Ділові Лінії калькулятор - розрахунок вартості доставки (тарифи, ціни)

  1. Калькулятор від «Ділових Ліній»
  2. Збірний вантаж
  3. виділений транспорт
  4. контейнер
  5. Терміни і тарифи доставки вантажу

Транспортування різноманітного вантажу або документації є важливою частиною побутових і робочих відносин. Сьогодні ринок пропонує велику кількість транспортних компаній, які займаються даним видом діяльності. Один з головних критеріїв вибору є вартість доставки. Щоб створити комфортні умови для клієнтів, транспортна компанія «Ділові Лінії» розробила сервіс, що дозволяє проводити розрахунок доставки в режимі онлайн.

Калькулятор від «Ділових Ліній»

Компанія пропонує простий і зручний девайс з усіх можливих.
Зробити розрахунок можна на офіційному сайті компанії абсолютно безкоштовно. Для цього достатньо перейти за адресою www.dellin.ru і зайти в розділ «Інструменти - розрахунок вартості вантажоперевезення».
Клієнту буде представлена ​​форма, яку потрібно заповнити. Від вибору способу перевезення залежать подальші пункти заповнюється заявки. При цьому, скористатися даною послугою можуть як фізичні, так і юридичні особи.

Збірний вантаж

Збірний вантаж

При складанні замовлення на збірну посилку необхідно вказати її складу:

  • 1 місце. До складу вантажу входить один предмет, незалежно від його габаритів. Необхідно вказати розміри вантажу, його вага і обсяг.
  • Кілька місць. У посилку входять кілька предметів, які не скріплені однією упаковкою. Потрібно позначити показники найвищого, широкого, довгого і важкого місця. А також вказати кількість місць, загальна вага і обсяг.
  • Лист. Такий вантаж повинен розміщуватися в конверт фірми і не перевищувати вагу в 500 грам. Дані про даний замовленні також вказуються при заповненні форми.

Після заповнення вищевказаних пунктів потрібно позначити характер вантажу, клас небезпеки та оголошену вартість вантажу. Точну інформацію про класи небезпеки можна подивитися на сайті компанії. Потім вказати міста відправки і доставки, а також уточнити дату.

Відправник може замовити додаткові послуги з упаковці . А при доставці вантажу можна скористатися задньої вивантаженням, спец.транспортом або послугою по розвантаженню.

Якщо в якості посилки виступають супровідні документи , То доступні послуги з їх відправку і повернення.

виділений транспорт

виділений транспорт

При виборі цього способу доставки необхідно бажану послугу з перевезення:

  • Перевезення єврофури. Магістральна єврофури, вантажопідйомність становить 20 тонн і 80 метрів кубічних. При виборі даного виду транспорту треба позначити тип напівпричепа.
  • Пряма машина. Перевезення здійснюється автотранспортом з вантажопідйомністю від 1,5 до 10 тонн без заїзду в термінали «Ділових Ліній». Необхідно вказати необхідну вантажопідйомність автотранспорту.
  • Погодинна оренда. Клієнт може орендувати автотранспорт з тарифними планами за часом і пробігу. Щоб скористатися даною послугою потрібно вказати характер вантажу, що перевозиться і тип наявної упаковки.

В якості загальної інформації, для всіх перерахованих вище пунктів потрібно позначити адреси відправки і доставки, а також вказати бажані додаткові послуги.

контейнер

контейнер

В даному пункті потрібно вказати тип контейнера:

  • 24-тонний (20-футовий);
  • 30-тонний (40-футовий);
  • інший;

У всіх трьох типах обов'язково вказується найдовше, широке, високе і важке місце. Також необхідно внести дані про кількість місць, загальну вагу, обсяг і характер вантажу.

Клієнт повинен вказати адресу відправки і доставки, контактна особа, номер телефону та адресу електронної пошти, для отримання повідомлень. Можна залишити коментар до замовлення, і вказати важливі нюанси, що стосуються вантажу або доставки.

Після заповнення все пунктів розрахунок, який система зробить автоматично, за вказаними параметрами, буде відображатися з правого боку сторінки. Рахунок можна роздрукувати або зберегти. У ньому розписана вартість за кожну послугу окремо і внизу вказана загальна вартість доставки.

Увага! Вказана вартість є орієнтовною. Точна сума вираховується при вимірі габаритів вантажу фахівцем «Ділових Ліній».

Тут же вказано орієнтовний графік перевезення вантажу. Заповнену форму можна зберегти як чернетку, або оформити замовлення.

Перевіз посилок автотранспортом зручний і затребуваний вид послуги. Буває, що даний варіант є єдиною сполучною ланкою між двома населеними пунктами. Остаточна вартість доставки залежить від тарифних планів на перевезення автотранспортом, тому важливо вибирати найбільш підходящий варіант за вартістю і термінами. Саме в цьому допомагає калькулятор «Ділових ліній».

Терміни і тарифи доставки вантажу

Розрахунок всіх термінів відбувається автоматично, виходячи з офіційно заявлених контрольних термінів «Ділових Ліній». Доставка посилок на території Російської Федерації здійснюється в середньому протягом трьох - десяти днів.

Важливо! Зазначені, при оформленні замовлення, терміни доставки є орієнтовними і можуть змінитися з незалежних від вантажоперевізника обставинам. Наприклад: несприятливі погодні умови.

Обчислення строку доставки починається з моменту передачі замовлення відправником в кур'єрську службу і присвоєння вантажу трек-номера, плюс Ви завжди можете відстежити вантаж у нас або на офіційному сайті компанії.

Прайс-листи на послуги транспортної компанії представлені на офіційному сайті вантажоперевізника в розділі «Документи - Прайс-листи на послуги». У даних документах написані розцінки на автоперевезення та авіаперевезення вантажу в різноманітних напрямках, а також тарифи на додаткові послуги.

Новости