Dior Addict 2012 - відразу три нових аромату!

  1. Dior Addict Eau Fraîche
  2. Dior Addict Eau Sensuelle
  3. Dior Addict Eau de Parfum

«Dior Addict - це свобода, відкритість емоцій, життя, насичене враженнями «Dior Addict - це свобода, відкритість емоцій, життя, насичене враженнями.

Жінка Dior Addict ні від чого і ні від кого не залежить, тільки від самої себе. Все, що вона відчуває, визначає її риси, відображає її суть, примножуючи те, що є. Кожен удар її серця - це декларація незалежності. Її мета - пошуки абсолюту. Її девіз - тут і зараз. »

Addict - це наркотична залежність, хвороблива прихильність, порочна звичка. І це не метафора до опису багатьох знайомого аромату, це практично дослівний переклад (addiction - залежність, addict - залежний).

Чомусь Dior Addict вважається найскандальнішим ароматом марки ... Може тому що стільки стриманий на вигляд флакон різко відлякує міцним флером нестримної пристрасті? Чи тому що настільки «пристойний» (у всякому разі виходячи з репутації марки і заявленої пірамідці) аромат рекламує дівчина, м'яко кажучи, не вписується в «діоровского канони краси і стилю», а найбільше нагадує стриптизерку?

Проте, вже 10 років з моменту свого створення аромат не втрачає популярності: хтось від нього божеволіє, хтось його не розуміє і не приймає. Але за роки свого існування він уже удостоївся 16 (!) Фланкер, на той чи інший лад перефразовує східно-квіткову піраміду оригінального Dior Addict авторства Тьєррі Вассера:

  • «Початкові ноти»: ожина, листя мандаринового дерева і квіти дерева шовковиці;
  • «Ноти серця»: флердоранж, троянда, жасмин і квітка кактуса «Нічна королева»;
  • «Ноти основи»: ваніль, сандал і боби тонка.

У червні 2012 року лінійку Dior Addict поповнять відразу три нових аромату: Addict Eau Fraîche, Dior Addict Eau Sensuelle і Dior Addict Eau de Parfum.

За їх створення в цей раз взявся вже не Тьєррі Вассер, а Франсуа Демаші (Francois Demachy), вже неодноразово брав участь в створенні Фланкер Addict -а (торішній Dior Addict To Life - теж його дітище). Він запевняє, що нові аромати будуть не менш сміливими і контраст, ніж оригінал, при цьому подарують несподівану і так доречну влітку легкість. Втім, про кожного з них краще сказати окремо.

Dior Addict Eau Fraîche

Квіткова-фруктова трактування не стільки оригінального Addict, а скоріше Addict 2. Тому що свіжа, сяюча, що пробуджує бажання і радість життя.

Хоча назва аромату повторює інший аромат - Dior Addict Eau Fraîche 2004 року випуску, не так давно знятий з виробництва. У ньому теж була квіткова нота фрезії і часто зустрічається в свіжих ароматах бергамот. Eau Fraîche був і в варіанті Dior Addict 2, але це був зовсім інший, малиново-цитрусовий аромат.

Домінуюча нота Dior Addict Eau Fraîche 2012 - шалено красиву квітку, справжнє «ароматне диво» - фрезия. Саме вона на чуттєво-деревної базі дає аромату інтенсивність і незвичайність. Dior Addict Eau Fraîche, якщо підбирати під нього стиль одягу - це шовкові сукні і пишні муслінові спідниці.

Розбір по нотах:

  • «Початкові ноти»: грейпфрут, бергамот;
  • «Ноти серця»: фрезія, білий лотос, гранат;
  • «Ноти основи»: білий мускус, деревина.

Dior Addict Eau Fraîche укладена все в той же лаконічною прямокутної форми флакон, що і всі аромати лінійки Addict.

Випущений в обсягах 20 мл і 50 мл.


Dior Addict Eau Sensuelle

Це вже чуттєво-квіткова композиція, навіть інтимна. Для жінок, що виділяються серед інших своєю внутрішньою, природною красою.

Dior Addict Eau Sensuelle - це букет троянд, відтіняють ніжним жасмином. Якщо знову знаходити асоціації з одягом - це гладке, сукня холодних бузково-фіолетових відтінків.

Розбір по нотах:

  • «Початкові ноти»: троянда;
  • «Ноти серця»: жасмин;
  • «Ноти основи»: білий мускус, кедр.

Dior Addict Eau Sensuelle можна дізнатися по блідо-бузкового відтінку флакона. Випущений в обсягах 20 мл, 50 мл і 100 мл.


Dior Addict Eau de Parfum

Це аромат-обіцянку, зі східним флером в сучасному трактуванні. Повертаючись до «вбиралень» метафор, це вже вечірню сукню, швидше за все органза, ідеально облягає м'які лінії жіночого тіла.

Його головна нота - ще один рідкісний квітка - «Королева ночі», а по-науковому - селеноцереус. Квітка з розкішним п'янким ароматом, який в композиції Dior Addict Eau de Parfum лежить на м'якій ванільною базі.

Розбір по нотах:

  • «Початкові ноти»: квітка шовкового дерева, мандарин;
  • «Ноти серця»: квітка «Цариця ночі»;
  • «Ноти основи»: ваніль.

Укладено Dior Addict Eau de Parfum у флакон насичено-синього відтінку. Випущений в обсягах 20 мл, 50 мл і 100 мл.

Порядок цін на нові аромат починається з 45 € на Eau Fraîche і Eau Sensuelle і 47 € на Eau de Parfum.

Може тому що стільки стриманий на вигляд флакон різко відлякує міцним флером нестримної пристрасті?

Новости