Детектор жучків BugHunter Professional BH-01

  1. Особливості російського детектора для виявлення жучків "BugHunter Professional BH-01": вітчизняний...
  2. Охоплює весь можливий діапазон, на яких працюють жучки, від 50 до 3000 МГц.
  3. Однаково добре ловить на всьому частотному діапазоні від 50 до 3000 МГц. Унікально!
  4. Найвища чутливість! Унікально!
  5. Розширений динамічний діапазон. Унікально!
  6. Виявлення цифрових жучків (коротких імпульсів)! Унікально!
  7. Інші особливості приладу

Особливості російського детектора для виявлення жучків "BugHunter Professional BH-01":
  • вітчизняний прилад, повністю відповідає світовим стандартам;
  • здійснює пошук будь-яких жучків в діапазоні від 50 до 3000 МГц;
  • широкий динамічний діапазон і висока чутливість;
  • автоподстройка під фонові "шуми" і перешкоди;
  • 3 режими роботи: пошук, охорона, акустозав'язки;
  • можливість підключення навушників (безшумний пошук).

Унікальна російська розробка, яка потрясла своєю технологічністю, точністю і чутливістю весь ринок засобів безпеки! Вперше! Високі технології професійного рівня доступні і для повсякденного застосування.

Професійна швидкісна мікропроцесорна система, призначена для пошуку і виявлення будь-яких радіопередавальних пристроїв: аналогових і цифрових жучків, прихованих бездротових камер, радіо і стільникових телефонів, радіомікрофонів, рацій і т.д.

Увага! Сьогодні ці детектори ще є в наявності!

Чим же так вразило це пристрій
фахівців в галузі безпеки?

Приклад пошуку жучків і прихованих бездротових камер за допомогою детектора жучків BugHunter Professional BH-02

Особливості детектора жучків "BugHunter Professional"

  1. Точна відповідність заявленим параметрам.

    Детектор ДІЙСНО відповідає всім тим параметрам, які заявлені. Він неодноразово тестувався декількома інститутами і дослідницькими установами.

    Наприклад, якщо написано, що ширина частотного діапазону до 3000 МГц, то це дійсно так! Можна це перевірити і без спеціального обладнання, наприклад виявити випромінювання WiFi, яке працює приблизно на такій же частоті.

    Всі китайські детектори, і велика частина російських, доступна у вільному продажі, або мають провали чутливості в частотному діапазоні, або різке її зменшення. Наприклад, деякі не виявляють випромінювання WiFi, хоча заявлено, що працюють до 3000 МГц, або чутливість на цьому діапазоні близька до нуля. Провали можуть бути і не тільки на частоті 3000 МГц, а й на будь-якому іншому частотному проміжку.

    Розробники приладу "BugHunter Professional" гарантують, що детектор дійсно високо чутливий до всього заявленого частотному спектру.

    Це було досягнуто завдяки дорогою, якісною європейською елементній базі. За заявами розробників ставилася мета зробити дійсно якісний, точний і правдивий прилад, яких на ринку ще не було. А чи не дешеву дрібничку.

  2. Охоплює весь можливий діапазон, на яких працюють жучки, від 50 до 3000 МГц.

    Це досягається спеціальною розробкою (мається як внутрішня, так і зовнішня антена для низьких частот), а також спеціальної високошвидкісної елементної базою.

  3. Однаково добре ловить на всьому частотному діапазоні від 50 до 3000 МГц. Унікально!

    Це дійсно так, і підтверджено декількома випробувальними тестами.

    Практично всі інші детектори жучків і всі китайські детектори такого ж або меншого цінового діапазону побудовані на високочастотних діодів. Основний недолік даної конструкції - вузький діапазон частот. Тобто прилад добре детектирует сигнал, наприклад, в діапазоні частот 300-600 МГц, в інших - значно гірше, або взагалі чутливість практично нульова.

    Таким чином чутливість у них на всьому діапазоні частот трохи рівномірна. Що призводить до того, що ці детектори "сліпі" до жучкам, які працюють на "провалених" частотах. Хоча всі виробники заявляють, що їхня продукція працює на всьому діапазоні, від 50 до 3000 МГц. Але це не відповідає дійсності.

    В даний час готується до публікації незалежне наукове дослідження одного з інститутів "Дослідження рівномірності чутливості по всьому частотному спектру існуючих на ринку детекторів поля". Де буде конкретне наукове обгрунтування. (уточнення від 25.11.2008).

  4. Найвища чутливість! Унікально!

    Завдяки висококласної електронній базі прилад отримав оцінку за рівнем чутливості як "надзвичайно точних".

    Реальна, дійсна чутливість приладу: 50 мВ / м. Це означає, що радіожучок потужністю 5 мВт буде виявлений вже на відстані 5 метрів. А стільниковий телефон - вже на 50 метрах! Це дійсно унікальний результат, якого ще ми не зустрічали на ринку у вільному доступі!

