Де найвищі ставки по бізнес-депозитах в доларах США строком на 6 місяців в жовтні-2017

  1. ТОП-29 найкращих депозитних програм для бізнесу в доларах США на 6 місяців
  2. думка експерта

Станом на 03.10.2017 досліджувані вклади пропонують 29 банків. Середня ставка по таких депозитах становить 2,37% річних. Загальна кількість депозитних програм на вказаний термін - 157.

Максимальну прибутковість по досліджуваним вкладами пропонує Сбербанк - 5,50% річних за вкладом " Депозит без права дострокового розірвання ".

Нижче в таблиці Prostobiz.ua відібрав по одному кращому пропозицією від банку (з точки зору вартості) для згаданих умов.

ТОП-29 найкращих депозитних програм для бізнесу в доларах США на 6 місяців

У рейтинг потрапили всі вклади з будь виплатою відсотків незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу на 03.10.2017 р

Подивитися актуальний рейтинг депозитів на нашому сайті можна тут

Тенденція змін середньої процентної ставки для депозитів в доларах США строком на 6 місяців в поточному році відображена в наступній діаграмі:

думка експерта

Депозити бізнесу у валюті - який профіль вкладника?

Віктор Цикалюк, начальник департаменту організації продажів корпоративним клієнтам   банку КОНКОРД Віктор Цикалюк, начальник департаменту організації продажів корпоративним клієнтам банку КОНКОРД

З огляду на, що розміщувати депозити у валюті можуть юридичні особи, які мають валютну виручку, то серед основних вкладників банків - представники експортоорієнтованих галузей (металургія, агропромисловий комплекс, ІТ-компанії). На поточний момент потреба в валютних депозитах виникає в компаніях, які критично не потребують оборотних коштах при цьому отримують експортну виручку. І незважаючи на невисокі процентні ставки по валютних депозитах, компанії їх розміщують з метою не настільки заробити на відсотках, як дочекатися більш вигідного курсу продажу валюти (наприклад влітку валюта дешевшала, а починаючи з осені спостерігається подорожчання валюти).

Новости