День Банківського працівника 20 травня: місяць на підготовку свята

22 Апреля 2014

Шановні клієнти, через місяць, 20 травня, в Україні відзначається День Банківського працівника Шановні клієнти, через місяць, 20 травня, в Україні відзначається День Банківського працівника! Для багатьох компаній це прекрасний шанс поєднати безліч приводів в один веселий і радісне свято.

Розуміємо, що в даний період нестабільності і сумнівів, для ефективної та злагодженої роботи кожного співробітника важливо відчувати свою корисність і причетність, важливо вносити свій вклад і бути підтриманим керівництвом і колегами.

Спеціально з метою згуртування команди і підтримки «бойового» духу команди, івент-агентство «Inventive Group» спільно зі своїми партнерами - тренінговими та консалтинговими компаніями, що спеціалізуються на командоутворення, підготували для вас ряд командообразующих програм для аудиторного проведення і проектів на природі.

Раді запропонувати вам програми в форматі командообразующих тренінгів та сесій, а також повномасштабні проекти, розраховані на відпочинок і розваги в ресторанно-готельному комплексі за містом. В ході заходу співробітників очікують конкурси, квести, завдання на кмітливість, швидкість і командну взаємодію, а також урочиста частина - святкова вечеря та мотиваційні слова від керівництва.

Ми надамо Вам більш детальну інформацію в телефонному режимі або при зустрічі!

Дізнатися, як це було в Банку Кліринговий Дім

З любов'ю до Вашого свята -
команда «Inventive Group»

Новости