Детектор | Обнаружитель будь-яких прослуховуючих і глушать пристроїв БагХантер Професіонал CR-1 "Картка" купити з гарантією

  1. BugHunter CR-1 "Картка" - ФЛАГМАН лінійки професійних детекторів жучків "BugHunter"
  2. Конкурентні переваги детектора жучків BugHunter CR-1 "Картка":
  3. Режими роботи детектора жучків BugHunter CR-1 "Картка"
  4. Користуватися детектором BugHunter CR-1 "Картка" дуже просто, впорається навіть непрофесіонал
  5. Гарантія якості від відомого російського виробника!
  6. Технічні характеристики:
  7. Комплект поставки:
  • надтонкий (всього 5 мм!) стильний корпус;
  • сенсорна панель управління з TOUCH-смужкою;
  • рекордний динамічний і широкий частотний діапазони;
  • висока чутливість з плавним регулюванням;
  • 3 основних і 3 додаткових режиму роботи;
  • автоподстройка під фонові перешкоди;
  • живлення від вбудованого акумулятора.
  • Суперстильна, СУПЕРМІНІАТЮРНИЙ, суперефективного детектор жучків!

    Найтонший професійний детектор жучків в світі (товщина всього 5 мм!), За розмірами і формою нагадує банківську карту. Створено на основі швидкодіючого мікропроцесора і ультрасучасної компонентної бази, має надширокий діапазон робочих частот (10 - 3500 МГц), завдяки чому легко і швидко виявить всі шпигунські радиоустройства (радіомікрофони, бездротові камери, жучки, стільникові телефони і т.п.) і навіть подавители мобільного зв'язку.

    Обнаружитель жучків BugHunter CR-1 "Картка" НЕ МАЄ СОБІ АНАЛОГІВ і оснащений декількома УНІКАЛЬНИМИ ФУНКЦИЯМИ: рекордний динамічний діапазон (70 дБ, тоді як у найближчого конкурента - не більше 48 дБ), який дозволяє приладу відчувати як найслабші, так і дуже потужні сигнали; TOUCH-смужка регулювання чутливості і сенсорне управління - роблять використання приладу максимально комфортним.


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

    Відео огляд і тестування детектора жучків "BugHunter CR-01" Картка
    завантажити відеоролик [.Mp4, 41 Мб]

    BugHunter CR-1 "Картка" - ФЛАГМАН лінійки професійних детекторів жучків "BugHunter"

    Модель CR-1 "Картка" - це ТОП-овое пристрій, який за своїми функціональними та технічними характеристиками ЗНАЧНО ПЕРЕВЕРШУЄ будь-які інші аналогічні пристрої, наявні в продажу на російському ринку. Розробники не тільки оснастили детектор найякіснішої і просунутої елементної базою і унікальними технологіями, а й подбали про зовнішню привабливість і зручність у використанні.

    BugHunter CR-1 "Картка" - це найстильніший обнаружитель жучків, який Ви коли-небудь бачили. Він не тільки гарантовано захистить Вас від будь-яких видів бездротових шпигунських пристроїв, але і підкреслить ваш імідж людини, який може дозволити собі тільки КРАЩЕ. До того ж, даний антижучок - просто ідеальний подарунок VIP-класу.

    Дивлячись на чудовий дизайн детектора BugHunter CR-1, нескладно визначити в ньому пристрій ПРЕМІУМ-класу (картинка збільшується при натисканні)
    Дивлячись на чудовий дизайн детектора BugHunter CR-1, нескладно визначити в ньому пристрій ПРЕМІУМ-класу (картинка збільшується при натисканні)

    Конкурентні переваги детектора жучків BugHunter CR-1 "Картка":

    1) Унікально! Найтонший і стильний обнаружитель жучків в світі

    Розробники приладу зуміли досягти неможливого і вмістити суперсучасну начинку професійного детектора бездротових пристроїв в корпус товщиною всього 5 мм (найближчий аналог має товщину в 5,5 мм). Та й по іншим розмірам BugHunter CR-1 "Картка" лише трохи більше, ніж стандартна банківська карта, яку Ви завжди носите з собою. Завдяки такій надкомпактне обнаружитель можна без проблем вмістити в кишеню, сумочку, портмоне або барсетку будь-яких розмірів, навіть найменших. Тобто він завжди буде поруч, і Ви зможете ним скористатися в будь-який момент, як тільки Вам будуть потрібні можливості професійного детектора жучків.

