Детальна інструкція, як вибрати свій розмір на AliExpress 2019

  1. Розміри відрізняються від продавця до продавця
  2. Взуття: Як визначити свій розмір на AliExpress
  3. Як зрозуміти, який це розмір: для чоловіків, для жінок або для дітей ??
  4. Як перевести розмір взуття в звичну систему?
  5. Спосіб 1 - Подивитися етикетку іншої пари взуття
  6. Спосіб 2 - Скористатися табличкою відповідності розмірів
  7. Талбіца відповідності розмірів для дорослих:
  8. Таблиця відповідності розмірів для дітей:
  9. Звертай увагу на відгуки
  10. Список продавців взуття на AliExpress, таблиці яких відповідають на 100%
  11. Одяг: Як визначити свій розмір на AliExpress
  12. Спосіб 1: Таблиці відповідності розмірів в різних країнах
  13. Спосіб 2 - Використовувати сантиметрову стрічку
  14. A - Верхня частина: сорочки, блужкі, піджаки, футболки та інше ...
  15. B - Нижня частина: Штани, спідниці, легінси та інше ...
  16. C - Плаття: сукні-трапеції, вечірні, домашні та інші ...
  17. D - Одяг для дітей:
  18. AliExpress: важливо переглядати відгуки
  19. Список продавців одягу на AliExpress, таблиці яких відповідають на 100%
  20. Інші товари: Кільця, окуляри, рукавички, нижню білизну, шкарпетки та інше
  21. Розміри нижньої білизни
  22. Список продавців нижньої білизни і шкарпеток на AliExpress, таблиці яких відповідають на 100%
  23. Як зняти міркі з зап'ястя и вібрато рукавички:
  24. Визначаємо розмір очок
  25. Поговоримо про сумках
  26. Список продавців аксесуарів на AliExpress, які правильно вказують розміри товарів
  27. Висновки (це важливо)

Купувати одяг і взуття онлайн може бути важко, тому що можливості приміряти річ немає. У цій статті ми розглянемо, як визначити свій розмір на AliExpress , Включаючи сукні, джинси, куртки, спортивний одяг, байки, трикотажні вироби та інші речі.

Розміри відрізняються від продавця до продавця

Перед тим, як почати, ти повинен мати на увазі, що у кожного продавця свій розмірний ряд. Так як на AliExpress немає єдиної системи визначення розміру, ми будемо визначати свій розмір, використовуючи таблиці, опубліковані продавцем в описі до товару.

Взуття: Як визначити свій розмір на AliExpress

Навіть якщо на перший погляд всі ці таблиці здаються незрозумілими, йди алгоритму, який ми наводимо нижче, щоб знайти потрібний розмір.

Запам'ятай, що розміри чоловічого та жіночого взуття на AliExpress не відповідають. 39 розмір чоловічих черевик не буде рівним 39 розміру жіночих човників, він буде набагато більше. Друге важливе зауваження: більшість взуття тут роблять по американській системі розмірів. Її абревіатура в табличках - EEU / EEUU.

Як зрозуміти, який це розмір: для чоловіків, для жінок або для дітей ??

Це дуже просто. Якщо ти знайшов свою пару в розділі «Чоловіче взуття», відповідно розмірний ряд до неї буде вказано чоловічий. До чоловічого взуття нема чого додавати жіночі розміри, і навпаки. Якщо ми говоримо про взуття унісекс (наприклад, кеди Converse), то продавець обов'язково вкаже різні лінійки розмірів в описі продукту. Тобі залишається тільки не полінуватися і долістать до потрібного місця.

Як перевести розмір взуття в звичну систему?

Отже, ти зробив перший крок і вибрав взуття, приступив до покупки і натрапив на пункт, де потрібно вибрати потрібний розмір. Як ми згадували вище, в 99% випадків розміри будуть вказані в системі EEU. Є 3 способи, щоб дізнатися, якій цифрі відповідає твій розмір ноги:

Спосіб 1 - Подивитися етикетку іншої пари взуття

Найпростіший спосіб - це відшукати одну з твоїх пар взуття, де розмір вказаний в різних форматах, і подстмотреть там потрібну цифру навпроти позначення EEU або US.

