Дифреле - УЗО купити пристрої захисного відключення тип A AC B, диференціальне реле ціна відгуки

  1. Що таке УЗО? Як правило, не всі люди можуть уявити собі, для чого ж конкретно потрібно пристрій захисного...
  2. Схема роботи УЗО.
  3. У чому відмінність діфреле і дифавтомати?
  4. Дифреле - УЗО
  5. діфавтомат
  6. Як вибрати УЗО?
  7. типи ПЗВ
  8. УЗО - тип АС
  9. УЗО - тип А
  10. УЗО - тип B
  11. профілактика УЗО
  12. Купити УЗО, а якого виробника?
  13. Як купити УЗО з доставкою до вашого міста?
  14. Купити УЗО Abb, Hager, Legrand, Schneider Electric, Moeller / Eaton, Doepke - вибір професіоналів!
  15. Доставка УЗО в ваше місто
  16. Гарантія якості УЗО

Що таке УЗО?

Як правило, не всі люди можуть уявити собі, для чого ж конкретно потрібно пристрій захисного відключення (УЗО) і що це таке?
УЗО - це пристрій захисного відключення, що представляє собою вимикач диференціального струму (діфреле), що відключає електромережу при виникненні струмів витоку. (Струм витоку може бути як від пробою ізоляції провідника на «землю», так і від випадкового контакту людини або тварини з струмоведучими частинами проводки). З написаного раніше випливає, що всі «Пристрої захисного відключення» є технічними засобами забезпечення безпеки техніки, людей і тварин від ураження електрикою.
УЗО - це загальна назва всіх пристроїв захищають від пожежі і поразки людини струмом. До таких пристроїв відносяться диференціальні реле і диференціальні автоматичні вимикачі.

Як працює УЗО

Принцип роботи всіх пристроїв захисного відключення (УЗО), полягає в порівнянні різниці потенціалів (пішов -прішедшій ток) при досягненні певного порогу різниці миттєво обезструмлює електричну мережу.
Детальніше: Принцип дії діфреле. У разі, коли зовнішня ланцюг безпечна для людини, тобто ізоляція не має порушень, висока напруга, яка по фазному і нейтральному провіднику однаковий. Отже: сума магнітних полів дорівнює 0. Але як тільки порушується ізоляція зовнішньої ланцюга (електроприладу), струм, що протікає по фазного провідника нічого очікувати дорівнює току, що протікає по нейтральному провіднику. Це і визначать котушки УЗО, що вимірюють магнітне поле. Сума магнітних полів стане відмінною від 0 - і як наслідок-УЗО миттєво обезструмлює зовнішній ланцюг (несправний енергоспоживачів). Якщо ж причиною (джерелом) витоку є людина, що досягне струмоведучих оголених провідників, то він отримає невеликий удар струмом, що не представляє особливої ​​небезпеки для життя. Принцип роботи всіх пристроїв захисного відключення (УЗО), полягає в порівнянні різниці потенціалів (пішов -прішедшій ток) при досягненні певного порогу різниці миттєво обезструмлює електричну мережу

Схема роботи УЗО.

Застерігаємо:

Якщо ПЗВ не встановлено, то тривалий вплив електроструму може привести до необоротних наслідків - травмування різного ступеня і навіть до летального результату.
Відзначимо, що тільки якісне УЗО відразу розпізнає витік, але не варто забувати, що ПЗВ не гарантує стовідсоткову безпеку.

У чому відмінність діфреле і дифавтомати?

Дуже часто можна почути питання, в чому відмінність цих двох, на перший погляд, однакових приладів. Причому це питання задають як звичайні споживачі, так і електрики. Так чим же відрізняється діфавтомат від діфреле? Що краще, діфреле або діфавтомат?

Дифреле - УЗО

Диференціальне реле - захисний пристрій, що відключає електромережу при виникненні витоку струму. Щоб розуміти, що таке «витік струму», наведемо такий приклад: якщо ви випадково взялися за оголений провід (який під напругою), то станеться спрацювання діфреле, яке відключить електромережу.

діфавтомат

Диференціальний автоматичний вимикач - захисний пристрій, поєднало в собі функції «диференціального реле» і «автоматичного вимикача», тобто спрацьовує на витік струму, а також на коротке замикання і теплову перевантаження.
Установка диференціального автоматичного вимикача дає незаперечну перевагу у випадках, коли необхідна економія місця в розподільчому щиті. Наприклад, однофазне діфреле і однофазний діфавтомат мають однакові розміри, але диференційний автомат, на відміну від діфреле, ще виконує функцію автоматичного вимикача, що дасть можливість економії 1-го модульного місця. В інших випадках комбінація «диференціальне реле + автоматичний вимикач» буде більш пріоритетною, так як в таких схемах легше визначити причину аварії за принципом «що вибиває».

Отримати більш детальну інформацію про дифавтомати, а також купити діфавтомат можна на сторінці диференціальні автоматичні вимикачі. Вся вище викладена інформація - це короткий опис цих двох пристроїв для образного розуміння, чим відрізняється діфавтомат від діфреле, а більш докладно ви все можете дізнатися у наших фахівців, зателефонувавши нам по телефону компанії або звернувшись безпосередньо в наш офіс.

Як вибрати УЗО?

Перед вибором потрібно чітко розуміти розташування УЗО у вашій схемі, а також завдання (від чого буде захищати).

типи ПЗВ

Крім того що існують УЗО для однофазних і трифазних мереж, також є кілька типів УЗО по чутливості до струмів.

