диспетчерська | SoftLogic - Ідеальна Програма Для Служб Таксі

  1. Основний інтерфейс диспетчерської програми:
  2. Обмін замовлень з іншими службами таксі:
  3. Вікно прийому і створення замовлень:
  4. GPS моніторинг водіїв таксі:
  5. Запис GPS треків і відображення маршрутів:
  6. Картка водія:
  7. Налаштування програмного комплексу:
  8. Бухгалтерія і звіти:

Можливість об'єднувати різні міста і служби в одну диспетчерську програму, на одному обладнанні.

- Інтерфейс і робоче середовище
- Обмін замовлень з іншими службами таксі
- Робота зі дзвінками
- Вікно прийому і створення замовлення
- GPS моніторинг водіїв
- Запис GPS треків і відображення маршрутів
- Картка водіїв
- Налаштування програмного комплексу
- Бухгалтерія і звіти

Основний інтерфейс диспетчерської програми:

Розташування елементів управління а так само дизайн диспетчерської програми, був розроблений для максимально простий і зручної роботи диспетчера.

Програма має гнучкий і зручний інтерфейс відображення черги і секторів, це дозволяє налаштувати програму для особистої зручності користування.

Програма має гнучкий і зручний інтерфейс відображення черги і секторів, це дозволяє налаштувати програму для особистої зручності користування

Програма розділена на два робочих вікна (для зручності роботи з замовленнями).

В основному вікні «Нові замовлення» відображаються замовлення які знаходяться в ефірі і чекають взяття з боку водія, або на які йде пошук автомобіля по секторам або найближчої до адресою (в залежності від Ваших налаштувань). Так само у вікно «Нові замовлення» надходять замовлення які приходять з обмінника, онально замовлення з сайту або замовлення через додаток для виклику таксі під Android.

Нижче розташовується вікно замовлень, автомобілі яких вже прибули на місце і чекають виходу клієнта. Так само в додатковому вікні відображаються статуси автоматичного оповіщення клієнта про прибуття машини за ними, що дозволяє диспетчеру контролювати виконання замовлення на будь-яких його етапах обробки.

Інформативна кольорова гамма замовлень надає диспетчеру оперативну інформацію про статус замовлення. Колірна розфарбування позивних в списку черги або по секторам, відображає активність і статус зайнятості водія.

У вкладці «Що Їх» відображаються замовлення, які знаходяться на стадії виконання.

Виберіть «Виконані» і «Помилкові» відображають диспетчеру інформацію по виконаним або не виконаними замовленнями. Так само по фільтру можна відображати будь-яку інформацію з того чи іншого замовлення. (Період часу, позивний, диспетчер, вартість поїздки, номер клієнта і навіть трек з маршрутом по якому був виконаний замовлення).

Обмін замовлень з іншими службами таксі:

Диспетчерська програма для таксі дозволяє продавати або купувати замовлення у інших служб таксі в автоматичним режимі. Для цього достатньо вписати дані іншої служби таксі в налаштуваннях. Програмний комплекс має можливість автоматичного радіального призначення водія на замовлення серед усіх служб таксі партнерів.

Робота зі дзвінками:

У нижній частині диспетчерської програми розташований вбудований софтфон (SIP телефонії). Таким чином телефоніст або диспетчер приймає і здійснює дзвінки безпосередньо з комп'ютера через гарнітуру.

Вбудований софтфон має необмежену кількість віртуальних ліній, які можуть прив'язуватися до активних замовлень в режимі утримання трубки, що істотно полегшує роботу диспетчера при роботі в сильній завантаженості.
У софтфона так само передбачені кнопки: утримання виклику, запис поточного розмови, переклад дзвінка на іншого диспетчера і кнопки швидкого зв'язку з клієнтом і водієм.

У софтфона так само передбачені кнопки: утримання виклику, запис поточного розмови, переклад дзвінка на іншого диспетчера і кнопки швидкого зв'язку з клієнтом і водієм

Вікно прийому і створення замовлень:

При відповіді на дзвінок, диспетчер відразу бачить статистику і інформацію по звонящему абоненту (часто викликаються адреси, кількість виконаних замовлень, ім'я клієнта, номер дисконтної картки, кількість накопичених призових поїздок а так же рейтинг абонента клієнта).

У вікні формування замовлення, диспетчер може вказати:

  • Тип подорожі.
  • Тип тарифікації.
  • Метод розрахунку клієнта безготівковий або готівковий, фіксована ціна або за таксометром.
  • Вказати необхідний автомобіль.
  • Вказати кількість автомобілів.
  • Додати примітки до замовлення.
  • Додати інформацію про абонента клієнта.
  • Змінити або вибрати сектор.

Для створення замовлення диспетчеру досить почати вводити перші літери адреси, і програма автоматично пропонує потрібну адресу зі списку. Після введення адреси програма автоматично визначає до якого сектору на мапі ставитися цю адресу і відповідно до логіки роботи черзі призначає замовлення на виконання.

Якщо диспетчер вводить адресу подачі і адреса кінцевого пункту, то програма автоматично прораховує маршрут поїздки і відображає вартість по обраному типу тарифікації, що дозволяє диспетчеру за раніше озвучити вартість поїздки клієнту.