    BugHunter CR-1 - настільки тонкий і мініатюрний детектор, що на перший погляд його можна легко переплутати з банківською картою, звідси й друга назва приладу - Картка (картинка збільшується при натисканні)
    BugHunter CR-1 - настільки тонкий і мініатюрний детектор, що на перший погляд його можна легко переплутати з банківською картою, звідси й друга назва приладу - "Картка" (картинка збільшується при натисканні)

    Крім мініатюрності, BugHunter CR-1 "Картка" має ще й НЕВЕРОЯТНО ПРИВАБЛИВИМ зовнішнім виглядом. Ви тільки придивіться до цих досконалим обводам, плоскому корпусу з сенсорними клавішами, яскравою Touch-панеллю і стильною алюмінієвою напівглянсової рамкою. Ми даємо 100% -у гарантію, що Ви не зможете знайти на ринку жодного приладу аналогічного призначення, який би перевершив дану розробку по дизайну. Обнаружитель створений саме для того, щоб бути завжди при Вас і підкреслювати ваш імідж ділової людини, який дбає не тільки про безпеку, але й про свій статус.

    2) Унікально! РЕКОРДНО широкий динамічний діапазон

    BugHunter CR-1 "Картка" не має аналогів по ширині динамічного діапазон - 70 дБ. У найближчого конкурента цей показник - не більше 48 дБ. І навіть це вважається дуже і дуже високим значенням. Наприклад, таку ширину динамічного діапазону має БагХантер "Професіонал-II", який є одним з найбільш ефективних приладів з пошуку жучків на російському ринку.

    А тепер увага! Децибел - це логарифмічна одиниця, тому різниця в 20 дБ дає практичну різницю на 2 порядки, тобто в 100 разів. Виходить, що динамічний діапазон BugHunter CR-1 "Картка" більш ніж в 100 разів ширше, ніж у БагХантер "Професіонал-II", який раніше вважався абсолютним лідером за цим показником. Більшість інших детекторів жучків на ринку (особливо китайського походження) мають набагато більш вузький динамічний діапазон, від BugHunter CR-1 їх відділяє ціла прірва.

    Завдяки такому широкому динамічному діапазону детектор здатний показувати сигнали дуже низької / високої потужності і при цьому не виходити за межі своєї шкали відображення. Інші прилади, наприклад, можуть не показати слабкий сигнал або вийти за максимум шкали при сильному сигналі. Крім того, широкий динамічний діапазон значно полегшує пошук "жучків". Якщо говорити на прикладах, то уявіть, що "жучок" знаходиться на відстані 1 метра від приладу. Якщо ми посунемо детектор до "жучка" на невелику відстань (наприклад, 5 см), то антижучки з вузьким динамічним діапазоном цього не відчують, тоді як BugHunter CR-1 покаже, що сигнал від "жучка" став сильнішим. Таким чином, чим ширше динамічний діапазон, тим більше ефективність локального виявлення "жучка".

    3) Унікально! Надширокий діапазон робочих частот і гарантія відсутності "провалів" на всій його довжині

    Робочий діапазон частот детектора BugHunter CR-1 "Картка" становить від 10 до 3500 МГц. Саме в цьому діапазоні працює більшість сучасних шпигунських пристроїв. Подальше розширення частотного діапазону не має особливого сенсу, адже чим більше заявлений діапазон частот, тим більша ймовірність того, що на окремих частотах чутливість приладу буде сильно падати, тобто з'являться так звані "провали".

    Деякі Виявителі жучків (найчастіше китайські) мають заявлений діапазон частот до 5000 МГц, а іноді і до 7000 МГц. Але насправді це "дуті" цифри - просто маркетинговий хід виробників. Жоден антижучок не здатний забезпечити рівномірну чутливість на такому широкому частотному діапазоні. Тому покупка такого приладу - це дуже небезпечний самообман. Ви будете сподіватися, що він Вас надійно захищає, а насправді такий детектор має масу "частотних провалів", на яких вільно можуть працювати жучки.

    Розробники детектора BugHunter CR-1 підійшли до справи безпеки більш серйозно, це дозволило їм дати 100% -у гарантію, що в заявленому діапазоні частот чутливість приладу рівномірна, "провали" відсутні. Тобто, на який би частоті (з робочого діапазону) не працював жучок - він буде ТОЧНО ВИЯВЛЕНО детектором BugHunter CR-1 "Картка".

    4) Унікально! Дуже висока чутливість - більш "чуйних приладів просто немає

    Детектор жучків BugHunter CR-1 "Картка" має чутливість 50 мВ / м. Такий чутливістю володіють тільки професійні прилади, наприклад, БагХантер "Професіонал-II". Приладів з більш високою чутливістю в даному ціновому діапазоні просто не існує.