УЗО - тип АС

УЗО типу АС - чутливі до струмів витоку синусоїдальної або близької до синусоїдальної форми із середнім значенням струму рівним нулю.

УЗО - тип А

УЗО типу А чутливі до струмів витоку синусоїдальної форми (як тип АС) і до пульсуючим постійним (випрямленою) струмів витоку. наприклад, УЗО з типом А слід ставити на лінії, де присутні імпульсні блоки живлення, трансформатори або люмінесцентні лампи.

УЗО - тип B

Універсальні пристрої типу В реагують не тільки на синусоїдальні змінні і пульсуючі постійні (випрямлені) струми витоку незалежно від напруги живлення, але і на постійні (згладжені) струми витоку.

профілактика УЗО

На фронтальній частині УЗО таких виробників як Hager, Abb, Moeller, Siemens, ABL, Lergand є контрольна кнопка - «TEST», за допомогою якої можна перевірити працездатність УЗО в тестовому режимі. Виробники рекомендують регулярно, раз на місяць, перевіряти працездатність УЗО. І все ж не варто забувати, що ПЗВ не гарантує стовідсоткову безпеку.

Купити УЗО, а якого виробника?

Усі пропоновані УЗО, в нашому магазині, поставляються з офіційного складу представників компаній в Україні. Компанія Abb представляє диференціальну захист Compact Home (FH) і System pro M compact (F200). Ці серії застосовуються в системах енергопостачання житлових будинків і на забезпечення електробезпеки в офісах, салонах, кафе, магазинах і інших об'єктах житлового фонду. ABB пропонує пристрої захисного відключення з кріпленням на DIN-рейку серії Compact Home (FH) у двох і чотирьох полюсному виконанні для змінного струму ( УЗО тип AC ), На номінальні струми від 25 до 63А, з струмами витоку 30 мА і 300 мА. Пристрій захисного відключення купити можна навіть на ринку, але за якість діфреле завжди відповідає продавець і бажано щоб це був продавець не одноденка, а спеціалізована в електрообладнанні компанія.
Шнайдер Електрик пропонує захисні пристрої п'ятого покоління «Acti9», а концерн Legrand - нові діфреле DX3 і TX3. На всі вироби (УЗО, диференціальні автоматичні вимикачі) поширюється гарантія від заводу виробника.

Як купити УЗО з доставкою до вашого міста?

У нашому інтернет-магазині, «Електрика-Шоп», ви можете підібрати, вибрати і купити УЗО (діфреле або діфавтомат) будь-якої фірми (Abb, Hager, Schneider Electric, Moeller / Eaton, Doepke, Legrand). Якщо ви знаєте, за якими параметрами вам необхідний захисний прилад - користуйтеся фільтром, це допоможе і скоротить час вибору. Телефонуйте нам за телефонами компанії і ми допоможемо!

Купити УЗО Abb, Hager, Legrand, Schneider Electric, Moeller / Eaton, Doepke - вибір професіоналів!

Купити діфреле або дізнатися яка ціна узо, таких виробників як АББ, Легранд, Шнайдер Електрик, Хагер, Допке, Ітон-Мюллер зовсім не складно! Якщо Ви ще не розібралися, яке УЗО (діфреле) вам необхідно або у Вас є будь-який інший питання щодо пристроїв захисного відключення, пропонуємо професійну консультацію за телефоном нашої компанії (044) 228-33-17 (багатоканальний). Поради наших фахівців допоможуть вам вибрати УЗО, а також купити діфреле з доставкою до вашого міста!

Доставка УЗО в ваше місто

Компанія «Електро Трейд», в особі інтернет-магазину «Електрика-Шоп», пропонує купити УЗО з доставкою в будь-яке місто України. Не важливо, де Ви перебуваєте, ми доставимо вам УЗО в ваше місто: Київ, Дніпро, Кременчук, Нікополь, Черкаси, Хмельницький, Івано-Франківськ, Харків, Нововолинськ, Горлівку, Херсон, Миколаїв, Мелітополь, Чернігів, Маріуполь, Кропивницький, Запоріжжя , Луцьк, Ужгород, Вінницю, Житомир, Одесу, Львів, Рівне, Лубни, Умань, Суми, Чорноморськ, Миргород.

Гарантія якості УЗО

Всі пристрої захисного відключення (УЗО), що реалізуються в нашому інтернет-магазині, є оригінальними і мають сертифікат якості. Будь-яке диференціальне реле або диференційний автоматичний вимикач, який ви збираєтеся купити або вже купили в магазині «Електрика-Шоп», - це 100% оригінальний продукт з гарантією від виробника.
Автор опису - Сергій Ярошик , Будь-яке копіювання без посилання на сайт заборонено!

нові статті

Все УЗО мають поділ на типи, які регулюються спеціальним стандартом МЕК 61140.

30.01.2019

Прилади, що забезпечують захист від струмів витоку на землю (діфреле і дифавтомати) мають різні типи, різняться в призначенні і відповідно мають різні схеми підключення.

24.01.2019

Що собою являє пристрій виробництва компанії Eaton - AFDD?

23.01.2019

Що таке УЗО?
У чому відмінність діфреле і дифавтомати?
Як купити УЗО з доставкою до вашого міста?
Як правило, не всі люди можуть уявити собі, для чого ж конкретно потрібно пристрій захисного відключення (УЗО) і що це таке?
У чому відмінність діфреле і дифавтомати?
Так чим же відрізняється діфавтомат від діфреле?
Що краще, діфреле або діфавтомат?
Як вибрати УЗО?
Купити УЗО, а якого виробника?
Як купити УЗО з доставкою до вашого міста?

Новости