Дитяча косметика для малюків

З лінією косметики BABY MOMENTS від бренду Chicco ви зможете зробити кожен день спілкування з вашим малюком повним незабутніх моментів, по-своєму унікальних і неповторних З лінією косметики BABY MOMENTS від бренду Chicco ви зможете зробити кожен день спілкування з вашим малюком повним незабутніх моментів, по-своєму унікальних і неповторних.

Косметика Baby Moments від бренду Chicco - це широкий асортимент продукції для щоденного догляду за шкірою немовляти. Продукція призначена для очищення та зволоження шкіри під час купання, для захисту після зміни підгузника, для ніжного масажу. Вся продукція лінії Baby Moments є гіпоалергенної, клінічно протестована, не містить парабени, призначена для делікатного догляду за шкірою новонароджених і дітей старшого віку. Піна для ванни, лосьйон для тіла, присипка, шампунь «без сліз», очищаючі серветки - до складу кожного продукту входить натуральний компонент, що забезпечує оптимальну турботу про шкіру вашого малюка. Ця лінія косметики підходить для використання з першого дня життя дитини.

Ця лінія косметики підходить для використання з першого дня життя дитини

Асортимент лінії гіпоалергенної косметики Baby Moments підрозділяється на три серії продуктів: серія «для заміни підгузників», серія «ПО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ» і серія «ДЛЯ КУПАННЯ». Кожна із серій має свої відмінності і особливості.

ДЛЯ КУПАННЯ

До складу серії «ДЛЯ КУПАННЯ» входять такі продукти, як ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ І ТІЛА, ПІНА ДЛЯ ВАНН, ДИТЯЧЕ МИЛО.

Загальні характеристики серії косметики «для купання»:

Для заміни підгузників

У серії «для заміни підгузників» є особливий продукт - КРЕМ під підгузник. Заснована на оксиді цинку (10%) формула створює дихаючий захисний бар'єр проти висипки від підгузків, а пантенол сприяє регенерації шкіри малюка. При кожній зміні підгузника необхідно наносити крем тонким шаром і втирати м'якими масажними рухами в суху чисту шкіру малюка.

При кожній зміні підгузника необхідно наносити крем тонким шаром і втирати м'якими масажними рухами в суху чисту шкіру малюка

ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ

До складу серії «ПО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ» входять такі продукти, як МОЛОЧКО-ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА, КРЕМ ЖИВИЛЬНИЙ УВЛАЖНАЮЩІЙ, МАСАЖНЕ МАСЛО і КРЕМ ПРИ вітру і негоди.

Лінія косметики Baby Moments від Сhicco була випущена на ринок в 2011 році, сьогодні малюки і батьки в 68 країнах світу із задоволенням використовують цю косметику кожен день.

Ознайомитися з асортиментом косметики Baby Moments можна на сайті .

Новости