Дев'ятирічна дочка Олексія Паніна опублікувала відео з п'яним батьком

18:42, 26.09.2017

ім'я Олексія Паніна давно прирівняли до слова «скандал». Актор регулярно провокує громадськість своєю поведінкою, через що багато хто говорить про нібито ненормальності Паніна. Згадати хоча б відверті відео за участю артиста, злиті в Мережу. У червні цього року Олексій Панін зібрав представників ЗМІ на прес-конференцію, щоб постаратися пояснити свою поведінку. Він оголосив журналістам, що кається в тому, як поводився колись, а також в тому, що відвертий ролик з його участю став надбанням громадськості, в тому числі «людей з вразливою психікою». Також Панін запевнив усіх, що у нього з головою все в порядку.

Однак після перегляду останнього відео за участю 40-річного актора, яке з'явилося в мікроблозі його 9-річної дочки Анни в Instagram, в адекватність Олексія віриться насилу. У ролику Панін постає в абсолютно нетверезому стані - він елементарно не може стояти на ногах. Коли дочка намагається поговорити з батьком, він починає на неї кричати, а потім і зовсім кидатися продуктами (батоном хліба, наприклад). Чим обернеться для несправного Паніна така витівка - невідомо.

9-річна дочка Паніна опублікувала відео з п'яним батьком

Нагадаємо, дочка Олексія Паніна та його екс-дружини Юлії Юдінцева живе з батьком і відмовляється налагоджувати контакт з матір'ю. На тій же червневої прес-конференції, де Панін вибачався за всі провини, 9-річна Анна розповіла, що свою матір вона бачила востаннє на початку травня. «Бачитися з мамою мені не хочеться: вона постійно тисне на мене, незрозуміло мені з нею перебувати ... Вона постійно дзвонить, але у мене часто розряджається телефон, і я не передзвонюю. Але мама дзвонить дуже часто, - розповіла дочка Олексія Паніна і додала: - Якщо мама буде розуміти, що я хочу жити з татом, то ми будемо спілкуватися. Але мама сказала, що я ніколи не дозволю тобі жити з татом. Мама - батько, а тато - мій друг ». Олексій Панін також вирішив відкрити деякі подробиці про колишню дружину Юлії Юдінцева, причому далеко не позитивного характеру: «Мама в обличчя дитині говорила, що піде самогубством життя кінчати. Одного разу мама привела її в школу нормальної, а забрала п'яною, кричала матом, почала битися з учителями ... »

До речі, недавно скандально відомий актор постав в новому амплуа. Він запустив власне шоу на YouTube. Програма отримала назву «ХАЙПОВОСТІ». Судячи з першого випуску , Програма являє собою збірну від шоу всіх зірок відеохостингу ( Сергія Дружко , Миколи Соболєва та т.д.). «Я роблю новини в цій країні. Я і є новини! »- саме такою фразою Панін починає своє мовлення. Протягом семи хвилин новоспечений блогер обговорює новини минулого тижня, а в кінці передачі пояснює, за яких обставин було знято відео, що стало вірусним в червні цього року, на якому він прогулюється по вулиці в панчохах. За словами актора, все відбулося «по п'янці». Оповідання Паніна містить нецензурні вирази. У кадрі також періодично з'являються інші персонажі: чоловік в піжамі, схожою на костюм дракона, дівчина в нижній білизні і кілька ліниво лежать офісних працівників.

Олексій Панін з донькою Анею

Читайте також:

9-річна дочка Олексія Паніна розповіла, чому не хоче жити з матір'ю

Скандально відомий актор Олексій Панін запустив своє шоу на YouTube

Новости