    Висока чутливість "BugHunter Professional" забезпечує приладу найвищу дальність виявлення жучків і прихованих бездротових камер.

    Інші детектори жучків російського виробництва (Ловець, SP77, Black Hunter, Оберіг, Apollo і інші) мають чутливість близько 100 мВ / м. Це означає, що дані прилади зможуть виявити сигнал від жучка з напруженістю поля, починаючи лише з 100 мВ / м. Тобто їх чутливість в 2 рази нижче. А значить, дальність виявлення також може бути в 2 рази нижче!

    Крім того, далеко не завжди заявлена ​​чутливість в 100 мВ / м відповідає дійсності. Буває, що реальна чутливість набагато нижче, а на деяких частотних діапазонах взагалі близька до нуля.

    Китайські детектори не витримують взагалі ніякої критики. Низька чутливість, невідповідність заявленим параметрам, провали в частотних діапазонах. Китайські детектори можна швидше розглядати як іграшку, яка не може бути використана для серйозної роботи і може дати лише саму мінімальну, випадкову вірогідність виявлення жучків.

    За нашими дослідженнями, китайські детектори мають провали чутливості на дуже широкому діапазоні частот, що взагалі зводить до мінімуму спектр жучків, які можна виявити за допомогою них. Кожен жучок може працювати на своїй частоті, а китайські детектори підлаштовані тільки під ті частоти, які максимально часто використовують жучки для передачі інформації.

  5. Розширений динамічний діапазон. Унікально!

    Динамічний діапазон приладу 45 дБ, в той час як у більшості інших приладів російської розробки не більше 40 Дб. Це означає, що шкала чутливості значно ширше. Тобто прилад буде показувати як сигнали дуже низької потужності, так і сигнали дуже високої потужності. І при цьому не виходити за межі своєї шкали відображення. Інші прилади, наприклад, можуть не показати слабкий сигнал або вийти за максимум шкали при сильному сигналі.

    Розширений динамічний діапазон значно підвищує ймовірність виявлення жучків при складних умовах пошуку.

Розширений динамічний діапазон значно підвищує ймовірність виявлення жучків при складних умовах пошуку

Прилад протестований і має офіційний висновок ФГУП Нижегородський науково-дослідний приладобудівний інститут "Кварц". Дослідження підтверджує заявлені виробником характеристики приладу.

Завантажити протокол досліджень (.pdf, 290 Kb)

Виявлення цифрових жучків (коротких імпульсів)! Унікально!

Існує вид жучків, які працюють по цифровому принципом. Вони передають інформацію як би порціями, замовкаючи на деякий час. Це дозволяє їм замаскуватися від більшості детекторів жучків російської розробки і від всіх жучків, розроблених в Китаї.

Ці детектори просто не в змозі виявити цифровий сигнал. Що не дивно, так як вони розроблялися для виявлення жучків, постійно випромінюючих електромагнітне поле (аналогові жучки).

Детектор жучків "BugHunter Professional" спеціально спроектований так, щоб виявляти як звичайні аналогові сигнали, так і цифрові. Використана високошвидкісна елементна база, яка дуже швидко працює. Що дозволяє засікти навіть цифрові жучки.

Вибираючи професійний детектор жучків для зйомок однієї з серій, творці серіалу не роздумуючи віддали перевагу популярному приладу "BugHunter Professional BH-02"

Автоматичне налаштування під фоновий рівень випромінювання. Унікально!

У сучасному місті безліч джерел випромінювання: стільниковий зв'язок, радіо станції і так далі. І у всьому цьому морі шуму необхідно виявити саме сигнал від жучка.

У детекторі "BugHunter Professional" розроблена технологія автоматичного підстроювання під фонові шуми. Це дозволяє приладу не реагувати на фонове (стороннє) випромінювання. А реєструвати саме локально розташований жучок.

Функція є унікальною, тому що прилад виробляє підстроювання автоматично. Це означає, що можна спокійно проводити переговори, в той час як детектор буде постійно відслідковувати обстановку і автоматично підлаштовуватися під фоновий рівень випромінювання. Як тільки включать жучок, детектор негайно дасть знати про це.

Інші детектори (вловлюючи, наприклад, сильний сигнал від стільникового станції) можуть "сліпнути" і тим самим не виявити сигнал від жучка або вимагати ручної настройки, а це важко, наприклад, при веденні переговорів, коли немає можливості ручної настройки приладу.

"BugHunter Professional" при роботі в сторожовому (охоронному) режимі підлаштовується автоматично, без ручного втручання. Інші детектори цього не вміють.

Розширений температурний режим роботи.

Високоякісна елементна база дозволяє використовувати прилад в екстремальних температурних режимах, від -30 ° С до +80 ° С. Інші прилади не можуть похвалитися здатністю працювати при таких екстремальних температурах.