Якщо диспетчер вводить адресу подачі і адреса кінцевого пункту, то програма автоматично прораховує маршрут поїздки і відображає вартість по обраному типу тарифікації, що дозволяє диспетчеру за раніше озвучити вартість поїздки клієнту

GPS моніторинг водіїв таксі:

Передача GPS координат від водійських програми в диспетчерську, дозволяє диспетчеру постійно стежити за пересуванням автомобілів таксі на карті міста.

Для диспетчерської служби таксі дуже важливо контролювати і бачити місцезнаходження і статуси зайнятості транспортних засобів. У програмі передбачена «тривожна» кнопка для водія, в випадки виникнення будь-якої небезпечної ситуації для водія або клієнта, диспетчер завжди зможе простежити за автомобілем і надіслати допомогу за потрібною адресою.

У програмі передбачена «тривожна» кнопка для водія, в випадки виникнення будь-якої небезпечної ситуації для водія або клієнта, диспетчер завжди зможе простежити за автомобілем і надіслати допомогу за потрібною адресою

Запис GPS треків і відображення маршрутів:

Для поліпшення якості обслуговування клієнтів, диспетчерська служба може контролювати маршрут, по якому виконується замовлення. Безперервний запис даних про місцезнаходження об'єкта дозволяє переглянути маршрут руху за будь-який проміжок часу. Це забезпечить потрібний контроль над транспортними засобами та надасть додаткову безпеку для водія і клієнта.

Ця функція особливо корисна для таксопарків або служб з власними автомобілями таксі.

Ця функція особливо корисна для таксопарків або служб з власними автомобілями таксі

Картка водія:

Вікно «інформація про водія» містить в собі всі необхідні поля для заповнення. Диспетчер може вказати водієві певні типи взаєморозрахунків і тарифікації, так само вказати пріоритет і відображаються типи замовлень.
Картка водія передбачає: блокування водіїв, заповнення дат, терміни ліцензії, терміни страховки і дати народження. Програма може автоматично відстежувати дати і завчасно сповіщати про події.

Налаштування програмного комплексу:

Один з наших достоїнств то що програмний комплекс має дуже гнучкий механізм налаштувань і постійно оновлюється. Завдяки цьому Ви можете налаштувати роботу всіх програм комплексу практично під будь-яку логіку роботи і Ваші побажання.
У поточній версії панель налаштувань володіє такими розділами:

  • Користувачі - цей розділ призначений для створення і редагування користувачів в програмі (диспетчерів, операторів, телефоністів, бухгалтерів, адміністраторів і керівників). По кожному користувачеві настроюються права доступу в різні розділи і функції диспетчерської програми.
  • Телефонія - цей розділ дозволяє налаштувати підключення сервера VoIP SIP телефонії до софтфону в програмі, так само налаштувати гарнітуру і аудіо обладнання.
  • Тарифікація - цей розділ надає гнучку настройку тарифікація по різним типам і класам авто: мінімальний кілометраж, мінімальний простій, мінімальна плата за замовлення, вартість одного кілометра і години простою. Так само можна налаштовувати націнки / уцінки на певні зони на карті при перетині їх водіями.
  • Взаєморозрахунки - цей розділ дозволяє налаштувати взаєморозрахунки між водієм і службою таксі. Дозволяє налаштувати як фіксовану вартість замовлення так і відсоток. Розділ має загальні настройки взаєморозрахунків і індивідуальні по кожному водієві.
  • Налаштування секторів - розділ містить в собі карту, на якій Ви можете без зусиль розділити місто на сектори або зони за якими формуватиметься черга водіїв.
  • Карта (точки) - цей розділ дозволяє створювати додаткові об'єкти на мапі яких немає в базі адрес: бари, ресторани, навчальні заклади, аеропорти, стадіони, парки, жд. і авто вокзали і т.д.
  • Основні настройки - цей розділ дозволяє налаштувати основні аспекти програми: місто, мову інтерфейсу, тип використовуваної картографії та вкладки відображаються замовлень і т.д.
  • Водійське додаток - цей розділ відповідає за налаштування роботи мобільних додатків для водія: відображення замовлень, настройки таксометра, кнопки в програмі і т.д.
  • Програма лояльності - розділ надає настройку механізму різних бонусних і знижкових програм для клієнта.
  • Автоматизація - це розділ дозволить налаштувати логіку і умови роботи черги, Автоінформування SIP телефонії та автоматизації.
  • Біржа - це розділ дозволяє налаштовувати обмін замовленнями з іншими службами таксі.
  • Клієнтську програму - цей розділ відповідає за налаштування Вашого клієнтського додатку.
  • Платіжні системи - настройка безготівкового розрахунку за проїзд за допомогою VISA / MC.

Бухгалтерія і звіти:

Диспетчерська програма має безліч необхідних звітів для управління і контролю служб таксі. Модуль бухгалтерії дозволяє вести облік всіх фінансів по підприємству. Статистику можна переглянути в кожному водієві або співробітнику служби за будь-який період.

Статистику можна переглянути в кожному водієві або співробітнику служби за будь-який період

Новости