Директор Укрпошти Ігор Смілянський влип в зарплатний скандал - новини економіки

Генеральний директор компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський отримує щомісячний оклад 744 тисячі гривень. Крім цієї суми йому також покладаються преміальні, відпускні та матеріальна допомога, що істотно збільшує його заробіток.

Така інформація випливає з офіційної відповіді Міністерства інфраструктури на запит журналістів.

"Заробітна плата Смілянського І. Ю. складається з посадового окладу в 744 600 грн, розрахованого відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 19.05.1999 №859" Про умови і розмір оплати праці керівників державних підприємств ... ", надбавки за роботу в умовах режимних обмежень в розмірі 15% посадового окладу та премії у відсотках за умови виконання умов контракту ", - сказано в документі.

Варто відзначити, що деякі листоноші компанії отримують зарплату трохи більше 1 тис. Гривень. Така інформація з'явилася в обговоренні ситуації всередині компанії на одному з форумів.

При цьому сам глава "Укрпошти" у себе на Facebook гнівно відреагував на ситуацію.

"Шановні (або не шановні) ботоферми, що розганяють за дорученням декого тему зарплат 2017 року" Укрпошті "- я все знаю і бачу. І навіть знаю прейскурант - але я радий, що дав Вам можливість трохи заробити", - сказано в повідомленні .

Ігор Смілянський

як повідомляв OBOZREVATEL , В кінці жовтня Смілянський заявив, що з 1 січня 2019 року компанія більше не буде доставляти пенсії , Оскільки це економічно невигідно.

експерти назвали таке рішення "катастрофою". Оскільки в Україні на сьогоднішній день відсутня інфраструктура, що дозволяє повністю замінити доставку живих грошей на використання банківських карт.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

Новости