Спосіб 2 - Скористатися табличкою відповідності розмірів

Як правило всі продавці публікую на сторінці опису кольорову табличку з країнами і розмірами. Про всяк випадок, якщо продавець виявився безвідповідальним і не зробив цього, ми залишаємо в цій статті нашу таблицю. Зауваж, що вона є спільною, і краще використовувати ті, що докладають продавці.

Талбіца відповідності розмірів для дорослих:

Талбіца відповідності розмірів для дорослих:

Як це працює? Дуже просто! Просто знайди в списку ліворуч свою країну і США. Буква М (man) - чоловічі розміри, W (woman) - жіночі. Знайди свій розмір в лінії з твоєю країною і подивися яким номером він відповідає з рядку США. Якщо твоєї країни немає в списку і ти не знаєш яку нумерацію використовують виробники в твоїй країні - для тебе ще є спосіб номер 3.

Таблиця відповідності розмірів для дітей:

Таблиця відповідності розмірів для дітей:

Дитячий розмір знаходиться за тим же принципом. Єдина відмінність полягає в тому, що дитяче взуття не відрізняється по підлозі - розміри є універсальними.

На сторінках ти можеш зустріти і такий формат таблиць, вони працюють точно за таким же принципом:

Спосіб 3 - Сантіментровая стрічка: як виміряти стопу?

Чи не знайшов свою країну в таблиці? Не хвилюйся! Ти можеш взяти сантиметр і поміряти ногу. Зверни увагу, що зробити це потрібно так, як на картинці. Звичайно ти можеш зробити вимірювання сам, проте зручніше, щоб тобі хтось допоміг.

  • Покладіть аркуш паперу на підлогу.
  • Встаньте на лист. Дуже важливо, щоб папір був більше за розміром, ніж твоя стопа. Якщо це не так, то поклади два листа разом.
  • Тепер розслаб стопу і постав позначки: одну над великим пальцем, а іншу під стопою.
  • Тепер завмер яку лінійкою або рулеткою і запиши скільки сантиметрів вийшло.

Тепер завмер яку лінійкою або рулеткою і запиши скільки сантиметрів вийшло

Також можна поставити п'яту до стіни і відзначити доки дістає кінчик великого пальця, як зображено нижче:

Також можна поставити п'яту до стіни і відзначити доки дістає кінчик великого пальця, як зображено нижче:

Якщо при виборі розміру ти сумніваєшся між двома - вибирай той, що більше. Немає нічого гіршого, ніж ходити у взутті, яка тисне.

Звертай увагу на відгуки

Обов'язково прочитай відгуки і постарайся відшукати там інформацію про розміри. Покупці часто згадують, чи відповідають розміри очікуваним. Наприклад, ти можеш дізнатися, що магазин продає маломеркі і врахуєш цю інформацію перед тим, як витратити гроші. Проте, якщо є будь-які сумніви, краще за все поставити запитання продавцеві. Він краще за всіх розбирається в своїй продукції і допоможе вибрати правильний розмір.

Список продавців взуття на AliExpress, таблиці яких відповідають на 100%

МАРКА ТОВАРИ СТИЛЬ ПОСИЛАННЯ МАРКА ТОВАРИ СТИЛЬ ПОСИЛАННЯ   Чоловіче і жіноче взуття Timberland, Panama Jack, Dr Чоловіче і жіноче взуття Timberland, Panama Jack, Dr. Marten, Puma Перейти в магазин Чоловіча елегантна взуття Перейти в магазин Елегантна взуття Merrell, Timberland, Panama Jack Перейти в магазин Жіночі черевики та чоботи Botas Mou, UGG Перейти в магазин Шкіряне взуття для чоловіків і жінок Camper Перейти в магазин Чоловічі туфлі і черевики Timberland, Panama jack Перейти в магазин L & T Жіноче взуття Mou, Jeffrey Campbell Перейти в магазин AOKAG Чоловіча та жіноча елегантна взуття Перейти в магазин Туфлі і черевики для чоловіків Перейти в магазин Шкіряні туфлі і черевики для жінок Camper Перейти в магазин Взуття для спорту Timberland, Dr martins, Adidas Stan Smith, Caterpiller Перейти в магазин Взуття для спорту (чоловіча, жіноча і дитяча) Перейти в магазин Взуття для бігу (чоловіча, жіноча, дитяча Mizuno, Adidas, Nike, Asics, Skechers ... Перейти в магазин Взуття для бігу (чоловіча, жіноча, дитяча Перейти в магазин Взуття для бігу (чоловіча, жіноча, дитяча Перейти в магазин Взуття для бігу (чоловіча, жіноча, дитяча Перейти в магазин Взуття для бігу (чоловіча, жіноча, дитяча Перейти в магазин Взуття для бігу (чоловіча, жіноча, дитяча Adidas Yeezy boost, Nike Air Max, Nike Hurache, Перейти в магазин

