День міста в Єкатеринбурзі почався з підняття головного прапора свята

20 серпня 2011 11:16 20 серпня 2011 11:16   Білосніжна полотнище з кольоровою символікою свята, датою його проведення, девізом і написом «Єкатеринбург - можливості без кордонів» урочисто було піднято на флагштоку біля головного входу в Адміністрацію міста під звуки духових оркестрів і оплески організаторів і учасників торжества

Білосніжна полотнище з кольоровою символікою свята, датою його проведення, девізом і написом «Єкатеринбург - можливості без кордонів» урочисто було піднято на флагштоку біля головного входу в Адміністрацію міста під звуки духових оркестрів і оплески організаторів і учасників торжества.

Офіційний старт святкових заходів на честь 288-го Дня народження Єкатеринбурга дали керівники міста та області. Почесними гостями церемонії стали глави адміністративних районів міста, член Ради Федерації від Свердловської області Аркадій Чернецький, архієпископ Єкатеринбурзький і Верхотурський Кирило.

З трибуни, спеціально встановленій навпроти площі 1905 року, всіх городян і учасників церемонії відкриття свята привітали Губернатор Свердловської області Олександр Мішарін, Глава Єкатеринбурга - голова Єкатеринбурзькій міської Думи Євген Порунов, глава Адміністрації міста Єкатеринбурга Олександр Якоб. Вони привітали представників усіх семи районів уральської столиці, які зібралися на площі 1905 року, і побажали рідному місту і всім його жителям благополуччя, процвітання і гарного настрою в цей святковий день. Олександр Мішарін зазначив, що керівництво країни по праву вважає Єкатеринбург одним з найпотужніших, красивих і динамічно розвиваються російських міст. І висунення столиці Уралу в якості міста, гідного і здатного провести масштабну міжнародну виставку «ЕКСПО-2020», яскраве тому підтвердження.

Олександр Якоб, даючи старт заходам Дня міста, запросив всіх екатеринбуржцев і гостей столиці Уралу на різні святкові майданчики, які будуть сьогодні протягом усього дня працювати не тільки в центрі Єкатеринбурга, але і у всіх семи міських районах.

Фото: Володимир Тищенко


Фото: Дар'я Алексєєва, Катерина Фоміних, Антон Буценко


Ключові слова: Олександр Мішарін , олександр Якоб , владика Кирил , день міста , евгений Порунов

Прес портрети: Олександр Якоб

Матеріали по темі

Новости