Десятка кращих осінніх ароматів

Парфумована вода   Gucci Eau De Parfum II   послужить вам добру службу в розгоні осінньої хандри

Парфумована вода Gucci Eau De Parfum II послужить вам добру службу в розгоні осінньої хандри. Він дарує жінці відчуття легкості, жіночності, підкреслює її індивідуальність. Аромат іскриться завдяки витонченому поєднанню нот мандарина, чорної смородини, фіалки та ожини, врівноважених злиттям з жасмином, геліотропом і кедром.

Осінь сприяє пробудженню сентиментальності: як же заклично приглушене світло торшера висвітлює глибоке крісло з м'яким пледом! Хочеться забратися в нього з ногами, укутати теплою шаллю і просидіти так весь вечір під звук дощу з чашкою міцного чаю і улюбленою книжкою про любов. Теплий і затишний парфум Estee Lauder Sensuous з деревними і пряними відтінками створить інтимну і затишну атмосферу, не позбавлену жіночності і чуттєвості.

Хто сказав, що осінь - не час для романтики? А як же потріскують поліна в каміні, вогонь з якого висвітлює таємничим світлом стіни кімнати, за якими вирує негода? В цей час два люблячих серця зігрівають один одного своїми обіймами та зізнаннями. Чуттєвий деревно-ванільний Kenzo Amour створить романтичну атмосферу чуттєвості і комфортною сексуальності.

З дерева за вікном впав останній листочок, але вам ніколи сумувати: життя в вашому домі кипить незалежно від пори року. Нехай пройшов час ароматної полуниці, слив і вишні, зате тепер на кухні смачно пахне яблучним пирогом з антонівки, а на поличках шафи причаїлися баночки з смачним варенням. Коли за вікном холодно і дощитиме, саме час дістати з полички комфортні «їстівні» аромати, наприклад, знамениті парфуми Angel від.

Набридла нудна робота? Напружують відносини з бойфрендом? Чому б не почати нове життя восени? Разом з димом від старого листя, спалюваного двірником, піде все погане і звільниться місце для щасливого і красивого. Спробуйте який-небудь незвичайний, новий для себе аромат, наприклад, Comme des Garcons 2 For Women з нотами японських чорнила, які дуже красиво розкриваються в прохолодну погоду.

Тим, хто, як і я, божеволіє від запаху осіннього лісу, підійдуть аромати з деревними нотами. Туалетна вода Bvlgari Omnia , В якій до деревних відтінків домішуються орієнтальні і пряні, підійде як для дощової погоди, так і для перших морозів.

Для того щоб не замерзати по дорозі на роботу, спробуйте насичені пряні духи. Poison від не тільки подарує трохи тепла, але і допоможе швидше прокинутися. До того ж він надзвичайно сексуальний. Однак будьте обережні: не переборщіть з кількістю.

Сезон густих туманів і сірої тиші - як тут не піддатися меланхолії ... Якщо ви вмієте насолоджуватися цим станом душі, то вам можна тільки позаздрити. Саме для вас створений парфум Tom Ford Tobacco Vanille - до онтрастное поєднання ванільною солодощі і гіркою терпкості тютюну створює неповторну атмосферу аристократизму й вишуканості. Аромат викликає асоціації з елітним клубом Старого Світу, в якому збираються леді і джентльмени і ведуть світські бесіди, в повітрі витає аромат дорогих сигар і зеленого чаю.

Восени для багатьох починається сезон світських заходів. Якщо влітку все знаходяться або в роз'їздах, або намагаються проводити час на повітрі, то з приходом осені тусовки переміщаються у вітальні і клуби. Для таких випадків поки не придумали нічого більш яскравого, жіночного і приголомшуючого, ніж Christian Dior J`Adore - ідеальний аромат для осінніх світських раутів.

***

Вдалих Вам експериментів!

Представлені косметичні продукти,

а так само інші товари Ви зможете знайти

в каталозі сайту АроматШоп !

Хто сказав, що осінь - не час для романтики?
А як же потріскують поліна в каміні, вогонь з якого висвітлює таємничим світлом стіни кімнати, за якими вирує негода?
Набридла нудна робота?
Напружують відносини з бойфрендом?
Чому б не почати нове життя восени?

Новости