Де купити модний пуховик в Києві: добірка кращих варіантів

Вибираєте собі пуховик? Пропонуємо ознайомитись з підбіркою місць, де в Києві можна купити модні жіночі пуховики на зиму 2017-2018

Сьогодні маса брендів випускають пуховики різних моделей і довжини, але часто виробники вводять покупця в оману, маючи на увазі під словом «пуховик» виріб зі штучним наповнювачем (синтепоном або синтепухом). Як би не обіцяв виробник вас зігріти, куртка або пальто на синтетичному пуху або синтепоні чи зігріє навіть в мінус 5, не кажучи вже в тридцятиградусний мороз. До того ж куртка з синтетики не дає тілу дихати і створює парниковий ефект.

Провідні виробники використовують у виробах тільки натуральний пух. А майбутня зима обіцяє бути найхолоднішою за останні кілька десятків років.

Тому, щоб не замерзнути в цю зиму, пропонуємо вам підбірку наймодніших пуховиків з натурального пуху, в яких ви точно не замерзнете навіть у найлютіший мороз.

пуховики Moncler

Про дин з лідерів пухової промисловості - пуховик Moncler. В якості наповнювача в ньому використовується гусячий пух в співвідношенні: 90/10%. Сьогодні пуховики Moncler вважаються найвідомішими в світі, а яскраві і соковиті кольори пуховиків підіймають настрій навіть у найлютіший мороз. Moncler вибирають ті, хто звик виглядати красиво і елегантно не тільки в повсякденному житті, але і на лижній трасі. Купити оригінальні пуховики Moncler в Києві можна в магазині Helen Marlen Group .

Ціна пуховиків Moncler від 27-ми до 70-ти тисяч гривень.

пуховик Moncler пуховик Moncler

пуховики MoonGoose

До ачественние і модні пуховики вміють створювати не тільки за кордоном. Український бренд MoonGoose спеціалізується на пухових куртках і пальто. Пуховики MoоnGoose наповнені легчайшим пухом білого гусака в співвідношенні 90/10%, з індексом пружності Fill Power 650, який володіє надзвичайною легкістю і морозостійкістю, також має відмінну здатність зберігати обсяг вироби, навіть після чисток і стиснення. Бренд випускає як короткі спортивні пуховики, так і модні пуховики-ковдри. Найоб'ємніший пуховик MoоnGoose важить не більше 500 грамів і володіє відмінними тепловими якостями. Купити пуховик MoonGoose можна на сайті бренду.

Ціна пуховиків MoonGoose від 9 до 18 тисяч гривень.

пуховики Moongoose пуховики Moongoose

пуховики Balenciaga

І менно з подачі Демня Гвасалія на показі Balenciaga сезону зима 2016-2017, пуховики стали наймоднішою верхнім одягом зими і тепер тижні моди без них не обходяться! Пуховики Balenciaga наповнені пухом в співвідношенні 80/20%. Сьогодні пуховик можна сміливо поєднувати абсолютно з будь-яким чином - діловий, міський, спортивний. Куртка Balenciaga - яскравий приклад того, як Гвасалія використовує елементи, створені для пошиття елегантних суконь і пальто, і інтегрує їх у створення таких буденних і зрозумілих речей як пуховик. Купити пуховик Balenciaga можна в магазинах Sanahunt .

Ціна пуховика Balenciaga 93 тисячі гривень.

пуховик Balenciaga пуховик Balenciaga

пуховики Herno

І Тальянський бренд Herno рік тому зайшов на український ринок. Спочатку марка орієнтувалася нема на випуск власних колекцій, а на роботу з люксовими брендами - на їхнє замовлення майстра Herno і шили пуховики найвищої якості. Марка пропонує суперлегені пуховики з нейлону ультралайт, наповнені гусячим пухом в співвідношенні 80/20 - 95/5%. Купити пуховик Herno в Києві можна в монобрендовому бутіку в комплексі "Арена Сіті».

Ціна пуховиків Herno від 18-ти до 30 тисяч гривень.

Ціна пуховиків Herno від 18-ти до 30 тисяч гривень

пуховик Herno

пуховики Marchi

Е ще один український бренд, який запустив лінійку пуховиків - Marchi. Наповнювач пуховиків - пух сірого гусака. Вироби виконані в лаконічному, спортивному стилі. Ці пуховики не тільки захистять від негоди, але і дозволять створити цікавий образ. Деякі пуховики можна носити на обидва боки. Такі моделі відмінно підійдуть молодим дівчатам, які люблять експериментувати зі своїми образами. Купити пуховики Marchi можна на сайті бренду .

Вартість - від 7-ї до 14-ти тисяч гривень.

пуховик Marchi пуховик Marchi

Читайте також: Що носити восени: п'ять стильних образів на всі випадки життя

Вибираєте собі пуховик?

Новости