Demeter - бренд живих запахів

Завжди важко підібрати аромат, який подобається саме тобі. Серед сотні одноманітних нерозбірливих запахів, так важко знайти те, що буде характеризувати саме тебе, щось особливе, таке затишне, домашнє, що додає сили і що дає море енергії. Але нарешті, то ми допоможемо Вам вирішити цю проблему. Свіжі, як пиріжки тільки лише з духовки, в самому прямому сенсі, духи Demeter , З'явилися у нас на komod.ua. Вас вразить різноманітність духів Demeter своїм найширшим спектром, і ми більш ніж впевнені, що Ви зможете підібрати те, що буде до смаку саме Вам. Не так важливо, що Вам більше подобається, запах стиглої вишні або ж запах грози, ми зможемо підібрати саме те, що бажає Ваша душа. Для всіх ласунів або просто любителів солодких запахів ми надаємо на вибір такі аромати як: Кавуновий льодяник, Апельсинове ескімо, Булочка з корицею, Ванільне морозиво, Ванільний торт, Вишневе морозиво, Вишня в шоколаді, голубічние маффин і багато інших. Якщо ж Ви віддаєте перевагу більш свіжі аромати, наш вибір не менш широкий: Бамбук, Білий чай, Гроза, Жасмин, Зимовий ставок, Кисле яблуко, Журавлина, Лайм. Так само у лінії парфумів Demeter є п істині чоловічі запахи: Wall Street, Білий російський, Віскі і тютюн, Він зомбі !, Еспрессо. А якщо ж Ви любитель про експериментувати то і тут ми зможемо Вам догодити з такими ароматами як: Вініл, Гриби, Земля, Каннабис культурний, Книжковий палітурка, Лосьйон для засмаги, Піца, Помідор і багато багато інших.

Що ж, якщо переглянути історію компанії Demeter то можна сказати, що це широко відома фірма з США, Британії, Австралії, але ось до нас її популярність долинула трохи запізнилося. Проте, духами Demeter користуються багато Голлівудські зірки, такі як Ума Турман, Дрю Беррімор, Кейт Мосс, Шерон Стоун і навіть великий Клінт Іствуд, що дає нам надію вважати їх по праву стоїть придбанням для себе, або ж в подарунок другу.

Ви скажіть: з чого ж роблять ці неймовірні парфуми? І у нас є на це відповідь! Все духи Demeter є на 95% натуральними і не мають в складі таких компонентів як барвники або емульгатори. Продукція так само не тестується на тваринах і без всяких проблем пройшла перевірку «Укрметртестстандарту».

Ну і в завершення можемо сказати що духи Demeter є унікальними, адже Ви можете змішувати їх між собою і отримувати нові неймовірні аромати. Заінтриговані? Наприклад парфум Гроза в поєднанні з парфумами Зелений чай, дасть Вам повне відчуття перебування вдома в теплий грозовий вечір. А наприклад Морське повітря і Мохіто дасть Вам легке і приємне нагадування про закінчився відпочинок.

Якщо після всього вище прочитаного Вам не захотілося купити духи Demeter , То Ви як мінімум зобов'язані зайти до нас і понюхати їх, і обов'язково забрати з собою сподобався парфум.

Тепер ви знаєте, де купити духи Demeter !

Comments: VKontakte (0) Facebook () Site (0)

Ви скажіть: з чого ж роблять ці неймовірні парфуми?
Заінтриговані?

Новости