День працівника органів внутрішніх справ Російської Федерації

10 листопада кожного року в Росії святкується важливе свято - День працівника органів внутрішніх справ Російської Федерації. Зазвичай його називають День міліції, але недавно президент РФ підписав документ про перейменування міліції в поліцію. Тому тепер з'явився інший свято День поліції.

День працівника поліції свій сенс від цього не втратив. Варто зауважити, що за всю свою історію він міняв назву не раз. День поліції в Росії був і Днем радянської міліції, і Днем Російської міліції.

День поліції в Росії був і Днем радянської міліції, і Днем Російської міліції

День працівника поліції з'явився аж в 1715 році. Саме в цьому році Петро I створює службу охорони громадського порядку і називає її поліцією. Мало хто знає, але в перекладі з грецької - це означає «управляти державою». У 1917 році з'являється робоча міліція, для охорони революційного громадського порядку. До 1 березня 2011 року свято називали Днем Міліції. Однак з перейменуванням міліції в поліцію назву застаріло.

Офіційно, указом президента від 13 жовтня 2011 року, свято отримало назву «День працівника органів внутрішніх справ Російської Федерації». Неофіційно - свято День поліції. Свій найголовніше свято в році співробітники органів внутрішніх справ зустрічають, звичайно, на посту. Така професія не дозволяє розслабитися ні на хвилину. У поліцію йдуть тільки справжні люди «з великої літери». Не тільки чоловіки, останнім часом і жінки часто хочуть захищати громадян Росії.

Кращий подарунок співробітнику поліції - спокійне і щасливе життя жителів нашої країни. Ось уже багато років держава в День поліції в Росії влаштовує масштабний концерт по телебаченню, за участю багатьох зірок російської естради.

Робота співробітників внутрішніх справ «и опасна, и трудна», це відомо кожному. Не кожен зможе кожен день, годину за годиною зустрічатися віч-на-віч з небезпекою. Розум поліцейського постійно вирішує купу важливих завдань. Мета і покликання поліцейських - охороняти спокійне життя і забезпечувати мирне існування громадян. Кожен день вони борються зі злочинними посяганнями на чесність і мирне життя. В такий день привітання з Днем Поліції дуже важливі, адже вони повинні знати, як їх цінують і поважають.

Так довго в Росії була міліція, що тепер, коли люди шукають привітання з днем ​​поліції, за звичкою шукають слово «міліція». Так і в повсякденному житті, багато ніяк не можуть звикнути до поліцейських. Перейменування міліції в поліцію викликало свого часу дуже великий резонанс. Багато хто не розумів, навіщо це потрібно. Хоча насправді, причини є.

За останні 20 років в Росії відбулися такі зміни, які просто зажадали змінити підхід і принципи діяльності співробітників поліції. Сьогодні День поліції в Росії і звучить зовсім по новому - з'явилося багато загроз, про які раніше й не знали.

Свято День поліції - це торжество справедливості над тероризмом, корупцією, екстремізмом, транснаціональною організованою злочинністю, злочинами у сфері високих технологій та інше, інше, інше. XXI століття диктує нові правила. Сьогодні злочинці стали небезпечніше і страшніше. Вони можуть діяти масово, один їх підступний крок може зіпсувати життя величезної кількості людей відразу.

МВС реорганізував відомство таким чином, що тепер воно відповідає міжнародно-правовим стандартам та сучасним технологіям. Поліція у всьому світі асоціюється з чесністю і доблестю, хоробрістю і порядком.

День поліції в Росії це той день, коли надається можливість висловити своє «спасибі» цим хоробрим людям зі сталевими нервами. На сайті представлений широкий асортимент того, що обов'язково сподобається будь-якому співробітникові внутрішніх органів:

  • футболки;
  • толстовки;
  • шорти;
  • рушники;
  • прапори;
  • майки;

Професію поліцейського важливо популяризувати і розвивати. До людей цієї професії потрібно ставитися з великою повагою. Привітання з Днем Поліції гідний кожен, і досвідчений співробітник внутрішніх справ, і тільки початківець, і учень.

Якщо серед близьких або далеких родичів, друзів або знайомих є співробітники внутрішніх справ Російської Федерації, то обов'язково відзначте День поліції в Росії з ними. Їм буде дуже приємно, вони оцінять. Ще приємніше їм буде отримати подарунок, який прославляє їх професію. Подарунки на День поліції не обов'язково повинні бути дуже дорогими. Набагато цінніше і приємніше, коли подарунок, нехай навіть і недорогий, нагадує про важливість праці поліцейського.

