Де знаходиться Windows Movie Maker в Windows 7?

Windows Movie Maker - це програма, необхідна для створення і редагування відео

Windows Movie Maker - це програма, необхідна для створення і редагування відео. WMK має масу можливостей: обрізання і склеювання відео, накладення звукової доріжки, додавання титрів і заголовків, створення простих ефектів і т.д.

Програма включається до складу операційних систем Windows XP і Vista, а ось в Windows 7 від неї вирішено було відмовитися. Чому, я не знаю, але можу сказати, що зроблено це було даремно хоча б з тієї простої причини, що Windows Movie Maker - на подив відмінна і зручна в роботі програма.

Таким чином, якщо ви використовуєте операційну систему Windows 7 або 8 , То можете не шукати WMK на своєму комп'ютері - її просто там немає. Зате в Microsoft подбали про те, що б завжди змогли завантажити і встановити програму на комп'ютер прямо з офіційного сайту компанії. А тому заходимо на сайт Microsoft, в пошуку вбиваємо фразу Windows Movie Maker і натискаємо Enter. Проходимо по першій посиланням і викачуємо «Кіностудія Windows 2012» (так, тепер ця програма називається саме так).

Проходимо по першій посиланням і викачуємо «Кіностудія Windows 2012» (так, тепер ця програма називається саме так)

Тільки не забувайте, що WMK включений в набір програм «Основи Windows 2012», який в свою чергу включає в себе наступний софт: «Кіностудія», «Фотоальбом», OneDrive, «Безпека», «Пошта», «Редактор блогів» .

Власне, завантажили пакет, встановили і тепер можете користуватися Windows Movie Maker.

Новости