міста?
Але раптом ви не є прихильником китайських магазинів?
Який можна зробити висновок з усього вищевикладеного?

Новости