Дев'ять бюстгальтерів на будь-яку груди і на всі випадки життя

  1. 1. Контурний бюстгальтер
  2. 3. М'який бюстгальтер на кісточках
  3. 4. Получашка
  4. 6. Бюстгальтер без бретелей
  1. Головна
  2. Персона
  3. Дев'ять бюстгальтерів на будь-яку груди і на всі випадки життя

Все власниці такого багатства, як груди, стикаються з проблемою вибору підходящого білизни. Іноді нам так не вистачає підтримки! А також обсягу і комфорту. Три експерта - модельєр нижньої білизни, технолог по тканинах і консультант елітного магазину - поділилися порадами, що купувати і як носити.

Розкажи друзям:

1. Контурний бюстгальтер

Що це? Напевно, це самий зручний ліфчик, який існує в природі (ви не помилилися, в бюстгальтері може бути зручно). Ця модель чудова безшовним гладкими чашечками і надає грудям природну округлу форму. Такі бра майже непомітні під облягаючими футболками та іншими обтягують нарядами - недарма отримали назву T-shirt bra.
Кому він потрібен? Такий ліф тілесного і чорного кольорів - обов'язковий елемент гардеробу будь-якої жінки.
Кому не варто його вибирати? Власницям розміру G або H, адже чим менше швів, тим гірше підтримка. Саме завдяки швах ваші груди займає потрібне положення. Тому безшовні бюстгальтери забезпечує меншу підтримку і не так довго носяться, особливо це стосується жінок з великими грудьми.
Навіщо його купувати? Він не виділяється під одягом, а якщо вдасться знайти ідеальну модель, то зручність вам забезпечено. До речі, при покупці бюстгальтерів можна пристойно заощадити, якщо зайти на сайти, які надають різні промокодом.

2. Балконет

Що це? Думаєте, чим нижче чашка, тим менша підтримка? А ось і ні. Бюстгальтер «балкончик» - неймовірно зручна і надійна модель. Він надає грудям округлу форму, при цьому піднімаючи її.
Кому він потрібен? Ця форма підходить абсолютно всім. Не важливо, який у вас розмір, балконет - це відмінний варіант на кожен день з легким нальотом гламуру.
Навіщо його купувати? Такий бюстгальтер відмінно підходить для топів і суконь з глибоким круглим декольте. Він додає об'єму верхньої частини грудей, піднімаючи її знизу вгору. Шви «балкончики» йдуть від країв прямо до сосок, забезпечуючи відмінний обсяг.
«Квітень» вибирає стиль, перевірений часом: найкращі сукні в стилі ретро в інтернет-магазині Busva.ru >>

3. М'який бюстгальтер на кісточках

Що це? Такий бюстгальтер всі груди, піднімаючи її, так що їй вже нікуди не дітися.
Кому він потрібен? Цей бюстгальтер створений для жінок з великими, об'ємної і важкими грудьми.
Кому не варто його вибирати? Жінкам, яким не потрібна «безумовна» підтримка, або тим, хто шукає сексуальний бюстгальтер.
Навіщо його купувати? Він надає грудей відмінну форму, особливо якщо ви носите водолазки. Він не особливо сексуальний, зате в ньому ви можете бігти на автобус і знати, що груди залишаться на місці.

Читайте також: «Це вас повнить» - найпопулярніші міфи про одяг >>

4. Получашка

Що це? Цей бюстгальтер відрізняється пікантною формою чашечки - половина грудей залишається всередині, а половина апетитно виглядає.
Кому він потрібен? Ось він - сексуальний бюстгальтер, який потрібен кожній. Особливо добре він підходить для каплевидной грудей (груди з невеликим об'ємом вгорі).
Навіщо його купувати? Хоча груди і залишається на увазі, вона нікуди не дінеться, природно, за умови, що розмір підібраний правильно. Хоча, справедливості заради, такий вид бюстгальтера більше розрахований на зовнішній ефект, ніж на зручність.