Одяг: Як визначити свій розмір на AliExpress

«XS», «S», «M», «L», «XL» ...? Що це за літери? Ці питання задають нам досить часто, навіть не дивлячись на те, що багато західних брендів використовують саме цю метричну систему. Однак навіть єдина система варіюється від бренду до бренду, від країни до країни. Як вибрати правильний розмір?

Спосіб 1: Таблиці відповідності розмірів в різних країнах

У тому випадку, якщо виробник чомусь не вказує в своїх таблицях ні Росію, ні Україну, тобі на допомогу ця міжнародна таблиця відповідності розмірів. Тобі слід вибрати будь-яку з тих країн, що є в списку продавця і подивитися тут, якому російському розміром відповідає цифра:

Спосіб 2 - Використовувати сантиметрову стрічку

Описаний вище метод не найточніший, тому ми рекомендуємо зробити вимірювання за допомогою рулетки, щоб уникнути сюрпризів при отриманні посилки.

AlixBlog рада: Ми знаємо, що так лінь вставати і вимірювати себе вздовж і поперек. До того ж потрібно просити чиюсь допомогу, щоб зробити це точніше. Однак, закінчивши цю процедуру один раз, ти можеш зафіксувати результати і використовувати їх постійно при покупці онлайн. Це дуже зручно.

Є кілька типів таблиць вимірів. Залежно від постачальника ви знайдете той чи інший, а іноді обидва. Знайди свої вимірювання в стовпці «сантиметри» (див.) Для кожної частини тіла, і ти дізнаєшся який розмір одягу ти носиш. Ось приклади таких таблиць:

Деякі містять Страндартное вимірювання:

Деякі містять Страндартное вимірювання:

Інші визначають розмір по співвідношенню ваги і висоти (не рекомендується, тому що у всіх різна конституція):

Інші визначають розмір по співвідношенню ваги і висоти (не рекомендується, тому що у всіх різна конституція):

Будь уважний і перевір, чи є в таблиці вимірювання в сантиметрах. Рідко, проте трапляється, що таблиця має тільки дюйми як одиницю вимірювання, а вони абсолютно відрізняються від сантиметрів. Спробуй зробити калькуляції: роздягли свої сантиметрові вимірювання на 2,54. Саме стільки см. В 1 дюймі. Для достовірності - зв'яжися з продавцем, і з'ясуйте разом, що за розмір тобі придбати.

Нижче ми розповімо як зробити виміри коректно. Давай розділимо процес на 4 частини:

A - Верхня частина: сорочки, блужкі, піджаки, футболки та інше ...

Інструкції для вимірювання:

В цьому випадку тобі не обійтися без допомоги, в деяких місцях тобі буде зовсім незручно фіксувати кінець рулетки, і це може привести до великих погрішностей.
В цьому випадку тобі не обійтися без допомоги, в деяких місцях тобі буде зовсім незручно фіксувати кінець рулетки, і це може привести до великих погрішностей

  • Bust = Обхват грудей: Нехай хтось візьме рулетку, проведе її у тебе під пахвами і з'єднає на лопатках на тому рівні, де груди виступає найбільше.
  • Shoulder = Плече: Потрібно виміряти відстань від одного плеча до іншого по прямій, роблячи завмер зі спини, коли твоя спина випрямлення, але розслаблена.
  • Sleeve / Outside sleeve = Рукав: Треба виміряти скільки сантиметрів буде від твого плеча до зап'ястя.
  • Length = Довжина: Тобі потрібно приставити руки до тіла, а твоєму асистентові виміряти відстань від плеча до стегна.
  • Neck Width = Обхват шиї: Виміряйте разом скільки сантиметрів в окружності нижня частина твоєї шиї. Ти повинен підказати того, хто вимірює, душить він тебе, або навпаки зробив занадто вільну петлю.
  • Weight = Вага

