Де купити жіночі шапки: вибираємо молодіжну шапку на зиму 2015

Коли тобі 18, ніякі холоди і навіть -20 не змусять надіти шапку : «Вона зіпсує зачіску, та й взагалі в ній ти виглядаєш смішно». Але часи змінюються і чи зими стали суворіші, то чи розуму додалося, але ти розумієш, що без шапки взимку ну зовсім не можна! Та й до того ж, дизайнери ще в минулому сезоні зробили зі звичайної шапки стильний і незамінний зимовий аксесуар. Які головні убори будуть модними цієї зими і як їх правильно поєднувати з одягом, читай в нашому матеріалі.

4,7 5 1

ШАПКА З ПОМПОНОМ

ШАПКА З ПОМПОНОМ

Шапка Bershka 300 UAH

Навіть якщо віддалено шапка з помпоном нагадує про дитинство, в цьому немає нічого страшного. Ця модель упевнено закріпилася в модні тренди і залишається популярною вже кілька сезонів під ряд. І це не дивно, адже вона відмінно виглядатиме як під пуховик , Так і під шкіряну косуху або шубу , Додаючи всьому образу трохи грайливості. Серед наших фаворитів шапки з акуратним помпоном з хутра. Красиві і недорогі моделі можна знайти в Zara, Asos і на сайті lamoda.ua

ШАПКА грубої в'язки OVERSIZE

ШАПКА грубої в'язки OVERSIZE

Шапка Asos 350 UAH

масивні шапки грубої в'язки залишаються в моді вже другий рік. Моду на такі шапки задали багато блогери і зірки ще в минулому сезоні. Головна особливість цієї моделі - це те, що вона йде практично всім. Що стосується колірної гамми, то все в ваших руках, така шапка буде добре виглядати як під класичне пальто , Так і під пуховик. Особливо актуальними будуть моделі грубої в'язки з вовни мериноса і мохеру, яка, до того ж, відмінно зігріє і вбереже від холоду взимку. Найпопулярніші моделі можна знайти у бренду Tak.Ori, ну а більш демократичні варіанти у asos.com, lamoda.ua і у українського бренду - Knitkina.

Читати також: Що носити взимку замість шапки

БЕРЕТИ

Бере Canoe lamoda.ua 360 UAH

те що класичні берети знову будуть на піку популярності стало зрозуміло ще на тижні моди в Мілані . Дизайнер Алессандро Мікеле представив нову колекцію Gucci , В якій особливу увагу приділив цьому аксесуару. У цьому сезоні, при виборі берета, варто поекспериментувати з кольором і фактурами, щоб образ не вийшов аж надто скромним. Бере додасть трохи жіночності, витонченості і французького стилю будь-якого цибулі, ну а для того, щоб він виглядав більш стильно, радимо носити його трохи на бік.

СМІШНІ ШАПКИ

Шапка Zara 199 UAH

Перевірено, кумедна шапка з вушками або з іронічним написом піднімає настрій не тільки вам, а й оточуючим. Це відмінний аксесуар для сміливих дівчат з почуттям гумору, які хочуть трохи розбавити сірі будні. Безумовно, ця шапка не на кожен день, але іноді можна і навіть потрібно піддатися модним експериментів і відчути себе пустотливий школяркою. До того ж, така модель відмінно доповнить будь-який образ: як спортивний з кросівками , Так і гранжевий з грубими байкерскими черевиками .

Читати також: Модні шапки: вибір зірок

ШАПКИ З ХУТРА

ШАПКИ З ХУТРА

Шапка Asos 350 UAH

Всі ми прекрасно пам'ятаємо Хутряні шапки , Які в молодості носили наші мами і бабусі. Суворі зими і сильні морози зробили цей аксесуар просто незамінним. Зараз ситуація трохи змінилася і шапка виступає більше як модного елемента. Саме тому дизайнери пропонують звернути увагу на більш демократичні моделі зі штучного хутра, що звичайно ж прийдеться до душі захисникам прав тварин. Головне правило при виборі такої шапки - не поєднувані її з іншими хутряними елементами гардероба. Забудьте про тотал цибулі з хутра - це вже минуле століття, більш виграшно такий головний убір буде поєднуватися з пальто рівного крою або легкими пуховиками.

Читати також: Як носити шапку, залишаючись в тренді

-

Новости