5. планже

Що це? Тільки не плутати з пуш-апом. У низького бюстгальтера plunge глибокий виріз, який робить його ідеальним для вечірніх нарядів і суконь.
Кому він потрібен? Кожній, хто хоч раз в житті хотіла одягти сукню або топ з глибоким вирізом. Ці бюстгальтери ідеальні для відвертих нарядів, вони створюють глибоке декольте, одночасно забезпечуючи відмінну підтримку і посадку.
Навіщо його купувати? Планже призначений для того, щоб притискати грудей ближче один до одного. Завдяки йому груди ніби постійно перебуває в середині. Уявіть, ви притискуєте руки до грудей з боків і стискаєте її до центру - той же самий ефект дає і бюстгальтер. V-образна форма низького бюстгальтера відмінно підходить для топів з глибоким декольте. Жінки з великими грудьми також можуть носити планже - якщо розмір підібраний правильно, то нічого нікуди не випаде.
Читайте також: Від Аргайля до Яппи-стилю - модна азбука >>

6. Бюстгальтер без бретелей

Що це? Ідеальне білизна для нарядів з відкритими плечима - підтримка здійснюється за рахунок більш широкого пояса і більш «глибоких» кісточок.
Кому він потрібен? Взагалі, у кожної з нас повинен бути хоча б один гідний бюстгальтер без бретельок.
Кому не варто його вибирати? Якщо ваш розмір грудей більше G, це зовсім не означає, що ви не повинні носити бюстгальтер без бретельок, просто знайте, такий бюстгальтер не зможе забезпечити вам надійної підтримки надовго. Силу тяжіння ніхто не відміняв, так що через якийсь час такий бюстгальтер покине місце своєї початкової дислокації.
Навіщо його купувати? Якщо вам здається, що знайти хороший бюстгальтер без бретельок нереально, то ви неправильно підібрали розмір. З таким бюстгальтером ви втрачаєте всього 10% підтримки, це практично непомітно. Якщо бюстгальтер хороший, то 80% підтримки вам забезпечує пояс, 10% - лямки, і 10% - чашки. Загалом, якщо пояс тримає, як треба, бюстгальтер буде триматися на місці, нехай і без бретелей.

7. Спортивний ліф

Що це? Такий бюстгальтер забезпечує додаткову підтримку грудей під час занять спортом.
Кому він потрібен? Ця модель необхідна тим, хто не мислить життя без фітнес-клубу, ранкових пробіжок і активних вихідних.
Навіщо його купувати? Це найважливіший і самий недооцінений предмет нижньої білизни. Як тільки ви починаєте качати груди, потрібно надягати спортивний бюстгальтер. Грудні зв'язки розтягуються під час інтенсивних фізичних вправ, так що без належної підтримки груди можуть просто обвіснуть.
Головне - пам'ятати про те, що спортивний ліф живе один рік. По суті, будь-який бюстгальтер можна носити довше цього терміну. При виробництві бюстгальтерів використовується великий відсоток лайкри, яка служить лише рік при ручному пранні і півроку, якщо ви перете свій бюстгальтер в машинці.

8. Бралетт

Що це? Модель без кісточок, без підкладки та без застібки, так що надягають такі бюстгальтери через голову. За кроєм схоже на топи, які носять дівчатка-підлітки.
Кому він потрібен? Бюстгальтер без кісточок підходить для жінок з розміром 30-32-34 AC.
Кому не варто його вибирати? Жінкам з великими грудьми, так як він не забезпечує достатньої підтримки.
Навіщо його купувати? Тут справа, скоріше, не в підтримці, а в формі. Такий бюстгальтер надає більш чіткі обриси маленьких грудей. Плюс в них дуже зручно - вони м'які і приємні в шкарпетці.

9. Бюстгальтер для жінок, які перенесли мастектомію

Що це? Спеціальний бра з кишеньками для протезів.
Кому він потрібен? Всім, хто переніс ампутацію молочних залоз.
Навіщо його купувати? Бюстгальтери для жінок, які перенесли мастектомію, пройшли великий шлях розвитку. Тепер можна купити моделі, які поєднують в собі стиль і зручність, в тому числі відповідні для різних медичних процедур.
Деякі жінки відразу вставляють імпланти і прагнуть знайти ту форму ліфа, яка підійде їм краще за все. Єдине обмеження - їм варто уникати бюстгальтерів з кісточками, хоча б протягом перших 12 місяців після операції.
Читайте також: Чого я не знала про рак грудей >>
Ті, хто не вставляють імпланти, використовують грудні протези (штучну силіконові груди). Її поміщають в кишеньку спеціального бюстгальтера, який можна купити практично в будь-якому хорошому магазині нижньої білизни. Для цих цілей може служити і звичайний бюстгальтер з кісточками (див. Пункт 3), але без кишеньки.

за матеріалами BuzzFeed

Перекладала Ірина Зайончковская

Розкажи друзям:

Кому він потрібен?
Кому не варто його вибирати?
Навіщо його купувати?
Думаєте, чим нижче чашка, тим менша підтримка?
Кому він потрібен?
Навіщо його купувати?
Кому він потрібен?
Кому не варто його вибирати?
Навіщо його купувати?
Кому він потрібен?

Новости