Після того, як цифри зафіксовані, ти можеш подивитися в таблиці, який розмір відповідає твоєму тілу. Очевидно, що не всі вимірювання будуть збігатися, однак подивися до якого розміру ти ближче (XS, S, M, L, XL, XXL і т.д. ...), і будь об'єктивний 🙂

B - Нижня частина: Штани, спідниці, легінси та інше ...

Інструкції для вимірювання:

Як ми говорили раніше, краще, щоб мірки зняв хтось інший.

Як ми говорили раніше, краще, щоб мірки зняв хтось інший

  • Waist = Обхват талії: Замір повинен проводитися на рівні пупка, в незалежності, купуємо ми джинси з високою талією або стандартної. Найкраще засунути палець між тілом і мірної стрічкою, для того щоб в нових штанях тобі можна було дихати.
  • Hip = Обхват стегон: Нехай помічник охопить рулеткою найширшу частину твоїх сідниць і запише вимірювання. Обидва дивіться за тим, щоб стрічка знаходилася на одному рівні, а не під кутом.
  • Length = Довжина: Потрібно поміряти відстань від стегнової кістки до щиколотки.

І знову зі своїми вимірами звернися до таблиці відповідності мірок розмірами.

C - Плаття: сукні-трапеції, вечірні, домашні та інші ...

Щоб купити ідеально сидить плаття потрібно виміряти як верх, так і низ тіла.

Інструкції для вимірювання:

Інструкції для вимірювання:

  • Waist = Обхват талії: Замір повинен проводитися на рівні пупка, в незалежності, купуємо ми джинси з високою талією або стандартної. Найкраще засунути палець між тілом і мірної стрічкою, для того щоб в нових штанях тобі можна було дихати.
  • Hip = Обхват стегон: Нехай помічник охопить рулеткою найширшу частину твоїх сідниць і запише вимірювання. Обидва дивіться за тим, щоб стрічка знаходилася на одному рівні, а не під кутом.
  • Bust = Обхват грудей: Нехай хтось візьме рулетку, проведе її у тебе під пахвами і з'єднає на лопатках на тому рівні, де груди виступає найбільше.
  • Shoulder = Плече: Потрібно виміряти відстань від одного плеча до іншого по прямій, роблячи завмер зі спини, коли твоя спина випрямлення, але розслаблена.
  • Sleeve / Outside sleeve = Рукав: Треба виміряти скільки сантиметрів буде від твого плеча до зап'ястя.
  • Strap Length = Розмір вирізу: Виміряйте відстань від плеча до рівня трохи вище грудей, щоб мати уявлення, наскільки глибокий виріз тобі потрібен.
  • Length = Довжина: Тобі потрібно приставити руки до тіла, а твоєму асистентові виміряти відстань від плеча до стегна.
  • Neck Width = Обхват шиї: Виміряйте разом скільки сантиметрів в окружності нижня частина твоєї шиї. Ти повинен підказати того, хто вимірює, душить він тебе, або навпаки зробив занадто вільну петлю.
  • Weight = Вага

І знову, звір результати з таблицею і визнач свій розмір сукні.

D - Одяг для дітей:

Дитячий одяг набагато легше вибирати, так як розміри обчислюються по роках. І практика показує, що це досить-таки точна система. Звичайно, не всі діти мають стандартну комплекцію, тому краще зняти мірки з дитини і орієнтуватися по них. Щоб виміряти зріст дитини, поставте його до стіни, попросіть випрями спину і поставте позначку на рівні найвищої точки його голови, потім виміряйте лінійкою відстань від підлоги до позначки. Зважте дитини і вирахувати співвідношення зростання до ваги для того, щоб точніше визначити розмір.

AliExpress: важливо переглядати відгуки

При виборі розміру тобі може бути корисний досвід інших користувачів. Навіть якщо ти зняв мірки і знайшов свій розмір, перевір, як відгукуються про відповідність розмірів минулі покупці. Можливо там рекомендують брати на розмір більше або менше.

