Демо Версії Гіа 9 Клас

Демоверсія ОГЕ 2018 з математики (ДПА 9 клас) на о опубліковані демоверсії ОГЕ (ДПА 9 клас) з усіх предметів, в тому числі і з математики. Демонстраційний варіант призначений для того, щоб дати можливість учаснику іспиту і широкої громадськості скласти уявлення про структуру майбутньої екзаменаційної роботи, зокрема і формі завдань, а також їх рівні складності. Ці відомості дають можливість виробити стратегію підготовки до здачі іспиту з математики. Демонстраційний варіант ОГЕ 2018 з математики 9 клас Демоверсія ОГЕ 2018 математика Специфікація Кодифікатор елементів змісту Кодифікатор вимог Довідкові матеріали з математики Зміни в КІМ 2018 року в порівнянні з 2017 роком Порівняно зі структурою 2017 року через роботи виключений модуль «Реальна математика». Завдання цього модуля розподілені по модулях «Алгебра» і «Геометрія». Характеристика структури та змісту КІМ ОГЕ 2018 з математики Робота складається з двох модулів: «Алгебра» і «Геометрія». У кожному модулі дві частини, відповідні перевірки на базовому і підвищеному рівнях.

Біологія Історія Хімія Інформатика Література Географія Англійська мова Французька мова Німецька мова Іспанська мова. Переглядів: 135 333 || Теги: 9 клас, Кодифікатор, ОГЕ 2017, демоваріанти, ДПА 2017, завдання, специфікація, демонстраційні варіанти. Державна підсумкова атестація. Демоверсії, специфікації, кодифікатори ОГЕ 2016. C Map Карти далі . Подробиці: Оновлене: 11:41: Опубліковано: 00:00: Переглядів: 4808. Демонстраційний варіант контрольних вимірювальних матеріалів для проведення. Демонстраційні варіанти ОГЕ (ДПА) з німецької мови (9 клас) Демонстраційний варіант ОГЕ (ДПА) з німецької мови за 2010 рік. Демонстраційні варіанти ОГЕ (ДПА) з німецької мови (9 клас) Демонстраційний варіант ОГЕ (ДПА) з німецької мови за 2011 рік (письмова частина). Демоверсії, СПЕЦИФІКАЦІЇ, кодифікатор ДПА-9 2018 Банк завдань ГВЕ-9 ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ Предметні комісії Бланки ДПА-9 Словник термінів ДПА-9. 5logo ege2018 Відеоуроки по ЕГЕі ДПА Новини ЄДІ ДПА-9.

5logo ege2018 Відеоуроки по ЕГЕі ДПА Новини ЄДІ ДПА-9

При перевірці базової математичної компетентності навчаються повинні продемонструвати володіння основними алгоритмами, знання і розуміння ключових елементів змісту (математичних понять, їх властивостей, прийомів вирішення завдань і ін.), Вміння користуватися математичною записом, застосовувати знання до вирішення математичних задач, які не зводяться до прямого застосування алгоритму, а також застосовувати математичні знання в найпростіших практичних ситуаціях. Частини 2 модулів «Алгебра» і «Геометрія» спрямовані на перевірку володіння матеріалом на підвищеному рівні. Їх призначення - диференціювати добре успішних школярів за рівнями підготовки, виявити найбільш підготовлену частину випускників, що становить потенційний контингент профільних класів. Ці частини містять завдання підвищеного рівня складності з різних розділів курсу математики. Всі завдання вимагають записи рішень і відповіді.

Завдання розміщені по наростанню складності - від відносно простих до складних, які передбачають вільне володіння матеріалом і хороший рівень математичної культури. Модуль «Алгебра» містить 17 завдань: в частині 1 - 14 завдань; в частині 2 - 3 завдання. Модуль «Геометрія» містить 9 завдань: в частині 1 - 6 завдань; в частині 2 - 3 завдання.

Епоха Імперій 3 Карти далі . Всього в роботі 26 завдань, з яких 20 завдань базового рівня, 4 завдання підвищеного рівня та 2 завдання високого рівня. Тривалість ОГЕ 2018 з математики - 235 хвилин. Кодифікатор вимог до рівня підготовки учнів для проведення основного державного іспиту з математики є одним з документів, що визначають структуру і зміст контрольних вимірювальних матеріалів - КІМ. Кодифікатор є систематизованим переліком вимог до рівня підготовки випускників і перевіряються елементів змісту, в якому кожному об'єкту відповідає певний код. Кодифікатор елементів змісту для проведення основного державного іспиту з математики є одним з документів, що визначають структуру і зміст контрольних вимірювальних матеріалів - КІМ. Кодифікатор є систематизованим переліком вимог до рівня підготовки випускників і перевіряються елементів змісту, в якому кожному об'єкту відповідає певний код.

Дивіться також.

Новости