Де в Україні можна навчити дитину IT-технологій: корисний список

Ще зовсім недавно майже всі батьки вважали, що запорука щасливого і успішного майбутнього їхньої дитини - це диплом престижного вузу з якої-небудь традиційної "хлібної" професії. Але вже зараз для багатьох роботодавців на першому місці реальні знання і вміння співробітника, а не його освіту. До того ж, треба визнати, що програма освіти в багатьох вузах застаріла і дає "мертві" знання, відірвані від реалій. І це не дивно. У наш час технології розвиваються так швидко, що багато консервативні професії незабаром залишаться в минулому, а на зміну їм щосили поспішають нові, про які поки ми навіть не знаємо. Якими ж навичками повинен опанувати сучасний дитина, щоб сміливо дивитися в майбутнє? Про це і поговоримо.

Аналітики-футурологи прогнозують: зовсім скоро близько 65% нинішніх школярів будуть виконувати роботу, якої ще немає і вузькопрофільного освіти буде зовсім недостатньо. Ці фахівці переконані: більшість професій виявиться на стику знань і в першу чергу потрібно досконале володіння ПК та відмінне орієнтування в IT-технологіях.

Як підготувати дитину до майбутнього, які знання йому важливо дати, щоб він міг орієнтуватися в світі стрімко розвиваються технологій? Найголовніше, чого ми можемо навчити свою дитину - це думати, аналізувати, творчо підходити до вирішення завдань. І постійно пам'ятати, що знання IT-технологій для сучасних дітей не менш важливо, ніж уміння читати і писати.

І постійно пам'ятати, що знання IT-технологій для сучасних дітей не менш важливо, ніж уміння читати і писати

Вже зараз діти краще, ніж багато дорослі орієнтуються в світі віртуальної реальності. Вони прекрасно знають, що означають такі поняття, як "сайт, провайдер, веб-дизайн, хостинги ". Вони прекрасно розбираються в оглядах і рейтингах, які надає в Україні компанія Top Rated Hosting. І це чудово! Сучасним батькам вкрай важливо всіляко заохочувати прагнення дитини розвиватися в даному напрямку.

Сьогодні багато корисні знання можна отримати на міжнародних освітніх майданчиках таких як Coursera, Udemy, EdХ, Udacity, Microsoft Academy, Coding The Smart Way і т. Д., А також на курсах програмування для дітей, які існують у багатьох містах України.

Більшість з провідних онлайн курсів проводять англійською мовою, оскільки його знання є обов'язковим і навіть цілком очевидним для будь-якої людини, яка хоче розвиватися і досягати успіху в сучасному світі. Тому чим раніше дитина почне освоювати іноземну, тим краще. Якщо ви ще не знайшли хорошого викладача для крихти, зверніть увагу на ресурс https://happytime.od.ua/english-yazuk/ . Happy Time - це сучасний дитячий садок, де малюки в ігровій формі навчаються не тільки говорити, а й думати як рідною, так і англійською мовами. І це дуже важливо, адже в такому віці дитині все дається легко і з задоволенням. Викладачі Happy Time буквально з першої зустрічі здатні зацікавити малюка вивченням мов і зробити подальше їх освоєння захоплюючим і приємним.

А тепер, резюмуючи все вищесказане, пропонуємо вам перенестися у власне дитинство і згадати, чи багато з того, чого вас вчили в школі, виявилося для вас корисним в сучасних реаліях. Ви пам'ятаєте, як вчителька лаяла вас за поганий почерк? І як часто зараз ви пишете від руки? Одним словом, технологічна грамотність, знання IT-технологій і англійської мови дійсно стали необхідністю в нашому житті. Тому постарайтеся максимально прищепити своїй дитині саме ті знання, які стануть в нагоді йому в майбутньому. Успіхів вам!

Якими ж навичками повинен опанувати сучасний дитина, щоб сміливо дивитися в майбутнє?
Як підготувати дитину до майбутнього, які знання йому важливо дати, щоб він міг орієнтуватися в світі стрімко розвиваються технологій?
Ви пам'ятаєте, як вчителька лаяла вас за поганий почерк?
І як часто зараз ви пишете від руки?

Новости