Список продавців одягу на AliExpress, таблиці яких відповідають на 100%

МАРКА ТОВАРИ СТИЛЬ Розмірний ряд ПОСИЛАННЯ МАРКА ТОВАРИ СТИЛЬ Розмірний ряд ПОСИЛАННЯ   Жіночий одяг Boho, Zara, Moncler Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, Desigual, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Shein   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Hee Grand   Чоловічий одяг casual Zara, Mango, Desigual, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Vfemage   Формальна одяг для жінок, сукні vintage Відповідає   Перейти в магазин   Miss Ord   Жіноча святковий одяг Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг на вихід (побачення, коктейлі) Відповідає   Перейти в магазин   Сучасна чоловічий одяг Відповідає   Перейти в магазин   Жіноча святковий одяг Відповідає   Перейти в магазин   Куртки і пальто для чоловіків North face, Moncler, Superdry, Canada Goose Відповідає   Перейти в магазин   MIEGOFCE   Куртки і пальто для жінок Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   ICEbear   Куртки і пальто для чоловіків і жінок North face, Moncler, Superdry, Canada Goose Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічі джинси Levi's, Lee Відповідає   Перейти в магазин   Drizzte   Жіноча святковий одяг Відповідає   Перейти в магазин   Спортивний одяг Відповідає   Перейти в магазин   Спортивний одяг Відповідає   Перейти в магазин   Спортивний одяг Відповідає   Перейти в магазин   Спортивний одяг Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Чоловічий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   AFS   Чоловічий одяг casual Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   LeijiJEANS   Жіночі джинси Levi's, Zara, Mango Відповідає   Перейти в магазин   Жіночі джинси Levi's, Zara, Mango Відповідає   Перейти в магазин   Vadim   Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає   Перейти в магазин   Жіночий одяг Ретро Відповідає   Перейти в магазин Жіночий одяг Boho, Zara, Moncler Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, Desigual, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Shein Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Чоловічий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Hee Grand Чоловічий одяг casual Zara, Mango, Desigual, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Vfemage Формальна одяг для жінок, сукні vintage Відповідає Перейти в магазин Miss Ord Жіноча святковий одяг Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг на вихід (побачення, коктейлі) Відповідає Перейти в магазин Сучасна чоловічий одяг Відповідає Перейти в магазин Жіноча святковий одяг Відповідає Перейти в магазин Куртки і пальто для чоловіків North face, Moncler, Superdry, Canada Goose Відповідає Перейти в магазин MIEGOFCE Куртки і пальто для жінок Відповідає Перейти в магазин Чоловічий одяг casual Відповідає Перейти в магазин ICEbear Куртки і пальто для чоловіків і жінок North face, Moncler, Superdry, Canada Goose Відповідає Перейти в магазин Чоловічі джинси Levi's, Lee Відповідає Перейти в магазин Drizzte Жіноча святковий одяг Відповідає Перейти в магазин Спортивний одяг Відповідає Перейти в магазин Спортивний одяг Відповідає Перейти в магазин Спортивний одяг Відповідає Перейти в магазин Спортивний одяг Відповідає Перейти в магазин Чоловічий одяг casual Відповідає Перейти в магазин Чоловічий одяг casual Відповідає Перейти в магазин Чоловічий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Чоловічий одяг casual Відповідає Перейти в магазин AFS Чоловічий одяг casual Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин LeijiJEANS Жіночі джинси Levi's, Zara, Mango Відповідає Перейти в магазин Жіночі джинси Levi's, Zara, Mango Відповідає Перейти в магазин Vadim Жіночий одяг casual Zara, Mango, європейський стиль Відповідає Перейти в магазин Жіночий одяг Ретро Відповідає Перейти в магазин

Інші товари: Кільця, окуляри, рукавички, нижню білизну, шкарпетки та інше

Нарешті, ми розглянемо, як знайти твій розмір для інших категорій продуктів.

Розміри нижньої білизни

Давай почнемо з простого. Для того, щоб купити труси, просто використовуй той же алгоритм, що і для покупки брюк. Так як цей предмет одягу, по суті, не має довжини, то виміряти треба тільки обхват стегон. Зробивши це, вибери свій розмір по таблиці, прочитай відгуки.