    При такій чутливості радіожучок потужністю 5 мВт буде виявлений вже на відстані 5 метрів. А стільниковий телефон - вже на 50 метрах! Більшість інших детекторів мають чутливість близько 100 мВ / м. Це означає, що дані прилади зможуть виявити сигнал від "жучка" з напруженістю поля, починаючи лише з 100 мВ / м. Тобто їх чутливість в 2 рази нижче. А значить, дальність виявлення також буде в 2 рази нижче!

    5) Унікально! Сенсорне управління і TOUCH-панель регулювання чутливості

    Вперше в приладах такого призначення для регулювання чутливості використана сенсорна панель управління. Таке рішення не тільки дозволило значно поліпшити зручність використання детектора, а й відразу позиціонував його як пристрій ПРЕМІУМ-класу, яке завжди йде в ногу з часом.

    Рівень встановленої чутливості антіжучкі BugHunter CR-1 Картка анімується за допомогою TOUCH-панелі, що дуже наочно (картинка збільшується при натисканні)
    Рівень встановленої чутливості антіжучкі BugHunter CR-1 "Картка" анімується за допомогою TOUCH-панелі, що дуже наочно (картинка збільшується при натисканні)

    Одним дотиком пальця Ви зможете збільшити або зменшити чутливість детектора BugHunter CR-1 "Картка", а двічі торкнувшись - встановити автоматичне значення чутливості, в залежності від фону приміщення, в якому проводиться перевірка. Також за допомогою TOUCH-панелі відображається поточне значення чутливості детектора жучків.

    Сенсорне управління і TOUCH-панель детектора жучків BugHunter CR-1 Картка відразу виділяють його серед усієї маси приладів аналогічного призначення (картинка збільшується при натисканні)
    Сенсорне управління і TOUCH-панель детектора жучків BugHunter CR-1 "Картка" відразу виділяють його серед усієї маси приладів аналогічного призначення (картинка збільшується при натисканні)

    6) Швидкісна мікропроцесорна система дозволяє без праці виявляти як аналогові, так і цифрові жучки

    BugHunter CR-1 "Картка" створено на базі новітнього швидкодіючого мікропроцесора. Тому для нього не проблема знайти не тільки аналогові, але і навіть найсучасніші цифрові жучки, що передають інформацію короткочасними пачками імпульсів, засікти які не в змозі велика частина продаваних на російському ринку детекторів жучків.

    7) Автоматичне налаштування чутливості під фоновий рівень випромінювання

    Дозволяє приладу не реагувати на фонове (стороннє) випромінювання, а реєструвати саме локально розташований "жучок". Це дуже корисна функція, тому що більшість офісів буквально напхане найрізноманітнішої електронною технікою, яка, звичайно, сильно "фонить" в електромагнітному діапазоні. Багато детектори, в яких не передбачена функція підстроювання чутливості, зажадають тривалої регулювання, перш ніж з їх допомогою можна буде шукати шпигунську техніку. У той час як BugHunter CR-1 самостійно підлаштовує свою чутливість, в залежності від навколишнього фону, не вимагаючи уваги користувача і тим самим значно полегшуючи і прискорюючи роботу по виявленню жучків.

    8) 10-рівнева індикація рівня заряду акумулятора. Ви будете вчасно попереджені про те, що пора зарядити акумулятор

    Детектор BugHunter CR-1 "Картка" харчується від вбудованого Li-Pol акумулятора, рівень заряду якого, звісно ж, необхідно контролювати, щоб уникнути ситуації, коли прилад Вам терміново необхідний, а його елемент живлення розряджається і зарядного пристрою поряд немає.

    Обнаружитель має просунуту систему контролю заряду акумулятора, що складається з 10 рівнів, тому Ви ні за що не пропустіть момент, коли акумулятор потребуватиме зарядці. Щоб дізнатися рівень заряду акумулятора, потрібно при включеному приладі короткочасно натиснути сенсорну кнопку "ВК / ВИКЛ" і подивитися, скільки світлодіодів горить на шкалі рівня потужності сигналу:

    • горять всі 10 світлодіодів - заряд максимальний, 100%
    • горять 9 світлодіодів - заряд 90%
    • ну і т.д.

    Система індикації - дуже проста і інформативна, навіть більш зручна, ніж, наприклад, у стільникового телефону. До того ж, навіть якщо Ви раптом забудете перевірити заряд елементів живлення, то прилад сам попередить Вас, коли прийде пора підзарядити акумулятор - про це буде сигналізувати миготлива червона підсвітка кнопки "ВК / ВИКЛ".

