Десант правоохоронців летить в Одесу розбиратися з нападами на активістів

Напад на керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика, вчинене 22 вересня, обговорювалося на нараді генерального прокурора Юрія Луценка та голови МВС Арсена Авакова

Напад на керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика, вчинене 22 вересня, обговорювалося на нараді генерального прокурора Юрія Луценка та голови МВС Арсена Авакова. В результаті прийнято рішення - відправити до Одеси посилену групу правоохоронців з Києва, щоб на місці з'ясувати причину напади на активістів.

Про це 24 вересня Луценко написав на своїй сторінці в Facebook .

«Ситуація в області, в тому числі і нападу на активістів, буде проаналізована на спільному координаційній раді правоохоронних органів в першій декаді жовтня», - додав Луценко.

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі невідомі скоїли напад на керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика . На наступний ранок він прийшов до тями , Стан стабільний. Як повідомив радник керівника Головного управління Нацполіціі в Одеській обл. Руслан Форостяк, Михайлик втратив багато крові через внутрішню кровотечу. Пораненому надали охорону.

Читайте останні новини про події та все про ситуацію в Україні та світі на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Новости