Для бюстгальтерів існує своя система. Дівчина повинна знати свій обхват грудей і розмір чашечки (A, B, C, D, де D відповідає найбільшому розміром грудей). Якщо ти не знаєш яка чашка тобі підходить, зроби ще один вимір під грудьми. Обхват під грудьми слід вимірювати на тому рівні, де зазвичай знаходиться застібка бюстгалтера. А при вимірі обхвату грудей, стрічка повинна з'єднувати середину грудей і місце, де зазвичай знаходиться застібка під кутом 45 градусів. Подивися на картинку для візуального сприйняття:

Подивися на картинку для візуального сприйняття:

Розмір шкарпеток визначаються також, як і розмір взуття. Єдина відмінність полягає в тому, що шкарпетки еластичні, тому тут важко наплутати з розміром. Кожна пара має свій діапазон. Наприклад, діапазон M для чоловічих шкарпеток відповідає розмірам 39-42. Однак зазвичай в описі товару ніколи не вказують літери без пояснення розмірів в дужках.

Список продавців нижньої білизни і шкарпеток на AliExpress, таблиці яких відповідають на 100%

Розміри ювелірних виробів і біжутерії (кільця, браслети)

Визначити розмір кільця дуже легко - просто зміряй мірної стрічкою окружність свого пальця. З браслетами і намистами все те ж саме, тобі потрібно виміряти обхват зап'ястя або обхват шиї відповідно.

Другий спосіб не помилитися з розміром кільця (особливо підходить для чоловіків, які хочуть зробити сюрприз) - взяти інше кільце і виміряти його діаметр. Нижче ми наводимо зображення, де вказано відповідність розмірів і діаметрів кілець.

Нижче ми наводимо зображення, де вказано відповідність розмірів і діаметрів кілець

Зверни увагу, що окружність пальця краще вимірювати чимось тоненьким, наприклад ниткою. Зафіксувавши обхват нігтем, чварами нитку і приклади її до лінійки. Обхват пальця ніколи не перевищує декількох сантиметрів, тому мірна стрічка може зігнутися неправильно і дати похибку у вимірах. Після цих маніпуляцій знайди в таблиці свій розмір, який відповідає довжині обхвату пальця.

Після цих маніпуляцій знайди в таблиці свій розмір, який відповідає довжині обхвату пальця

Як зняти міркі з зап'ястя и вібрато рукавички:

Цей спосіб підходить для всіх типів рукавиць і рукавичок (шкіряних, велосипедних, вечірніх і тд.) Процес дуже швидкий: за допомогою стрічки або нитки зміряй окружність кисті на рівні місця, звідки відходить великий палець. А потім дізнайся довжину кисті від кінчика середнього пальця до початку кисті (там де кисть починає розширюватися). Для кращого розуміння придивися до малюнка:

Визначаємо розмір очок

Ось кілька фотографій, які демонструють всі вимірювання, потрібні для покупки очок. Вимірявши за цим принципом твої улюблені окуляри, які тобі йдуть, ти зможеш вибрати собі нові, які не будуть занадто великими або вузькими.

Поговоримо про сумках

Всі сумки і портфелі мають габарити: співвідношення довжини (length), ширини (width) та висоти (height). Якщо ти купуєш сумку для ноутбука або валізу, який пройде в аеропорту, як ручна поклажа, визнач і запиши потрібні габарити перед покупкою. Виробники завжди вказують розміри в описі товару. Якщо ти не знайшов цієї інформації - зв'яжіться з продавцем і почитай відгуки до продукту.