Деякі можуть лаяти і ненавидіти співробітників поліції. Але виникає питання, якщо не вони, то хто? Не кожен готовий ризикувати своїм життям заради інших людей, ставити чужі інтереси вище своїх власних. Будь-поліцейський заслужив привітання з Днем поліції.

І дані про те, що з кожним роком поліція працює все краще і краще, також говорять багато про що. Злочинність в країні падає, що б не говорили. А значить, зростає професіоналізм наших національних героїв. Стало менше грабежів, убивств, побиттів, згвалтувань, крадіжок, тяжких, особливо тяжких і навмисних злочинів. День поліції в Росії немов створений для того, щоб в суворі будні співробітників поліції з'явився офіційний привід пишатися собою і своїми заслугами перед Батьківщиною.

Як вже говорилося, своє професійне свято велика частина співробітників внутрішніх справ зустріне на службі. У День Поліції в Росії поліцейські несуть свою службу в особливій, парадній формі. Подарунки на День поліції можуть бути абсолютно різними. Можна подарувати хороші речі, і абсолютно абстрактні від професії співробітника внутрішніх справ. Однак як приємно отримати несподіваний подарунок, який прославляє цю важку працю. Нехай запальничка або гуртка, але з явним акцентом на повазі до професії поліцейського.

Співробітники внутрішніх справ РФ захищають нас вдень і вночі, і подарунок повинен бути надійним і міцним, довговічним. Подарунок повинен бути таким, щоб завжди нагадував про важливість цієї професії. Футболка або футболка зайвий раз підкреслять мужність і відвагу її власника. Хоча в такій справі зайвого разу не буває. Подарунок співробітникові поліції повинен запам'ятатися надовго.

Останні кілька років для співробітників внутрішніх справ РФ також видалися непростими. Перейменування міліції в поліцію це не тільки нову назву, воно також несе і багато зміни всередині системи. День працівника поліції це і торжество нової системи. У корені змінився підхід до діяльності. Оновилася нормативно-правова база, співробітники звільнилися від невластивих їм функцій, підвищилася роль оперативних служб.

Важливо, що і методи роботи поліції стали гуманнішими. Відносини суспільства і органів правопорядку перейшли в партнерську модель. Світова практика показала, що саме така модель співпраці є найбільш ефективною.

Світова практика показала, що саме така модель співпраці є найбільш ефективною

День поліції в Росії для багатьох це просто день, нічим не відрізняється від інших. Однак для правоохоронців це дуже важливий день в році. Завжди варто пам'ятати про це. Всіх знайомих співробітників внутрішніх справ обов'язково потрібно привітати з цим чудовим днем. Нехай пишаються собою і своїми досягненнями, нехай продовжують захищати пересічних громадян від різних загроз і злочинів. А подарунки на День поліції стануть приємним і несподіваним доповненням.

У день співробітника поліції, вони будуть продовжувати боротися зі злочинністю. У професії поліцейського немає вихідних і відпусток. У своє свято вони будуть знову і знову охороняти громадський спокій. Якщо раптом станеться ПП, то кожен з них візьме найактивнішу участь у порятунку людей, майна, тварин. Для поліцейського немає такого поняття, як «особисті інтереси». Все, що вони роблять, направлено на збереження спокійної мирного життя громадян.

У цей день, 10 жовтня, на співробітників поліції сиплються привітання з Днем поліції з усіх боків. Важливо, щоб їхні близькі не забували про це свято. На сайті представлено безліч різних подарунків, які обов'язково здивують і порадують співробітників внутрішніх справ РФ. Такі подарунки обов'язково надовго запам'ятаються. День працівника органів внутрішніх справ Російської Федерації - важлива дата в календарі свят. Однак про важливість і небезпеки професії поліцейського потрібно пам'ятати постійно. Подарунок без приводу також зайвий раз нагадає поліцейському про цінності його професії.

Проведіть БУДЬ-ЯКУ атрибутики, ТАКТИЧНІ АКСЕСУАРИ, ОДЯГ І БАГАТО ІНШОГО З СИМВОЛІКОЮ НА ВАШУ індивідуальним замовленням!

Зв'язуйтеся з додатковими питаннями з нашими менеджерами.

Але виникає питання, якщо не вони, то хто?

Новости