Demeter: твій незвичайний аромат

  1. Аромат «Прачечна»
  2. Аромат «Шоколадні печеньки»
  3. Аромат «Лохина»

Аромат сонця, морозива або літнього дощу у флаконі? Так, це реальність. Тепер ти зможеш вибрати собі той аромат, який по-справжньому тобі близький. Demeter - бібліотека незвичайних ароматів.

Demeter змінює ставлення до парфумерії: відтепер володіти власним ароматом не складно, кожен може спробувати. Зазвичай парфумери придумують складні букети, поєднують десятки різних нот. У таких духів один недолік - вони відображають характер свого творця, але не ваш. У ароматах Demeter одна нота: ви вибираєте саме ту, що вам подобається найбільше, поєднуєте її з іншими і тим самим створюєте власні парфуми, яких немає ні у одного.

Для тесту редакції Maincream ми вибрали кілька ароматів, які максимально для кожного члена команди:

Аромат «Прачечна»

Запах генерального прибирання, коли весь будинок виблискуючи, коли випрані всі речі і в квартирі аромат чистого білизни. Нам здається цей запах підійде перфекціоністам. Адже, що може бути краще запаху порядку.

Аромат «Еспрессо»

Обожнюємо, коли вранці виходиш на кухню, готуєш собі чашку ароматного еспресо, випиваєш і прокидаєшся. Потім довго ще насолоджуєшся ароматом міцної кави. Тепер їм можна насолоджуватися вічно.

Аромат «Чистота»

Якщо ви насилу можете описати чим пахне чистота, то неутруждайтесь. На це питання ви зможете відповісти за допомогою аромату від Demeter. Такий свіжий і незвичайний, нагадає вам саме той запах, який вам запам'ятався колись.

Аромат «Помідор»

Ви коли-небудь бували в теплицях, де вирощують помідори? У цих теплицях стоїть запах зелених помідор, які ось тільки починають заспівати. І цей запах незабутній.

Аромат «Шоколадні печеньки»

Етоn аромат саме тих шоколадних печенек, які ось тільки з печі - ароматні, хрусткі. Залишається тільки взяти склянку холодного молока і зануритися у смак детсва. Тепер запах цих печенек завжди з нами.

А також для офісу ми вибрали кілька ароматів з колекції «Аромати для дому», серед яких виявилися:

Аромат «Дощ»

Тут не потрібно слів. Це запах, якого так довго чекаєш, особливо в літній період. Це той аромат, який закривши очі вдихаєш на повні груди. Так, це він - запах дощу.

Аромат «Лохина»

Лісова ягода. Цей аромат вам запам'ятається на довго, адже його можна зустріти, якщо піти в ліс, зірвати лохину і відчути легкий запах свіжої ягоди.

Аромати Demeter здатні нагадати про важливі події у вашому житті. Нагадайте близьким про те, що вас пов'язує. Якщо ви познайомилися на автомийці, змішайте запах гуми, мила і скла. Якщо вперше поцілувалися на березі озера, зберіть композицію води, ліси і цветов.Так близька людина зможе повернутися в щасливий момент ваших відносин.

Новости