Demeter - парфум, який надихає

Бути жінкою не тільки складно, але і дуже приємно. Ми, дівчата, точно це знаємо, адже в нас таїться стільки граней. для того, щоб відкрити їх все не вистачить і вічності. Блиск очей, хода, міміка, жести, а ще ... аромат. Саме він здатний зробити те горезвісне перше враження, яке залишається назавжди. У нас є ідея, який аромат покаже свою господиню в потрібному світлі, а може навіть і створить той самий «потрібний образ». Demeter - парфумерний бренд, який знає, що кожна представниця прекрасної половини людства мріє про свого ідеального ароматі. Бути жінкою не тільки складно, але і дуже приємно

Вибір парфуму диктують не правила, а ваш особистий досвід.

Адже саме його ми і хочемо підкреслювати ароматом, який одягаємо на себе: запах моря, книжкового палітурки, святкового торта, землі, мигдалю, пральні - всі ці аромати дадуть можливість проявити свою індивідуальність.

Подорожуйте в часі.

Завдяки ароматам Demeter ви можете подорожувати в часі. Холодною зимою згадувати літні вечори біля вогнища з ароматом «Bonfire», а влітку, коли на дворі спека і так не вистачає білосніжних заметів і сніжинок на віях, освіжитися за допомогою пари пшиків аромату снігу - «Snow»

оживляє спогади

Аромати Demeter пробуджують в пам'яті спогади, повертаючи вас до найщасливішим моментів життя. Так, неповторний запах свіжоспеченого яблучного пирога «Apple Pie», нагадає про щось теплом домашньому і подарує відчуття свята без шкоди для фігури. Аромат свіжоскошеної трави «Grass» моментально перенесе вас в заміський будинок, або на поле для гольфу.

Ближче до зірок.

Аромати Demeter на червоній доріжці і в повсякденному житті не один рік вигулюють: Мадонна, Кортні Кокс і інші голлівудські знаменитості.

натуральні парфуми

Парфуми складається з екологічно чистих компонентів. Також, Demeter належить до категорії bridge-brand (від англ. Bridge) - бренди, які є мостом між приємною ціною і високою якістю.

Почніть купувати духи, а не флакон.

Аромати упаковані в простий «аптечний флакон». Тим самим Demeter каже: «Не купуйте хвалькуваті флакони, зверніть увагу на вміст - почніть купувати духи!» В цей простий і маленький флакончик збожеволіє 34 дня гарного настрою, 217 приводів для усмішки і 473 думки про добре і вічне.

Створіть свою атмосферу.

Укутавши себе ніжними ароматами рисового поля, можна весь день подумки занурюватися в незабутню атмосферу балансу яскравих тонізуючих нот і спокою природи.

Створюйте нові парфуми кожен день.

У ароматах Demeter - одна нота, ви вибираєте саме ту, що вам подобається найбільше, поєднуєте її з іншими і тим самим створюєте власні ексклюзивні парфуми.

Користуйтеся одним ароматів удвох.

Наприклад, аромати: еспресо, зелений чай, пастель і солома будуть універсальні для представників жіночо-чоловічого тандему.

приємна ціна

Ціновий аспект ми перенесли в заключний пункт, адже він здивує ще більше, ніж всі попередні. Флакон ексклюзивного стійкого аромату обійдеться не дорожче, ніж похід з подружкою на вечірку або з коханою людиною в ресторан. Але при цьому, емоцій подарує в рази більше.

Touch вже встиг замовити кілька неперевершених ароматів, так що ми знаємо, про що пишемо, насолоджуючись ароматом!

demeterfragrance.com.ua

Новости