    На правому боці обнаружителя жучків BugHunter CR-1 Картка розташовані роз'єм microUSB для підключення зарядного пристрою і світлодіод процесу зарядки акумулятора
    На правому боці обнаружителя жучків BugHunter CR-1 "Картка" розташовані роз'єм microUSB для підключення зарядного пристрою і світлодіод процесу зарядки акумулятора

    9) Найунікальніший детектор жучків подібного класу в світі!

    BugHunter CR-1 "Картка" є флагманом лінійки детекторів жучків "BugHunter", пристроєм ПРЕМІУМ класу. І все в ньому, починаючи від високоякісної елементної бази і матеріалів корпусу, закінчуючи неймовірно стильним зовнішнім виглядом і продуманої панеллю керування, це результат тривалої і копіткої роботи російських інженерів, які зуміли зробити практично неможливе - створити мініатюрний пристрій (77 х 47 х 5, по розмірами трохи більше банківської карти) з надсучасною начинкою, яке АБСОЛЮТНО НЕ МАЄ аНАЛОГІВ по ЕФЕКТИВНОСТІ пошуку жучків, іміджеві та НАДІЙНОСТІ.

    Режими роботи детектора жучків BugHunter CR-1 "Картка"

    3 основні режими роботи

    Режим пошуку аналогового сигналу. В цьому режимі детектор шукає аналогові шпигунські радиоустройства, які випромінюють постійний сигнал (наприклад, мініатюрні жучки-мікрофони). Індикатор "РЕЖ" горить постійно, сигналізуючи, що задіяний даний режим.

    Режим пошуку цифрового сигналу. Призначений для пошуку цифрових шпигунських радіопристроїв, які випромінюють сигнал пачками імпульсів в короткі проміжки часу (наприклад, це можуть бути стільникові телефони, задіяні в "поліцейській" режимі). Індикатор "РЕЖ" часто блимає.

    Режим охорони. Перекладає детектор в режим автоматичної настройки чутливості. Призначений для постійної фонової роботи і контролю простору на предмет появи нових потенційно небезпечних джерел випромінювання (наприклад, жучок був вимкнений, і під час перевірки ви його не виявили, але як тільки шпигунський пристрій буде активовано, детектор тут же його засечет). Обнаружитель сам підлаштовується під специфіку радіообстановкі і періодично сканує простір на предмет радиоизлучений. Попереджає про виявлення "жучка" звуковою сигналізацією і відображає рівень його потужності. У цьому режимі індикатор "РЕЖ" не горить, а короткочасно спалахує і гасне індикатор "АК".

    3 додаткових звукових режиму роботи

    Крім 3-х основних режимів роботи, існують ще й додаткові звукові, які дозволяють здійснювати пошук жучків по частоті звукових сигналів.

    Режим звукової сигналізації. При активації даного режиму потужність виявленого радиоустройства, яка відображається на світлодіодним шкалою, буде дублюватися звуковими сигналами. Чим сильніший сигнал від жучка, тим більше буде частота звуку, видаваного приладом, і навпаки. Індикатор "АК" блимає, сигналізуючи, що задіяний даний режим.

    Режим акустозав'язки. Акустозав'язки використовується для пошуку прихованих мікрофонів ( "жучків"), що працюють в аналоговому режимі. Жучок вловлює звук детектора, передає його по радіо, радіосигнали вловлює детектор і знову відтворює у вигляді звуку. Цикл замикається - і виходить "свист". Режим акустозав'язки дозволяє найбільш точно виявити по характерному "свисту", де саме встановлено жучок. Час пошуку скорочується. При переході в цей режим індикатор "АК" горить постійно.

    Звук вимкнений. В цьому режимі детектор не відтворює звуків, тому його можна використовувати, коли потрібно дотримуватися тиші або при сховищі застосуванні пристрою. Індикатор "АК" не світиться.

    Користуватися детектором BugHunter CR-1 "Картка" дуже просто, впорається навіть непрофесіонал

    Увімкніть пристрій кнопкою "ВК / ВИКЛ". Перш, ніж почати пошук жучків, рекомендуємо перевірити рівень заряду акумулятора. Якщо рівень заряду нормальний, то можна приступати до пошуку.

    Для цього обійдіть приміщення, тримаючи обнаружитель на відстані близько 0,5 метрів від досліджуваних поверхонь (найбільш ймовірні місця розміщення радиозакладок: елементи меблів, карнизи, порожнини підвісної стелі, щілини в плінтусах і стінах, квіти, предмети побутового призначення, за батареями опалення та т .п.). При цьому стежите за світлодіодним шкалою потужності сигналу. Якщо на шкалі відобразиться найбільший рівень потужності сигналу (загоряться всі 10 світлодіодів), налаштуйте чутливість двічі торкнувшись сенсорної TOUCH-смужки.

