Десятка кращих колекцій Ukrainian Fashion Week весна-літо 2013 на думку редакції beintrend.com

Тиждень української моди успішно завершилася - огляди написані, компліменти зібрані, колекції розглянуті

Тиждень української моди успішно завершилася - огляди написані, компліменти зібрані, колекції розглянуті. Наостанок ми вирішили зібрати десятку кращих колекцій вітчизняних дизайнерів і ще раз нагадати своїм читачам про те, що відбувалося на подіумі Ukrainian Fashion Week з 10 по 14 жовтня.

Наостанок ми вирішили зібрати десятку кращих колекцій вітчизняних дизайнерів і ще раз нагадати своїм читачам про те, що відбувалося на подіумі Ukrainian Fashion Week з 10 по 14 жовтня

Marchi весна-літо 2013

Колекція Валерії Марчі, в якій елегантність і легкий гранж злилися воєдино, найбільше запам'яталася нам чудовим чорним платтям з пікантною прорізом збоку і цибулею в стилі total red. Два образи на всі часи: плаття - ідеальний варіант для вечірнього виходу, за рахунок довжини міді; червоний комплект з звуженими штанами і вільний светром підійде і для ділових зустрічей, і для коктейлю - якщо доповнити його великим намистом.

Два образи на всі часи: плаття - ідеальний варіант для вечірнього виходу, за рахунок довжини міді;  червоний комплект з звуженими штанами і вільний светром підійде і для ділових зустрічей, і для коктейлю - якщо доповнити його великим намистом

POUSTOVIT весна-літо 2013

Крім традиційних прінтована суконь, в колекції POUSTOVIT весна-літо 2013 ми виділили напівспортивний комплект з сорочкою і шортами і білий костюм. В обох випадках легкий шик відчувається з першого погляду: шорти з сорочкою можна носити разом і "розбивати" лук на дві частини, поєднуючи елементи окремо з іншими речами. Білий костюм, за великим рахунком, - це справжнісінький річний must-have: урочистий з туфлями на високих підборах і дуже ненав'язливий, простий - з кедами і яскравою футболкою.

Білий костюм, за великим рахунком, - це справжнісінький річний must-have: урочистий з туфлями на високих підборах і дуже ненав'язливий, простий - з кедами і яскравою футболкою

kamenskayakononova весна-літо 2013

Не можна було не запам'ятати сексуальний чорний комплект з відкритими плечима і високими розрізами на стегнах на показі kamenskayakononova. Варіант для сміливих і дуже струнких дівчат. На противагу чорному - біле плаття з асиметричним кроєм. Ніжне, летить і легке, як саме літо.

Ніжне, летить і легке, як саме літо

DZYAK весна-літо 2013

"Сонне", розслаблене настрій на показі Наді Дзяк традиційно було сконцентровано навколо напівпрозорих гофрованих тканин та спідниць, які майоріли при ходьбі. Ніжно-рожева сукня з рукавами-крилами і сорочкові верхом здається нам універсальної річної річчю, яку можна і потрібно поєднувати і з балетками, і з туфлями на підборах, в залежності від приводу. Чорно-білий комплект з подовженим топом і плечима-накидкою виглядає дуже богемно, а значить - підходить для вечірнього виходу.

Чорно-білий комплект з подовженим топом і плечима-накидкою виглядає дуже богемно, а значить - підходить для вечірнього виходу

ANOUKI BICHOLLA весна-літо 2013

Анукі Арешидзе і Бічолла Тетрадзе задали ретро-настрій на час свого показу: прозорі блузи, оборки і жіночна довжина міді надовго врізалися в пам'ять. Безсумнівно, кращими комплектами колекції став total black з абсолютно прозорою сорочкою і пафосне, претензійне плаття з величезним "букетом" оборок на грудях. Схоже, у ANOUKIBICHOLLA велике майбутнє на червоних доріжках;)

Схоже, у ANOUKIBICHOLLA велике майбутнє на червоних доріжках;)

BEVZA весна-літо 2013

Світлана Бевза підкорила нас традиційним мінімалізмом в рамках лука з подовженим жилетом - одночасно провокаційна і дуже класична річ. Свіжим словом в числі силуетів BEVZA стали пишні спідниці в поєднанні з широкими топами з рукавами-кімоно.

Свіжим словом в числі силуетів BEVZA стали пишні спідниці в поєднанні з широкими топами з рукавами-кімоно

Bobkova весна-літо 2013

Христину Бобкову, судячи з останньої колекції, так і хочеться назвати українською Донною Каран - прекрасна лінійка одягу для міської жительки, яка будує кар'єру і одночасно приділяє час дозвілля, вечірок і розваг. Костюм з прямим жакетом і укороченими брюками - відмінна альтернатива нудному офісному дрес-коду. А чорне плаття довжини міді стало, мабуть, одним з кращих чорних суконь всього Тижня Моди в цілому.

А чорне плаття довжини міді стало, мабуть, одним з кращих чорних суконь всього Тижня Моди в цілому

ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2013

Артем Климчук абсолютно убив наповал сріблястими брюками в поєднанні з довгим широким шлейфом, який прикрашав топ вільного силуету, - зухвалий і дуже елегантний образ. Другим тріумфальним цибулею колекції став топ з кришталю, надітий під грубе пальто у військовому стилі, - в цьому і є недбалий шик, з яким дівчина в стилі ARTEMKLIMCHUK підбирає свої наряди, - міксуючи контрастні матеріали і стилі.

Другим тріумфальним цибулею колекції став топ з кришталю, надітий під грубе пальто у військовому стилі, - в цьому і є недбалий шик, з яким дівчина в стилі ARTEMKLIMCHUK підбирає свої наряди, - міксуючи контрастні матеріали і стилі

PRZHonskaya весна-літо 2013

Олена Пржонська розробила прекрасні білі костюми: мікроміні в поєднанні з подовженим жилетом або класичний брючний костюм - обидва блоки однозначно прикрасять гардероб жінки, готової виглядати святково навіть в будні.

Олена Пржонська розробила прекрасні білі костюми: мікроміні в поєднанні з подовженим жилетом або класичний брючний костюм - обидва блоки однозначно прикрасять гардероб жінки, готової виглядати святково навіть в будні

LITKOVSKAYA весна-літо 2013

Кращий монохром - монохром від Літковської. Великі кокетливі за своєю суттю "горохи" в поєднанні з абсолютно некокетлівим матеріалом, шкірою, та ще й в контексті мікро-шортів - Ліля прекрасно утримує баланс короткого, відкритого, сексуального "низу" з вільним, непріталенное "верхом". Тріумфально виглядало білосніжне плаття, що облягає з чорними шкіряними рукавами - відкриті плечі компенсували закритість усього силуету.

фото: fashionweek.ua

Новости