Дід Мороз Київ. Замовлення. Виклик на будинок. Замовити в дитячий сад, школу.

  1. Наші переваги:
  2. Виберіть, куди Ви хочете викликати Діда Мороза:
  3. Поради щодо замовлення Діда Мороза на будинок

З наступаючим Новим 2019 м Роком Вас, дорогі друзі. Радий вітати Вас у мене в гостях, на сайті did.kiev.ua. Тут Ви зможете зробити замовлення Діда Мороза в Києві для дітей на дім , новорічний ранок в дитячому садку, дитячому центрі або школі, в торговий центр або замовити новорічну шоу програму.
Також Ви можете замовити Діда Мороза для дорослих - в офіс в розпал робочого дня або запросити на новорічний корпоратив в кафе або ресторан.

Наші переваги:

Виберіть, куди Ви хочете викликати Діда Мороза:

Для дітей. Інтерактивна програма
на дім

Також на моєму сайті Ви зможете подивитися фотографії і відеофрагменти виступів з моєю участю у відповідних галереях.

Поради щодо замовлення Діда Мороза на будинок

Виклик Діда Мороза на будинок - дуже відповідальний захід, до якого варто поставитися дуже серйозно, особливо якщо Дід Мороз прийде до Вашого малюка (Вашим дітям) в перший раз. Дуже багато залежить від Вас. Що ж потрібно зробити батькам, щоб перша зустріч з новорічними героями перетворилася на яскраве і казкове подія? Подія, яке залишить в пам'яті малюка приємні спогади і згодом дитина з нетерпінням чекатиме нової зустрічі з Дідом Морозом і Снігуронькою.

Пропонуємо Вашій увазі кілька рекомендацій, які пройшли перевірку часом і сотнями щасливих дитячих усмішок.

  • Створіть будинку веселу, святкову атмосферу. У день першої зустрічі з Дідусем Морозом у Вашого малюка має бути святковий настрій.
  • Важливо сформувати правильне уявлення про особистість Діда Мороза в уяві дитини (це добрий чарівник, який приносить подарунки хорошим і розумним дітям). Для цього можна напередодні привітання показати старі добрі мультфільми про Діда Мороза і Снігуроньку. Дуже часто батьки припускаються помилки, коли починають лякати дитини тим, що він не отримає подарунка від Діда Мороза, якщо не розповість віршик і т.д. При цьому Дід Мороз представляється таким злісним Дідом, який приходить не для того, щоб подарувати Вашій родині свято, а для того, щоб комусь чогось недодати або кого-то присоромити і покарати.
  • Вибирайте досвідчених артистів, які вміють викликати прихильність до себе дітей, зацікавити і розсмішити їх. На сьогоднішній день замовлення Діда Мороза на будинок в Києві - поширена послуга, сотні сайтів пропонують свою допомогу в організації та проведенні новорічних привітань. Але найчастіше рівень підготовки артистів, їх зовнішні дані, якість костюмів і святкові сценарії залишають бажати кращого. Зрозуміти рівень артистів допоможуть фотографії і відеозаписи виступів на сайтах святкових агентств.
  • Поцікавтеся програмою виступу - які будуть конкурси, розваги. Ви також можете внести свої зміни в сценарій привітання. Наприклад, якщо Ваша дитина любить співати, непогано було б провести пісенні конкурси і похвалити дитину, закріпити його успіх.

Ми гарантуємо, що наші артисти мають за плечима багатий досвід проведення новорічних свят, вміють подружитися з дітьми, зацікавити і розвеселити їх. Також наші артисти не п'ють і не курять (такі «маленькі слабкості» неприпустимі при роботі з дітьми). У роботі ми використовуємо тільки якісні, дорогі костюми, виготовлені на замовлення. Костюми, в яких ми виступаємо Ви зможете побачити на фотографіях і відеозаписах на нашому сайті.

З нетерпінням чекаємо Ваших дзвінків і зустрічі з Вами, наші маленькі і дорослі друзі! 🙂

Що ж потрібно зробити батькам, щоб перша зустріч з новорічними героями перетворилася на яскраве і казкове подія?

Новости