    При виявленні в якомусь місці явного максимуму випромінювання обстежте його більш ретельно на предмет захованого жучка. При необхідності Ви можете вручну регулювати чутливість приладу легкими дотиками пальця до TOUCH-панелі, збільшуючи або зменшуючи її. Також, якщо виявлене детектором пристрій працює по аналоговому принципом (наприклад, мініатюрний мікрофон), то можна перевести прилад в режим акустозав'язки - у гучній свисту знайти його буде набагато простіше.

    Зазвичай процес перевірки приміщення починається в режимі пошуку аналогового сигналу. Але, якщо під час обходу приміщення все або деякі світлодіодні індикатори детектора почнуть швидко запалюватися і гаснуть, значить виявлено імпульсне випромінювання, і Вам потрібно переключити прилад в режим пошуку цифрового сигналу.

    Якщо Ви знайшли один жучок, то не варто на цьому припиняти пошук - шпигунських пристроїв може бути кілька. Тільки після того як ви перевірили все приміщення і вилучили всі жучки, можна вважати себе в безпеці. Однак прилад вимикати не варто - просто переведіть його в режим охорони. В цьому режимі детектор BugHunter CR-1 "Картка" споживає мінімум електроенергії, але залишається завжди на сторожі. І як тільки поруч з'явиться нове джерело радіовипромінювання (активувався раніше відключений жучок), обнаружитель тут же повідомить Вам про це.

    Рекомендація: перед початком пошуку жучків бажано вимкнути всі радіовипромінювальні пристрої (офісну та побутову техніку, комп'ютер, Wi-Fi роутер, власний стільниковий телефон і т.п.), це значно спростить Вам пошук, прибравши зайві перешкоди, і дозволить встановити на приладі більш високу чутливість.

    На лівому боці детектора BugHunter CR-1 Картка є вимикач харчування, який потрібно перевести в положення вимкнено, якщо Ви не користуєтеся приладом тривалий час, з метою економії заряду акумулятора (картинка збільшується при натисканні)
    На лівому боці детектора BugHunter CR-1 "Картка" є вимикач харчування, який потрібно перевести в положення "вимкнено", якщо Ви не користуєтеся приладом тривалий час, з метою економії заряду акумулятора (картинка збільшується при натисканні)

    Гарантія якості від відомого російського виробника!

    Продукція російського виробника i4Technology відрізняється високою якістю і довговічністю. На виробництві впроваджено багаторівнева система контролю якості, что дозволило почти Повністю віключіті шлюб и Забезпечити трівалу и якісну роботу продукції. Майже на всі товари виробник дает тривалий термін гарантії.

    Детектор жучків і прослуховуючих пристроїв БагХантер Професіонал CR-1 "Картка" відповідає вимогам Митного союзу

    Детектор жучків і прослуховуючих пристроїв БагХантер Професіонал CR-1 Картка відповідає вимогам Митного союзу

    Технічні характеристики:

    Робочий діапазон частот 10-3500 МГц Чутливість не менше 50 мВ / м Максимальна відстань виявлення стільникового телефону 50 м Максимальна відстань виявлення радіопередавача 5 мВт 5 м Динамічний діапазон не менше 70 Дб Потужність споживання 0,16 Вт Режими роботи пошук аналогового сигналу, пошук цифрового сигналу , охорона Додаткові звукові режими роботи звукова індикація потужності сигналу, акустозав'язки, звук вимкнений живлення вбудований Li-Pol акумулятор 3,2 - 4,2 В Зарядка акумулятора адаптер живлення від мережі 220 В Кількість рівнів до нтроля заряду акумулятора 10 (використовується світлодіодна шкала потужності сигналу) Розмір 77 х 47 х 5 мм Вага 25 г Робочий температурний діапазон від -10 до +80 ° С Відносна вологість повітря від 10 до 85% Термін служби не менше 5 років

    Комплект поставки:

    • професійний детектор жучків BugHunter CR-1 "Картка";
    • кабель microUSB для підключення адаптера;
    • адаптер для підключення до мережі 220 В;
    • Інструкція з ЕКСПЛУАТАЦІЇ;
    • гарантійний талон;
    • упаковка.

    Завантажити інструкцію з експлуатації .doc [6,9 Мб]

    Наша компанія має сертифікат дилера, что дозволяє вам буті Впевнений в орігінальності и вісокій якості придбаних у нас виробів марки i4technology

    Наша компанія має сертифікат дилера, что дозволяє вам буті Впевнений в орігінальності и вісокій якості придбаних у нас виробів марки i4technology

Новости