Ділові Лінії заявка на забір вантажу онлайн

  1. Нюанси при оформленні
  2. Оформлення заявки на паркан вантажу
  3. Відправка грузу
  4. Тарифи і оплата
  5. додаткова інформація

«   Ділові лінії   »Пропонують клієнтам послугу по забору відправлень з будь-якої точки, яку вкаже замовник: склад, офіс, будинок і т

« Ділові лінії »Пропонують клієнтам послугу по забору відправлень з будь-якої точки, яку вкаже замовник: склад, офіс, будинок і т.д. Його доставка на склад представництва, а в подальшому і транспортування. Також можлива доставка посилки від представництва до адреси зазначеного місце призначення. Послуга по забору діє на всій території Російської Федерації, незалежно є в населеному пункті підрозділ компанії чи ні. Доставка від адреси до адреси можлива і при міжнародних перевезеннях.

Нюанси при оформленні

Оформити заявку на даний вид послуги можна як заздалегідь, на певне число і час, так, безпосередньо, і в день оформлення замовлення. При обох варіантах не нараховуються ніякі додаткові націнки.

Щоб оформити замовлення необхідно:

1. Вибрати час, коли повинен під'їхати автомобіль. Можливо три варіанти:

  • протягом дня;
  • вечірній або нічний час;
  • конкретний час, вказане клієнтом;

2. Вирішити, який потрібен тип завантаження:

  • задня. Підходить великій кількості вантажів;
  • завантаження зверху або збоку;
  • відкрита машина;
  • растентока;
  • автомобіль оснащений спеціальною технікою;

Якщо виникне необхідність, то можна скористатися послугою навантаження і розвантаження.

Оформлення заявки на паркан вантажу

Оформити заявку і викликати кур'єра можна в режимі онлайн, на офіційному сайті компанії в розділі «Розрахунок і оформлення замовлення». Досить заповнити запропоновану форму, внісши всі необхідні дані, зазначені вище.

Крім цього можна звернутися до співробітника компанії, зателефонувавши за номером 8-800-100-8000 або зробити запит персонального менеджера через користування особистим кабінетом .

Відправка грузу

Перед приїздом кур'єра необхідно підготувати посилку і документи , Які знадобляться для її відправки. При прийомі вантажу співробітники проведуть виміри і при необхідності упакують товар. Тільки після даних маніпуляцій можна розрахувати точну ціну за послугу.

Тарифи і оплата

Познайомитися з тарифами на паркан вантажу можна, скачавши відповідний документ на офіційному сайті вантажоперевізника . Досить зайти в розділ «Додатково - Доставка від адреси до адреси» і знайти активне посилання з інформацією про тарифні плани.
Ціна залежить від категорії, ваги і об'єму вантажу. Для кожного міста розрахована індивідуальна вартість.

для оплати можна вибрати будь-який із зазначених способів:

  • оплата через ЛК;
  • безготівкова;
  • готівкова;

Внести кошти може і третя особа.

додаткова інформація

Забір вантажу може виступати як в якості додаткової так і у вигляді самостійної послуги.

Детальна інформація, що стосується умов надання, необхідної документації, про порядок повернення і скасування відправки можна прочитати на сайті компанії у відповідних розділах.

Новости