Де знаходиться Виконати в Windows 10

  1. Використання пошуку
  2. Виконати в меню Пуск Windows 10

Дуже багато починаючі користувачі, які отримали оновлення до Windows 10 з 7-ки, запитують, де знаходиться Виконати в Windows 10 або як відкрити це діалогове меню, оскільки в звичному місці меню Пуск, на відміну від попередньої ОС, його немає Дуже багато починаючі користувачі, які отримали оновлення до Windows 10 з 7-ки, запитують, де знаходиться Виконати в Windows 10 або як відкрити це діалогове меню, оскільки в звичному місці меню Пуск, на відміну від попередньої ОС, його немає.

Незважаючи на те, що цю інструкцію можна було б обмежити одним способом - натиснути клавіші Windows (клавіша з емблемою ОС) + R на клавіатурі для відкриття «Виконати», опишу ще кілька способів знайти цей елемент системи, причому всім початківцям користувачам рекомендую звернути увагу на перший з описаних способів, він допоможе у багатьох випадках, коли ви не знаєте де знаходиться щось вам звичне в Windows 10.

Використання пошуку

Отже, спосіб номер «нуль» був вказаний вище - просто натиснути клавіші Win + R (цей же спосіб працює і в попередніх версіях ОС і, ймовірно, буде працювати в наступних). Однак, як основний спосіб для запуску «Виконати» і будь-яких інших речей в Windows 10, точного розташування яких ви не знаєте, рекомендую використовувати пошук в панелі завдань: власне, він для цього і зроблений і успішно знаходить те, що потрібно (іноді навіть коли точно не відомо, як воно називається).

Просто почніть набирати потрібне слово або їх поєднання в пошуку, в нашому випадку - «Виконати» і ви швидко виявите потрібний пункт в результатах і зможете відкрити цей пункт.

Причому, якщо натиснути правою кнопкою миші по знайденому «Виконати», ви зможете закріпити його на панель задач або в вигляді плитки в меню пуск (на початковий екран).

Також, якщо вибрати пункт «Відкрити папку з файлом», відкриється папка C: \ Users \ Користувач \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs \ System Tools в якій знаходиться ярлик для «Виконати». Звідти його можна скопіювати на робочий стіл або куди-небудь ще для швидкого запуску потрібного вікна.

Виконати в меню Пуск Windows 10

Насправді, пункт «Виконати» залишився і в меню пуск, а перші способи я дав, щоб звернути увагу на можливості пошуку Windows 10 і на гарячі клавіші ОС.

Якщо ж потрібно відкрити вікно «Виконати» через пуск, просто натисніть по Пуску правою кнопкою миші і виберіть потрібний пункт меню (або натисніть клавіші Win + X), щоб викликати це меню.

Якщо ж потрібно відкрити вікно «Виконати» через пуск, просто натисніть по Пуску правою кнопкою миші і виберіть потрібний пункт меню (або натисніть клавіші Win + X), щоб викликати це меню

Ще одне розташування, де знаходиться Виконати в меню «Пуск» Windows 10 - звичайний клік по кнопці - Всі додатки - Службові Windows - Виконати.

Ще одне розташування, де знаходиться Виконати в меню «Пуск» Windows 10 - звичайний клік по кнопці - Всі додатки - Службові Windows - Виконати

Сподіваюся, способів знайти цей елемент я надав достатньо. Ну а якщо знаєте додаткові - буду радий коментарям.

З урахуванням того, що, ймовірно, ви користувач (раз потрапили на цю статтю), рекомендую до ознайомлення мої інструкції по Windows 10 - з великою ймовірністю ви знайдете в них відповіді і на деякі інші питання, які можуть виникнути при знайомстві з системою.

А раптом і це буде цікаво:

Новости