Деталізація дзвінків і СМС МТС безкоштовно

  1. Детальний керівництво з картинками і описом процесу отримання Деталізації дзвінків МТС безкоштовно...
  2. Що робити, якщо немає доступу до СІМ-карти?

Детальний керівництво з картинками і описом процесу отримання Деталізації дзвінків МТС безкоштовно через інтернет

Справжня інтрукція призначена на випадок, коли СІМ-карта деталізіруемая номера знаходиться у вас або ви маєте до неї вільний доступ. Якщо доступу до СІМ-карти у вас немає і необхідна роздруківка дзвінків і СМС чужого номера, дивіться інформацію в кінці інструкції.

Далі ми будемо розглядати варіант отримання тільки роздруківки дзвінків без текстів СМС-повідомлень. Текст СМС-листування - це інша послуга. Інформацію щодо отримання текстів СМС МТС дивіться так само в кінці цієї статті.

В нашій інструкції використаний вигаданий номер телефону: +7 (917) 123 12 34. Ви ж будете використовувати свій номер. На більшості картинок, які можна збільшити, є підказки у вигляді стрілок або виділень. Складного нічого немає.

Для початку, відкриваємо офіційний сайт оператора МТС: http://www.mts.ru/

  • У вкладці сайту МТС, у верхній правій частині сторінки натискаємо по посиланню "Мій МТС", і у випадаючому меню натискаємо "Мобільний зв'язок".
  • Зараз нам потрібно отримати пароль для входу в особистий кабінет МТС. Для цього натискаємо на посилання "Отримати пароль по SMS".
  • Вводимо номер телефону, деталізацію якого ми хочемо отримати, а так само вводимо символи з картинки, щоб підтвердити, що ви людина, а не робот. Натискаємо кнопку "Продовжити".
  • Тепер до вас на вказаний номер телефону повинен прийти одноразовий пароль, який необхідно ввести як на картинці і натиснути кнопку "Продовжити".
  • На даному етапі, якщо ви все зробили правильно, вам запропонують створити новий пароль для постійного доступу до особистого кабінету МТС. Ми не будемо розглядати цей варіант, а розглянемо варіант з одноразовим доступом і натиснемо на кнопу "Пропустити".
  • Зараз ми знаходимося в особистому кабінеті МТС. Нам потрібно клікнути на посилання "Управління номером", а в випадаючому меню - "Деталізація".
  • Перед нами справа - загальна інформація за номером: ПІБ власника номера, тарифний план, номер телефону, номер особового рахунку та баланс СІМ-карти на поточний момент. Крок 1. Вам потрібно вказати період за який потрібна роздруківка дзвінків (можна вибрати тиждень, місяць або конкретні числа) і натиснути кнопку "Далі".
  • Крок 2. Як вам зручніше отримати деталізацію: на сайті або на пошту? Виберемо для зручності "в Особистий кабінет" і знову натиснемо кнопку "Далі".
  • Крок 3. Вибір формату файлу. Як нам підказує система, HTML можна відкрити на будь-якому пристрої. Саме з цієї причини вибираємо цей формат і тиснемо "Далі".
  • Крок 4. Перевіряємо період деталізації, формат файлу зі звітом, спосіб доставки і натискаємо кнопку "Замовити".
  • Перед вами повинно з'явитися повідомлення про те, що запит успішно зареєстрований. Кількома за посиланням "Ваше замовлення документи".
  • Якщо ви вибрали не дуже великий період деталізації, то в розділі "Ваше замовлення документи" вона з'явиться буквально відразу. Якщо ж період великий - можливо доведеться трохи почекати. Періодично оновлюйте сторінку з замовленими документами кнопкою "F5" на клавіатурі вашого комп'ютера поки не побачите потрібний документ роздруківки МТС. Потім клікніть по посиланню як на картинці.
  • Сайт МТС запропонує вам завантажити створений документ на ваш комп'ютер. Вам необхідно вибрати місце, куди його зберегти і натиснути на потрібну кнопку.
  • Після скачування, відкриваємо папку, в яку зберегли роздруківки і відкриваємо їх.
  • Перед вами деталізація звонокв МТС потрібного вам номера за обраний вами період. У даній роздруківці дзвінків вказані дата, час, часовий пояс, номера, послуги, тривалість (обсяг) і вартість. Текстів повідомлень в даній роздруківці ви не побачите.

Що робити, якщо немає доступу до СІМ-карти?

Тільки що ви ознайомилися з інструкцією по отриманню деталізації СІМ-карти, до якої маєте доступ. Але бувають ситуації, коли необхідна роздруківка дзвінків МТС чужого номера, а доступу до перевіряється номеру немає. Що робити в такій ситуації?

Якщо наше керівництво вам не допомогло - ми допоможемо вам отримати деталізацію дзвінків будь-якого номера. Так само ми надаємо наступні послуги:

Що робити, якщо немає доступу до СІМ-карти?
2. Як вам зручніше отримати деталізацію: на сайті або на пошту?
Що робити, якщо немає доступу до СІМ-карти?
Що робити в такій ситуації?

Новости