Список продавців аксесуарів на AliExpress, які правильно вказують розміри товарів

МАРКА ТОВАРИ СТИЛЬ ПОСИЛАННЯ Jessie & jane Жіночі сумки Перейти в магазин МАРКА ТОВАРИ СТИЛЬ ПОСИЛАННЯ   Jessie & jane   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Рюкзаки для міста   Перейти в магазин   AMELIE GALANTI   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Realer   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Чоловічі шкіряні портфелі   Перейти в магазин   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Портфелі зі штучної шкіри   Перейти в магазин   Tuladuo   Жіночі сумки   Перейти в магазин   Окуляри від сонця Rayban, Oakley   Перейти в магазин   Окуляри від сонця Rayban   Перейти в магазин   Kingseven   Окуляри від сонця Rayban   Перейти в магазин   Окуляри від сонця Fendi, celine, prada, dior, rayban   Перейти в магазин   merry's   Сонячні окуляри   Перейти в магазин   Окуляри від сонця Fendi, celine, prada, dior, rayban   Перейти в магазин   Banned   Окуляри від сонця Dior, rayban   Перейти в магазин   Окуляри від сонця Rayban   Перейти в магазин   Fenchi   Сонячні окуляри   Перейти в магазин   Kdeam   Сонячні окуляри   Перейти в магазин   V Ya Jewlery   Окуляри від сонця Rayban, Oakley, Dior, Frogskins, aviator   Перейти в магазин   Ювелірні прикраси Pandora   Перейти в магазин   eManco   Ювелірні прикраси Pandora   Перейти в магазин   Біжутерія   Перейти в магазин   Ювелірні прикраси Витончений   Перейти в магазин   Bosewin   Ювелірні прикраси Витончений   Перейти в магазин   Біжутерія   Перейти в магазин   Vnox   Ювелірні прикраси Витончений   Перейти в магазин   Біжутерія   Перейти в магазин   Ювелірні прикраси Pandora   Перейти в магазин   Vianosi   Ювелірні прикраси   Перейти в магазин Рюкзаки для міста Перейти в магазин AMELIE GALANTI Жіночі сумки Перейти в магазин Realer Жіночі сумки Перейти в магазин Чоловічі шкіряні портфелі Перейти в магазин Жіночі сумки Перейти в магазин Жіночі сумки Перейти в магазин Жіночі сумки Перейти в магазин Портфелі зі штучної шкіри Перейти в магазин Tuladuo Жіночі сумки Перейти в магазин Окуляри від сонця Rayban, Oakley Перейти в магазин Окуляри від сонця Rayban Перейти в магазин Kingseven Окуляри від сонця Rayban Перейти в магазин Окуляри від сонця Fendi, celine, prada, dior, rayban Перейти в магазин merry's Сонячні окуляри Перейти в магазин Окуляри від сонця Fendi, celine, prada, dior, rayban Перейти в магазин Banned Окуляри від сонця Dior, rayban Перейти в магазин Окуляри від сонця Rayban Перейти в магазин Fenchi Сонячні окуляри Перейти в магазин Kdeam Сонячні окуляри Перейти в магазин V Ya Jewlery Окуляри від сонця Rayban, Oakley, Dior, Frogskins, aviator Перейти в магазин Ювелірні прикраси Pandora Перейти в магазин eManco Ювелірні прикраси Pandora Перейти в магазин Біжутерія Перейти в магазин Ювелірні прикраси Витончений Перейти в магазин Bosewin Ювелірні прикраси Витончений Перейти в магазин Біжутерія Перейти в магазин Vnox Ювелірні прикраси Витончений Перейти в магазин Біжутерія Перейти в магазин Ювелірні прикраси Pandora Перейти в магазин Vianosi Ювелірні прикраси Перейти в магазин

Висновки (це важливо)

За допомогою цього посібника ми проілюстрували процес вибору розміру для кожної категорії товарів. Розмір М в одному магазині може виявитися розміром S в іншому, тому завжди перевіряй таблиці, знаходячи в них свою країну або підставляючи туди вимірювання твоїх параметрів. Не зневажай цією порадою, набагато краще витратити одну хвилину, ніж отримати річ, яку ти не зможеш носити і проходити процес оформлення повернення коштів.

Тепер, коли ми розібралися з розмірами, тобі можуть стати в нагоді статті про те, як грамотно шукати і вибирати одяг на AliExpress и як знайти фірмові товари на AliExpress .

Перейти на AliExpress .

Як перевести розмір взуття в звичну систему?
Як зрозуміти, який це розмір: для чоловіків, для жінок або для дітей ?
Як перевести розмір взуття в звичну систему?
Чи не знайшов свою країну в таблиці?
Що це за літери?
Як вибрати правильний розмір?

Новости