Детектор також зберігає задану чутливість у всьому цьому діапазоні температур. У той час як у інших на морозі або на спеці чутливість падає.

Розроблено в Росії з використанням висококласних європейських комплектуючих. Унікально!

Детектор розроблений висококласними фахівцями оборонного підприємства.

Вся елементна база чисто європейська, від світових лідерів в області високопродуктивної обробки сигналів. Все відмінної якості. Ніякого Китаю!

Приладу такої якості, швидкодії, відмовостійкості в Росії ще не було!

Можливість підключення навушників, прихованого попередження.

Використовуючи навушник, можна приховано контролювати ситуацію. Чи немає поблизу активованих жучків. При виявлення жучка "Bughunter Professional" повідомить про це приховано, звуковим сигналом через навушник.

Можна вести переговори і одночасно контролювати радіочастотну обстановку.

Детектор також може оповістити тільки світловою сигналізацією (без звуку). Наприклад, прилад можна покласти на стіл. Як тільки буде виявлений джерело випромінювання, детектор просигналізує тільки світловою сигналізацією.

Можна також налаштувати сигналізацію одночасно світлом і звуком (без навушників), коли не потрібно прихований контроль. Наприклад, необхідно обстежити якесь приміщення на предмет жучків або автомобіль.

Три режими роботи: пошук, охорона і аккустозавязка.

а) Режим "Пошук"

У режимі пошуку детектор жучків працює зі світловою і звуковою індикацією. Чим ближче прилад знаходиться до джерела, тим вище рівень світлового сигналу на шкалі.

Можна відрегулювати рівень чутливості детектора. Якщо поруч заважають пошуку сильні джерела сигналу.

б) Режим "охорона"

Режим охорони переводить детектор в режим автоматичної настройки чутливості і низького енергоспоживання. Цей режим призначений для постійної фонової роботи. Детектор сам автоматично підлаштовується під специфіку радіо обстановки.

У режимі охорони, наприклад, прилад можна носити з собою, можна проводити переговори. Детектор періодично сканує простір на предмет радиоизлучений. При цьому в залежності від налаштувань може попередити про виявлення жучка, як приховано, так і звуковий / світловий сигналізацією.

в) Режим "акустозав'язки"

Що таке акустозав'язки? Коли хто-небудь з радіослухачів дзвонить на радіостанцію і не вимикає свій приймач, виникає "свист". Цей ефект виникає, коли мікрофон знаходиться поруч з динаміком, який відтворює те, що вловлює мікрофон. Виходить замкнутий ланцюжок: мікрофон-динамік-мікрофон-динамік -... Це чується як "свист".

Акустозав'язки використовується для пошуку прихованих мікрофонів (жучків), що працюють в аналоговому режимі. Жучок вловлює звук детектора, передає його по радіо, радіо вловлює детектор і знову відтворює у вигляді звуку. Цикл замикається - і виходить "свист".

Режим акустозав'язки дозволяє найбільш точно виявити по характерному "свисту", де саме встановлено жучок. Час пошуку скорочується.

Наша компанія має сертифікат дилера, що дозволяє вам бути впевненими в оригінальності і високій якості придбаних у нас виробів марки i4technology

Наша компанія має сертифікат дилера, що дозволяє вам бути впевненими в оригінальності і високій якості придбаних у нас виробів марки i4technology

Інші особливості приладу

1. Збільшена тривалість роботи. Розширені функції енергозбереження. Охоронний режим працює з максимальним енергозбереженням, тому батарей харчування вистачає надовго.

2. Підстроювання яскравості світіння індикаторів в залежності від розряду батареї.

3. Широкий діапазон напруги живлення. За рахунок перетворювача напруги працює в діапазоні 1.8 ... 5В. Таким чином можлива робота як від звичайних батарейок, так і від акумуляторів.

4. Індикація розряду батареї. Детектор повідомить про необхідність заміни батарей живлення.

5. Самодиагностика. "BugHunter Professional" автономно тестує власну працездатність при включенні. Це дає гарантію, що прилад працездатний і дійсно вловлює випромінювання жучків. В іншому випадку прилад видасть повідомлення про поломку.

6. Можливість підключення навушників.

7. Додаткова зовнішня антена.

Детектор жучків BugHunter Professional розмірами майже з електронну карту
Детектор жучків BugHunter Professional розмірами майже з електронну карту.

Про виробника: Продукція російського виробника i4 Technology відрізняється високою якістю і довговічністю. На виробництві впроваджена багаторівнева система контролю якості, що дозволило майже повністю виключити шлюб і забезпечити тривалу і якісну роботу продукції. Майже на всі товари виробник дає тривалий термін гарантії.

Детектор жучків BugHunter Professional відповідає вимогам Митного союзу

Детектор жучків BugHunter Professional відповідає вимогам Митного союзу

Новости