Дитяча мода сезон осінь-зима 2016

Сучасні діти з великим задоволенням носять одяг, яка відповідає їх уявленням про красу, практичність і естетичність. До того ж вона повинна бути модною, тільки поєднання всіх цих параметрів дозволяє дитині відчувати себе комфортно і зручно. Сьогодні ринок пропонує величезний вибір моделей для дівчаток і хлопчиків від відомих виробників. Брендовий одяг має на увазі відмінну якість пошиття, великий вибір тканин, які, як правило, відрізняються екологічністю, тобто безпечні для здоров'я дітей. Саме така представлена ​​на сайті Peppy.com.ua .

ua

Вибираючи дитячий одяг, не завжди можна визначити на око, наскільки практичною вона виявиться при носінні, чи буде відповідати вимогам надійності, чи збереже свої якості після першої і наступних прань. Тільки звернувшись до покупки одягу від компаній зі світовим ім'ям, можна бути впевненим, що вона буде відповідати високим вимогам, що пред'являються самими вимогливими споживачами. У числі марок і дизайнерських брендів, дитячий одяг яких популярна у батьків, слід назвати наступні:

? Girandola

? Mone

? Boboli

? Tiffosi

? Dr. Kid

У цьому списку представлені компанії, чий одяг відрізняється вишуканістю, безпекою. Дизайнери завжди орієнтуються на модні тенденції, при цьому приділяючи велику увагу вибору тканини.

Дизайнери завжди орієнтуються на модні тенденції, при цьому приділяючи велику увагу вибору тканини

Який тканини віддати перевагу?

Щоб купити дитячий одяг, яка буде не тільки красивою, але і практичною, слід знати особливості тканини, яка використовувалася в пошитті. Відомі різні види тканин, які можуть бути натуральними, штучними або синтетичними. І кожна з них має певні переваги і недоліки. Наприклад, багато батьків віддають перевагу натуральним волокнам - бавовни, льону, вовни, радіючи, що вони дозволяють повітрю вільно циркулювати, відносяться до гіпоалергенним. Але після прання одяг часто втрачає свій привабливий зовнішній вигляд, сідає, деформується. Для дитячих речей, які стираються дуже часто, це великий мінус.

Що стосується штучних тканин, то кращим варіантом стане одяг з віскози, яка здатна пропускати повітря, за якістю нагадує бавовна. Ці параметри роблять тканину популярної у модельєрів, які створюють стильну і якісний дитячий одяг. Ацетатне волокно відмінно зберігає форму, що цінується батьками, що вважають за краще практичність дитячого одягу.

Наука не стоїть на місці і сьогодні світові відомі такі штучні тканини, в яких найкращим чином поєднуються характеристики натуральних аналогів і при цьому вони мають високу практичністю, екологічністю, відмінним зовнішнім виглядом. До таких тканин належать такі:

? Тенцель,

? ііскоза,

? поліамід,

? поліестер,

? полиуритан,

? лайкра,

? джерсі та інші.

Звичайно, брендовий одяг шиється тільки з якісних матеріалів. Речі в будь-якому випадку не повинні мати специфічного запаху, бруднити тіло або доставляти неприємні тактильні відчуття.

Речі в будь-якому випадку не повинні мати специфічного запаху, бруднити тіло або доставляти неприємні тактильні відчуття

Нове в дитячій моді

Одяг для дівчинки повинна купуватися розмір в розмір, не варто мучити дитину загортають рукавами і підшитими брюками, поки дитина виросте, речі будуть зношені, особливо, якщо дитина відрізняється активністю. Купувати нову блузку або шорти потрібно обов'язково з дитиною. Це дозволить не тільки вибрати річ відповідно до віку дітей, а й з урахуванням їх особистого смаку, а це важливо, якщо батьки зацікавлені в гарному настрої свого чада. Модні тенденції в світі дитячої моди для дівчаток цього року зацікавлять як батьків дітей, так і дизайнерів.

Одяг для хлопчика в новому сезоні передбачає використання улюблених трендів: толстовок з капюшонами, рваних джинсів і інших. Але є і нові тенденції, однією з них є рок-стиль, який характерний для підлітків. Для дівчаток популярними залишаються джинсові куртки, цікаво в сезоні виглядають спідниці-пачки, на піку популярності - білі сукні простого крою. Для дівчаток молодшого шкільного віку модельєри передбачили шикарний варіант - білі сукні та блузи з квітковим принтом. Для хлопчиків мода трохи відрізняється.

Дитячий одяг Україна повинна відповідати запитам батьків щодо якості та бути цікавою самій дитині. Якщо ці два критерії збігаються, покупка, дійсно, стане вдалою.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

Який тканини віддати перевагу?

Новости